2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben gecen hafta perinatolog'a gitmistim. Bebeklerim 840-970 gr agirligindaydilar. Doktorum 26. ci haftaya göre gayet saglikli demisti. Bilmiyorumbir faydasi olur mu

Merhaba arkadaşlar bugün suyum geldi ve acilen doğuma alindim. Bebislerimi daha gormedim direk kuveze aldılar. Kilolar i 1600gr. Daha cok küçükler. Geçen hafta babam vefat etti. Üzüntülü bi hafta gecirdim. Karnimda gerilme cok oluyordu. Ben hareket ediyorlar yerleri dar saniyordum. Bugun doktor kontrolum vardi. Evden cikmadan kustum. Wc de bi anda affedersiniz çişimi tutamadim. Devamli geliyordu. Bi ara durunca yola ciktik . Arabada bi sey yoktu. Inip yurumeye baslayinca tekrar su akmaya başladı. Doktorum bakinca suyun akiyor idrar degil bu dedi ve doguma haxirladi

Merhaba kizlar araniza yeni katildim bende ikiz bebek bekliyorum kizlarim olucak tek yumurta aklima her takilan sorunun cevabini sizin tecrube ve yorumlarinizi okuyarak cevapladim en sonunda artik uye oliyim dedim ilk aylarim cok zorluydu bulantilar halsizlik hat safhadaydi doktorum unisom ve toparladim bugun 21.haftaya basladim iyi gidiyorum cok sukur Allah halepimize saglikli doggumlar bebisler nasio etsin

Oncelikle babani kaybetmissin basın sağolsun,Allah rahmet eylesin.Dogumun icinde halkinizda hayirlisi buymus.Insallah kısa surede sağlıkla cikar yavrularin kuvezden onlar kuvezdeyke sen de bitaz toparlanirsin süt cogaltmaya calisirsin.

Başın sağolsun canım, haftalarımız aynıymış bende çarşamba günü acil doğuma alındım, elimizden birley gelmiyor malesef keşke biraz daha kalsalardı diyorum günlerdir ama boş..öyle ayarlamış onu Rabbim, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız, ve bebeklerine kavuşursun..Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi..

Şu an durumlari nasil. Kilolari nasil.

Allah bebislerine sağlık versin canm hayırlısı böyleymiş

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. Baban icin de basin sagolsun. Rabbim onun acisini evlatlarinla gidermeni nasip etsin sana... bebeklerinin kilosu bence gayet iyi. Korkma. Tedbir icin almislardir kuveze. Dualarimiz yavrularin ve seninle...

Baban icin coook uzuldum cannim basin sagolsun... Rabbim evlatlarina uzun omurler versin. Saglikla ve sihhatle kucagina almayi nasip etsin insaAllah... merak etme cok kucuk degilmis bebeklerin...masaAllah...

Şu an durumlari nasil. Kilolari nasil.
1980 kız doğmuş, 1870 oğlumuz doğdu..doktor kilolarına iyi diyor,ama solunum problemleri oldu kız çabuk topladı şuan kendisi nefes alabiliyor sarılık atlattı şuan kilo aldırmaya çalışıyorlar takip altında. Oğlumuz zor durumda ama, solunum cihazına bağlı çok endişeleniyorum ama güzel haber doktor ilk doğduğu güne göre iyiye gidiyor dedi, tabi hala kritik diyor net birşey söyleyemiyor

Bu arada siz nasılsınız, bebeklerinizin sağlık durumu nasıl?
Benim sezaryen dikislerim agriyor onun dışında iyiyim. Bebislerin kilosu 1600, şu an solunumlari iyi. Iki üç gun daha takip edecekler boyle giderse solunum cihazina baglamazlar beslemeye başlarlar. Bekliyoruz. Ancak dua edelim. Rabbime emanetler.

Ne güzel solunumlarının iyi olmasi çok iyi..Allaha emanetler, inlallah en kısa zamanda toparlanırlar..

U useful12 bebeklerin hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucaginiza alıp evinize götürün..basın sağolsun Allah sabır versin

Merhaba kızlar,
Kontrolde doktorum 2li 3 lü testleri önermediğini hatalı sonuç verdiğini NIFTY diye bir genetik testi yaptırmamı söyledi. Aranızda bu testi yaptıran var mı ?

Merhaba kızlar,
Kontrolde doktorum 2li 3 lü testleri önermediğini hatalı sonuç verdiğini NIFTY diye bir genetik testi yaptırmamı söyledi. Aranızda bu testi yaptıran var mı ?
benim dokrorum da 2 li 3 lu ve seker yuklemesini onermemisdi yaptirmadim ama srnin dedigin testi de yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…