Benimde 20.haftada oglumun bobrek suzgeclerinde genisleme vardi 7 mm gecmedigi surece bisey olmaz dedi doguma kadar kendiliginden kapanir dedi dr.Her muayenemde kendi druma hatirlatiyorum ve hic ilerlemedi buyumedi yani son kontrolumde de cok sukur kapanmis dedi.Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var benım bugun ayrıntılı tarama testım vardı 17 haftalık hamileyım ıkı kızım olucak ınsaAllah kuzların ıkısıde saglıklı cok sukur yanlız kızın bırının sag bobregınde genısleme varmıs boyle bısıy basına gelen varmı doktor kontrol altında olsun dogunca ultrasonla bakılsın dedı o cok ustunde durmadı bazen dogumdan sonra kendınden duzeliyor dedı, ben korktum varmı basına bole bısıy gelen?
İnsallah birşey yoktur canm ultrasonlada gormussun birşey olsaydı acildede söylerlerdi bncede yorulmussundur telas edip stres yapma canm gecmis olsun Dualarim senninle
Lekelenmen kirmizi olmadigi surece korkmaKizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Kirmizi degil cnm kirli kahverengi.Lekelenmen kirmizi olmadigi surece korkma
Geçmiş olsun canim. Gelen kanun rengi acil kirmizi yani hani elin kesilirde akar ya aynen öyle kirmizi olmadigi surece sorun yok, hem bak allaha çok şükür az gelmiş..Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Geçmiş olsun canim. Gelen kanun rengi acil kirmizi yani hani elin kesilirde akar ya aynen öyle kirmizi olmadigi surece sorun yok, hem bak allaha çok şükür az gelmiş..
Tecrübeli biri olarak söylüyorum güven bana, için rahat olsun. Dinlenme yarin, agir felanda kaldirma, tekrar geçmiş olsun canim, endiseni çok iyi anliyorum
Canim ben en son 23+6 da doktora gittim çocuklar gelişime göre 24+4 gorunuyorlardi biri 680 diğeri 720 grdi şimdi bilmiyorumm..sertleşme ben de de oluyo çok yürürsem ya da çok yemek yersem bol su ic dinlen ben öyle yaoiyorummmCanım bende bugün 27 ye girdim 5 kilo aldım bebeklerin kiloları nasıl senin benim geçen pazartesi 823 e 826 ydı. Bu arada kasılmaların başladı mi benim iki gündür ara ara karnım sertleşiyo düzenli değil ama korkuyorum
Canim ben en son 23+6 da doktora gittim çocuklar gelişime göre 24+4 gorunuyorlardi biri 680 diğeri 720 grdi şimdi bilmiyorumm..sertleşme ben de de oluyo çok yürürsem ya da çok yemek yersem bol su ic dinlen ben öyle yaoiyorummm
Nasıl olsun devam ediyor mu lekelenme. .bol su ic ve dinlen...Sagolasin cnm. Dua edin nolur...
senin de gelmismiydi cnm?
Neden her hafta gidiyosun canım yaa ben ayda bir gidiyorum aksi durum olmadigindaOy maşşalah önden gidiyo bebişler zaten sürekli dinleniyorum cnaım artık dinlenmektenn yoruldum o derece havada çok sıcak pazArtsi yine gidicem doktora ben her hafta gidiyorum abartıyomuyum
Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Nasıl olsun devam ediyor mu lekelenme. .bol su ic ve dinlen...
Canım iki gündür bende az hissediyorum zaten çok aşırı hareketli değil di bebekler bugünk i vaziyete göre yarın doktora gideceğim yorgunluk olabilir hastanede dikkatli bakmist r heralde doktor yoksa söylerlerdi olursa tekrar ihmal etme iyi haberlerini bekliyoruz
Neden her hafta gidiyosun canım yaa ben ayda bir gidiyorum aksi durum olmadiginda
Benimde öyle iki gundur elim ayagim kasiniyor. Sicaklardanda olabilir.Kızlar bugün 26+1 oldum ve su saat oldu hala uyuyamadim kaşıntı başladı el ve ayaklarimdaa
Kızlar bugün 26+1 oldum ve su saat oldu hala uyuyamadim kaşıntı başladı el ve ayaklarimdaa
Günaydın kizlarrizmirinsani canm çok sevindim bi daha göstermesin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?