Canm çok şık olmuş ellerine sağlık birşey sormak istiyorum sen büyük baza yatak almışsın oyunparki faln almicak misin canm bende pompa almayı düşünüyorum çünkü birini emzirirken digerinede sagilmis sutumu veririm diye düşünüyorum çünkü işimiz zor allah yardımcımız olsun
Tebrik ederim. Allah kurtarsin hayirlisyla. Dogum ne zaman belli mi?
Haftaya salı günü nasipseTebrik ederim. Allah kurtarsin hayirlisyla. Dogum ne zaman belli mi?
Idrar kültürü verip bir baktirmani tavsiye ederim. Süt kesigi gibi gelmesi normalmis. Kadin doktorun muayne etsin bi, belki enfeksiyondur bilemeyiz biz. Rengi saridan yesile döner gibiyse bi göster kendini doktora.Kizlar ara ara sizde de yogun sari akinti oluyo mu bide neden olur acaba bi ara g3ciyo sonrq yeniden basliyo
Ayyy az kalmis ne güzel. Nasil hissediyorsun kendini? Piskolojin nasil? Cok merak ediyorum.Haftaya salı günü nasipse
Cok guzel cok cok güzel. Bende tamamlarsam gönderirim resmini. Cok heyecanlandim beCanım yeğenimin beşiği geldi iki yıl kullanmisti zaten onu odamıza kurduk oyun parkı da alacağız kışın evimiz biraz soğuk olduğu için annemde kalmamız gerekebilir taşınması kolay olsun diye onu da dogsunlar öyle alacağiz inşallah bunu annemle teyzem hediye yaptı
Valla biraz korkuyorum gerçi ikinci sezeryanım ama ne bileyim bi korku sarıyo yinede ama çok heyecanlıyım ikizlerim nasıl kime benziyo meraktan uyuyamıyorumAyyy az kalmis ne güzel. Nasil hissediyorsun kendini? Piskolojin nasil? Cok merak ediyorum.
Kendimi senin yerine koydugumda ne hissedecegimi bilemez oluyorum
Dimi!!! Bende aynisini dusunuyorum hep, kime benziyorlar diye. Hala tekmelerini hissedebiljyor musun?Valla biraz korkuyorum gerçi ikinci sezeryanım ama ne bileyim bi korku sarıyo yinede ama çok heyecanlıyım ikizlerim nasıl kime benziyo meraktan uyuyamıyorum
Evet çok hissediyorum maşallahları var paşalarımın bilmiyorum neden olduğunu ama moral bozucu duruyo çokta kilo almadım aslında ama bilemedimDimi!!! Bende aynisini dusunuyorum hep, kime benziyorlar diye. Hala tekmelerini hissedebiljyor musun?
Karninda neden Ödem olustu ki?
Oooo maşallah kızların odası hazırCanım yeğenimin beşiği geldi iki yıl kullanmisti zaten onu odamıza kurduk oyun parkı da alacağız kışın evimiz biraz soğuk olduğu için annemde kalmamız gerekebilir taşınması kolay olsun diye onu da dogsunlar öyle alacağiz inşallah bunu annemle teyzem hediye yaptı
Kizlar ara ara sizde de yogun sari akinti oluyo mu bide neden olur acaba bi ara g3ciyo sonrq yeniden basliyo
ben 16. haftayı beklemeyim o zaman 14. haftada belli oluyorsa :)
Maşallah canım bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktor ikinci aşı da var haftaya tetenoz aşısı doktora salı ya da çarşamba günü çok özledim kizlarimiMerhabalar bugün doktor kontrolune gittik kızlar. .24+3 olmuşuz biri 720 diğeri 680 gr..Ikisi de iyi çok şükür. .Şeker yuklemesi yaptirdim zorlanmadım ben şekerli şu bildigin. .bi sorun çıkmadı. .alttan da rahim boyuna baktı ilk kez erken doğum riski yok dedi..masallah bakalimm..
2.asi da benim.haftaya perşembe. ..insan her ay görmek istiyor ozluuor demi allahtan hareket ediyolar o bana yetiyorMaşallah canım bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktor ikinci aşı da var haftaya tetenoz aşısı doktora salı ya da çarşamba günü çok özledim kizlarimi
Rahim boyuna alttan mi bakiliokiMerhabalar bugün doktor kontrolune gittik kızlar. .24+3 olmuşuz biri 720 diğeri 680 gr..Ikisi de iyi çok şükür. .Şeker yuklemesi yaptirdim zorlanmadım ben şekerli şu bildigin. .bi sorun çıkmadı. .alttan da rahim boyuna baktı ilk kez erken doğum riski yok dedi..masallah bakalimm..
Ben o kadar çok ozledim ki bnde 13.de gidicem iple cekiorum hem cinsiyetlerinide ogrenicem inşallah bnde bugün bir iki saat yürüdüm dolaştım eve geldim uyuyakalmisim rahim ağzına bnde baktircam alttan mi bakiyolar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?