Kızlar kaç kilo aldiniz kilo durumunuz nasıl gidiyor. .27 ye girdim ben bugun 13 kilo almisim
Seni yaniltmayim ama yanilmiyorsan 1.450 gr civarindaydilarCanim 30.haftada kac gramdilar hatirliyor musun. Benim 1200gr civari idi. Az geldi bana
Kızlar kaç kilo aldiniz kilo durumunuz nasıl gidiyor. .27 ye girdim ben bugun 13 kilo almisim
Sonradan oldu canim. Allah herkesin yardimcisi olsunbyhn06 geçmiş olsun canım inş sorunsuz geçer son haftalar zaten şuan da bile haftan güzel.benimde Bebeğin birinin eşi aşağıda ama rahim Ağzına yakın sadece doktor öyle söyledi. Senin plesanta yer değiştirdiği için sonradan mı olmus yoksa doktor Teşhis etmekte mi gecikti acaba
Cok tesekkur ederim. Hepimize yardim etsin akil ruh ve beden sagligi yerinde evlatlarimiz olsun insallah.byhn06 cok gecmis olsun cnm...
suan bile haftan guzel cnm.
Rabbim senin de bizim de ewlatlarimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin...
Sende sagol guzel dileklerin icin. AAllah herkesi saglikla kurtarsin saglikli evlatlara kavustursun insallahÇok saol canm allah hayırlısıyla cocuklarinizla kurtulmayı nasip etsin allah yardimcin olsun canm
Sonradan oldu canim. Allah herkesin yardimcisi olsun
Olmustu canim ama oyle surekli degil 3 gun de bir kere falan oluyordu.Halen cok kasilmam olmuyor.Bu hamilelik Süprizlerle dolu vallahi her gün aksiyon filmi gibi canım 27 ye girdim bugün bu haftalarda kasılmam oluyor muydu
Olmustu canim ama oyle surekli degil 3 gun de bir kere falan oluyordu.Halen cok kasilmam olmuyor.
Yok cnm ne kusuru ben ursofalk kullaniyorum gunde 3 kere ama malesef ona ragmen fayda etmiyor artik karacigerim cok yoruldu.Benim dün 5 kere felan oldu bugünde 3 kere oldu bu saatte kadar iki gündür böyle şimdi nst ye giricem. Bu arada bende koleztas var ilaç kullanıyorum senin yeniden yükselmiş ilaca rağmen mi Yükseldi çok soru sordum kusura bakma
Yok cnm ne kusuru ben ursofalk kullaniyorum gunde 3 kere ama malesef ona ragmen fayda etmiyor artik karacigerim cok yoruldu.
Hemşire 5e tamamlanirsa omur boyu bi daha tetenoz asisina gerek kalmaz dedi, kizimda 3 tane olduğumdan bu sefer tekrarlandiMetaller falan batiyorsa ellerine yaptirmasi iyi olmus tabi.
yok cnm onlar bizim cektiklerimizi cekemezler ya
Nerdeee...
ama bisi dicem.snein neden asilarin 5 tane olacak. Tetonoz 2 tane degilmi
20. Haftamdayim 7,5 kilo aldimKızlar kaç kilo aldiniz kilo durumunuz nasıl gidiyor. .27 ye girdim ben bugun 13 kilo almisim
İnsallah birşey yoktur canm ultrasonlada gormussun birşey olsaydı acildede söylerlerdi bncede yorulmussundur telas edip stres yapma canm gecmis olsun Dualarim senninleKizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?