• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

27 haftalik anne adayları bebeklerimin hareketleri eskisi gibi degil yerleri mj daralıyor acaba...dün korkudan doktora gittim.acilde bi sorun çıkmadı kadın doğum doktoru varmış ultrasonla baktı kalp atışı ve suları iyi dedi

Canım günleri günlerine uymuyo geçen hafta benimde öyleydi bu haftada karnımdan çıkacaklar sanki bazen. Ama yerleri baya daralmış artık daha az hareket hissederiz

Kızlar bende 26 haftalik ikiz gebeyim ama bi sorunum var idrarimdan sürekli kan geliyor sebebini bulamiyorlar idrar tahlilde çok az veya hiç gözükmüyor kan ama benden sürekli geliyor bir kaç tane farklı dktra gittim ama sebeb yok hamile olduğum için çok kapsamlı araştırma yapmıyorlar böyle olaniniz veya bileniniz var mı kafam çok karışık birde buraya danışmak istedim

Canım emin misin kan geldiğine çünkü idrar tahlilinde ne var ne yok çıkıyor çok ilginç

Hamilelik ten çok önce benimde olmuştu. İdrar kanli geliyordu. İdrar testi yaptilar. Böbrek kanamasi geçirmiştim. hamileyken olmussun bişey diyemem seni yaniltmak istemem, dr testte yapmis..

Çok geçmiş olsun
Sağol cnm bobreklerime de baktılar ama bi sorun bulamadılar yarın başka bir profesöre gözükecegim inşaallah ciddi birsey çıkmaz Rabbim herseyden önce sağlık sıhhat versin hepimize

Canım emin misin kan geldiğine çünkü idrar tahlilinde ne var ne yok çıkıyor çok ilginç
Evet kan ama artık neden böyle çıkıyor bilmiyorum bugün çok az kan gözüktü idrar da ama benden bayagi fazla geliyor kendi kendine geldiği çok oluyor kadın dogum doktorum belki plesanta mesaneye damar uzatmiş olabilir dedi plesantam asagida ve mesanenin yaninda

kızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değil :( tam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu

kızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değil :KK43: tam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu
Canim rahmin genisledigi icin o ağrı oluyor. Bende de olmuştu

Canim rahmin genisledigi icin o ağrı oluyor. Bende de olmuştu

İnşallah canım öyledir, zaten kalbimi bozmamaya çalışıyorum, dün sağdaydı bugün de solda başladı yaklaşık 4 saattir sürekli sağ tarafımda bir ağrı var, bişey içerde baskı yapıyor gibi ama baskı yapacak kadar büyük bişeyde yok ortada daha :(

kızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değil :KK43: tam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu

Canım been sürekli ağrı çekiyorum ilk hamileligim başladığından beri önceleri kasigimdaydi şimdi 12.haftadayim biraz ortalara doğru ama tamda ortada değil tam kasiktada değil hala ağrım oluyo bazen bıçak saplanır gibi bazen değişik bişeye benzemeyen ağrı ama normalmis rahmimiz büyüdüğü icinmis yalnız dayanilmicak gibi olursa doktora gitmek lazım

Canım been sürekli ağrı çekiyorum ilk hamileligim başladığından beri önceleri kasigimdaydi şimdi 12.haftadayim biraz ortalara doğru ama tamda ortada değil tam kasiktada değil hala ağrım oluyo bazen bıçak saplanır gibi bazen değişik bişeye benzemeyen ağrı ama normalmis rahmimiz büyüdüğü icinmis yalnız dayanilmicak gibi olursa doktora gitmek lazım
Sagol canim boyle birseye sevinilmez ama icim ferahlandi. İnsan korkuyor haliyle. Bide millet bi garip agrimoldu deyince agri falan olmaz ki deyince canim cok sıkılmısti :( cuma gunu doktora gidicem agri olunca dayanamadim bir hafta daha beklemeye

Sagol canim boyle birseye sevinilmez ama icim ferahlandi. İnsan korkuyor haliyle. Bide millet bi garip agrimoldu deyince agri falan olmaz ki deyince canim cok sıkılmısti :KK43: cuma gunu doktora gidicem agri olunca dayanamadim bir hafta daha beklemeye

Genelde evet benim çevremde de ağrı çeken hiç olmamış bende ilk başta korktum ağrım çok oldu diye hemen doktora gittim ultrasonla bakarken şuanda bile ağrıyor dedim normal dedi kötü bişey yok hersey yolunda demişti artık alıştım şimdi hele dahada hızlı buyuyolar normal yani zaten benim başından beri hiç ağrım bitmedi vücudum çok tepki veriyor çok hassas oyüzden hamile oldugumu bile adetten ve testden önce anlamistim belirtilerden çok yaşıyorum herseyi:))

Kızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmekten:( emziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem :( buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız :(

Kızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmekten:KK43: emziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem :KK43: buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız :KK43:
Bnm bir akrabaminda daha yeni dogum yaptı 33te aldılar ikiz kız olan solunum cihazına bağlandı bir hafta kalıp çıktılar kuvezden hicbirseyleri yok içini ferah tut canm

Bnm bir akrabaminda daha yeni dogum yaptı 33te aldılar ikiz kız olan solunum cihazına bağlandı bir hafta kalıp çıktılar kuvezden hicbirseyleri yok içini ferah tut canm
Gerçekten mi,çok çok iyiymiş.. o kadar endişeleniyorum ki anlatamam, iyi olamıcaklar die kaybedicez die:( dr da net bişi demiyor korkuyoruz:(

Kızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmekten:KK43: emziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem :KK43: buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız :KK43:
Canım bişey olmayacak inşallah korkma bol bol dua oku. Allah bebeklerini sana bagışlasın inşallah.

ah kıyamam ya çok üzüldüm bu konuda hiç bir bilgim yok ama Allah acil şifalar versin bir an önce kavuş bebeklerine

Canim 28. De 29. Da doganlar yasiyorlar. Merak etme. Korkma dua et tevekkuk et. 33 hafta cok erken bir hafta degilki. Kilolarisa 2 olmus neredeyse. Inanki ben o kadar cok duudum ki boyle 33 den bile erken dogup yasayan bebekler bence yapacagin tek sey dua etmek. Doktorlar her zaman en kotu duruma haziirlarlar. Sen hic korkma. Ama yeni dogan unitesi iyimi hastanenin ondan emin ol.

Canım bende 33. Hafta doğum yaptım. Kızlarımın ikiside benimle şimdi çok şükür. Canını Sıkma kilolarında gayet iyi

Back