2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar kaç kilo aldiniz kilo durumunuz nasıl gidiyor. .27 ye girdim ben bugun 13 kilo almisim

Kızlar kaç kilo aldiniz kilo durumunuz nasıl gidiyor. .27 ye girdim ben bugun 13 kilo almisim

Canım bende bugün 27 ye girdim 5 kilo aldım bebeklerin kiloları nasıl senin benim geçen pazartesi 823 e 826 ydı. Bu arada kasılmaların başladı mi benim iki gündür ara ara karnım sertleşiyo düzenli değil ama korkuyorum

Ben ilk 4 ay 9 kg vermistim. Kusmaktan ve yiyememekten. Sonra o 9 kg geri aldim. Uzerine 3 kg daha aldim. Yani toplada 12 kg mi almis oldum ben :/
ilk basladigim kilodan 3 kg fazlayim

Sonradan oldu canim. Allah herkesin yardimcisi olsun

Olmustu canim ama oyle surekli degil 3 gun de bir kere falan oluyordu.Halen cok kasilmam olmuyor.

Benim dün 5 kere felan oldu bugünde 3 kere oldu bu saatte kadar iki gündür böyle şimdi nst ye giricem. Bu arada bende koleztas var ilaç kullanıyorum senin yeniden yükselmiş ilaca rağmen mi Yükseldi çok soru sordum kusura bakma

Yok cnm ne kusuru ben ursofalk kullaniyorum gunde 3 kere ama malesef ona ragmen fayda etmiyor artik karacigerim cok yoruldu.

Metaller falan batiyorsa ellerine yaptirmasi iyi olmus tabi.
yok cnm onlar bizim cektiklerimizi cekemezler ya
Nerdeee...
ama bisi dicem.snein neden asilarin 5 tane olacak. Tetonoz 2 tane degilmi
Hemşire 5e tamamlanirsa omur boyu bi daha tetenoz asisina gerek kalmaz dedi, kizimda 3 tane olduğumdan bu sefer tekrarlandi

Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..

Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var benım bugun ayrıntılı tarama testım vardı 17 haftalık hamileyım ıkı kızım olucak ınsaAllah kuzların ıkısıde saglıklı cok sukur yanlız kızın bırının sag bobregınde genısleme varmıs boyle bısıy basına gelen varmı doktor kontrol altında olsun dogunca ultrasonla bakılsın dedı o cok ustunde durmadı bazen dogumdan sonra kendınden duzeliyor dedı, ben korktum varmı basına bole bısıy gelen?

İnsallah birşey yoktur canm ultrasonlada gormussun birşey olsaydı acildede söylerlerdi bncede yorulmussundur telas edip stres yapma canm gecmis olsun Dualarim senninle

Canım rahim Ağzına bakıldı mı gerçi geçen hafta çok minik brnim de olmuştu hastane deydim tesadüf muayene oldum birşey çıkmadı doktoruma söyledim peritinalog normal takip et dedi sonra gittiğimde rahim ağzı uzunluğuna baktı vajinal problem çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…