- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
27 haftalik anne adayları bebeklerimin hareketleri eskisi gibi degil yerleri mj daralıyor acaba...dün korkudan doktora gittim.acilde bi sorun çıkmadı kadın doğum doktoru varmış ultrasonla baktı kalp atışı ve suları iyi dedi
Kızlar bende 26 haftalik ikiz gebeyim ama bi sorunum var idrarimdan sürekli kan geliyor sebebini bulamiyorlar idrar tahlilde çok az veya hiç gözükmüyor kan ama benden sürekli geliyor bir kaç tane farklı dktra gittim ama sebeb yok hamile olduğum için çok kapsamlı araştırma yapmıyorlar böyle olaniniz veya bileniniz var mı kafam çok karışık birde buraya danışmak istedim
Sağol cnm bobreklerime de baktılar ama bi sorun bulamadılar yarın başka bir profesöre gözükecegim inşaallah ciddi birsey çıkmaz Rabbim herseyden önce sağlık sıhhat versin hepimizeHamilelik ten çok önce benimde olmuştu. İdrar kanli geliyordu. İdrar testi yaptilar. Böbrek kanamasi geçirmiştim. hamileyken olmussun bişey diyemem seni yaniltmak istemem, dr testte yapmis..
Çok geçmiş olsun
Evet kan ama artık neden böyle çıkıyor bilmiyorum bugün çok az kan gözüktü idrar da ama benden bayagi fazla geliyor kendi kendine geldiği çok oluyor kadın dogum doktorum belki plesanta mesaneye damar uzatmiş olabilir dedi plesantam asagida ve mesanenin yanindaCanım emin misin kan geldiğine çünkü idrar tahlilinde ne var ne yok çıkıyor çok ilginç
Canim rahmin genisledigi icin o ağrı oluyor. Bende de olmuştukızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değiltam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu
Acikcasi hic iyi olmadi, buradan bnm gibi yuzlerce kisi bu konuyu takip ediyordu, uzucu..Whatsapp grubu oluştu burda kimse kalmadı.
Canim rahmin genisledigi icin o ağrı oluyor. Bende de olmuştu
kızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değiltam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu
Sagol canim boyle birseye sevinilmez ama icim ferahlandi. İnsan korkuyor haliyle. Bide millet bi garip agrimoldu deyince agri falan olmaz ki deyince canim cok sıkılmıstiCanım been sürekli ağrı çekiyorum ilk hamileligim başladığından beri önceleri kasigimdaydi şimdi 12.haftadayim biraz ortalara doğru ama tamda ortada değil tam kasiktada değil hala ağrım oluyo bazen bıçak saplanır gibi bazen değişik bişeye benzemeyen ağrı ama normalmis rahmimiz büyüdüğü icinmis yalnız dayanilmicak gibi olursa doktora gitmek lazım
Sagol canim boyle birseye sevinilmez ama icim ferahlandi. İnsan korkuyor haliyle. Bide millet bi garip agrimoldu deyince agri falan olmaz ki deyince canim cok sıkılmısticuma gunu doktora gidicem agri olunca dayanamadim bir hafta daha beklemeye
Aynen valla...burda bi de kimligini gizlemek isteyenler olabilir..Burası daha güvenli benceAcikcasi hic iyi olmadi, buradan bnm gibi yuzlerce kisi bu konuyu takip ediyordu, uzucu..
Bnm bir akrabaminda daha yeni dogum yaptı 33te aldılar ikiz kız olan solunum cihazına bağlandı bir hafta kalıp çıktılar kuvezden hicbirseyleri yok içini ferah tut canmKızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmektenemziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız
Gerçekten mi,çok çok iyiymiş.. o kadar endişeleniyorum ki anlatamam, iyi olamıcaklar die kaybedicez dieBnm bir akrabaminda daha yeni dogum yaptı 33te aldılar ikiz kız olan solunum cihazına bağlandı bir hafta kalıp çıktılar kuvezden hicbirseyleri yok içini ferah tut canm
Canım bişey olmayacak inşallah korkma bol bol dua oku. Allah bebeklerini sana bagışlasın inşallah.Kızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmektenemziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız
ah kıyamam ya çok üzüldüm bu konuda hiç bir bilgim yok ama Allah acil şifalar versin bir an önce kavuş bebeklerineKızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmektenemziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız
Kızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmektenemziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız
Canım bende 33. Hafta doğum yaptım. Kızlarımın ikiside benimle şimdi çok şükür. Canını Sıkma kilolarında gayet iyiKızlar nolur bişi söyleyin..dün sabaha karşı doğum sancılarım başladı ve doktor öğle saatlerinde sezeryanla aldı bebeklerimi. Biri 1870 diğeri 1940 grm. 30. Haftada ciğer geliştirivi yaptırdık, 33 de doğum başladı.solunum sorunu yaşıyorlar, olur olmaz küveze aldılar, napıcamı bilmiyorum, çok korkuyorum onları kaybetmektenemziremedim bile, yenidoğan yoğun bakımdalar, doktor da net bişi sölemiyor sadece durumları kritik demiş deliricem buna benzer sorun yaşayanlar ne olur bişi söyleyin, düzeldimi bebekleriniz ne kadar küvezde kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?