Hayırlı olsun. Benimkiler tek yumurta. Şimdi 3 aylık oldular bile. İçini ferah tut her şey olacağına varıyor. Riskleri anlatmıştır doktorun ttts falan. Hiç çok okuyup kurma kafanda. Bolca suyunu iç yat dinlen. Mutlaka perinatolojide takibini yaptır.Benim bu son kararim doktor cok tavsiye eden oldu cidden çok ilgili ve herseye güzelce cevap veriyor bilgilendiriyor memnun kaldım yok gelisimlerinden dolayi değil ikiz ve tek yumurta olduğu için tehlikeli dikkat etmelisin dedi zaten bilmiyordum öyle olduğunu, benim normal yolla oldu hamileligim bugünde bu süprizi öğrendik dikkat ediyorum artık baktim baska topiklere var tek yumurta ikizi olup dogum yapan ve yapacak olan oyuzden rahatladim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz
Evt canm burun tikankligi bndede oluyo kackez Sabh kalkınca grip oldum sandım her sabah burnumu temizliorum ve kanlı gelio biraz çok hapsuruyorum bnde ama Karnimda ağrı olmuyo seninkiler daha büyük ya ondan olabilir annemde kaç gündür alışveriş e cagiriyo ama goze alamiom ya tuvaletim gelio ya belim tutuluyo cinsiyetleri belli olsada herşeyi bi çırpıda halletsem bi daha da cikmasam esimde diyo çık bi yürüyüş yap güneş gör diyo ben güneşte baş agrisindan duramiom ayakta yemek yapamiom adamın dediğine bak sabır sabirr bu günlerde geçecek elbettttAynen bende öyleyim. Bu arada sik sik burnum tikaniyor. Sende de oluyor mu? Birde öksurdugumde, hapsurdugumda, burnumu sildigimde fln karnim agriyo. Acaba cok mu baski yapiyorum anlamadim.bu aralar bu sikintilar basladi bende.
Ayakta cok kalamiyorum belim agrimaya basladi.haftasonu Ikea'ya gittik, mahvoldum git gide zorlasiyo ya.
Ilk uc ay
Amin insallah. Ilk üc ay cok riskli. Bol bol dinlen. Agir kaldirmak yok, yemene icmene dikkat et. Folik destegine basla, baslamadiysan.
Öy
öyle olmasi lazim :)
Bu arada ben deli gibi uyuyorum. Benim gibi uykuya düskün olan var mi?
Cok cabuk yoruluyorum bide.
Hayırlı olsun. Benimkiler tek yumurta. Şimdi 3 aylık oldular bile. İçini ferah tut her şey olacağına varıyor. Riskleri anlatmıştır doktorun ttts falan. Hiç çok okuyup kurma kafanda. Bolca suyunu iç yat dinlen. Mutlaka perinatolojide takibini yaptır.
Panik yapma lutfen. Her yerde okuyoruz degil mi hareket etmemeleri etmeleri kadar normal.Bebekler yata yata büyür. Birak keyifleri yerlerinde onlarin. Rahatsiz etme. Sen hazirliklari bitirdin mi ondan bahset cicim.
Öy
Canım bende deli gibi uyuyorum sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum 12ye 1e kadar bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum akşam iftardan sonra lunaparka gittik orada yürüdük ya arabaya zor attım kendimi bir de vücudumun heryeri dayak atmışlar gibi ağrıyor
Hazırlıklar bitti gibi yorgan filan yaptırıyor annem çocuk odası geldi onu yerlestirdik içini falan kıyafetleri koyduk pek güzel olduresmi koydum yataklarında üzeri yerleşecek iste sen ne yaptın canım hazır mısın?alışveriş bitti mi ?
göğüs pompası alın diyorlar ikiz olduğu için kızlar bu konuda görüşleriniz neler siz aldınızm i?
Ayyy ne güzel dolap nerden aldınızCanım bende deli gibi uyuyorum sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum 12ye 1e kadar bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum akşam iftardan sonra lunaparka gittik orada yürüdük ya arabaya zor attım kendimi bir de vücudumun heryeri dayak atmışlar gibi ağrıyor
Hazırlıklar bitti gibi yorgan filan yaptırıyor annem çocuk odası geldi onu yerlestirdik içini falan kıyafetleri koyduk pek güzel olduresmi koydum yataklarında üzeri yerleşecek iste sen ne yaptın canım hazır mısın?alışveriş bitti mi ?
göğüs pompası alın diyorlar ikiz olduğu için kızlar bu konuda görüşleriniz neler siz aldınızm i?
Arkadaşım kizlarmi erkeklermi ikizlerin? Bide kaçıncı haftada belli oluyor?
Ayyy ne güzel dolap nerden aldınız
Ttts ikizler arası kan alışverişi. Biri Büyürken diğeri kÜçük kalabiliyor. Perinatoloji ise riskli gebelik takibi yapan branş. Kadın doğumcular pek risk almak istemiyorlar. Perinatoloji ye yönlendiriyorlar.Anlattı evet ama ttts nedir? Bide perinatoloji nedir? Doktordan ayrıcami gitmek gerekiyor?
Canım bende deli gibi uyuyorum sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum 12ye 1e kadar bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum akşam iftardan sonra lunaparka gittik orada yürüdük ya arabaya zor attım kendimi bir de vücudumun heryeri dayak atmışlar gibi ağrıyor
Hayatim seninki normal. Daha uzun bir süre uyku sersemi gezmen mümkündürBeeen şimdiden öyleyim bütün gün yatabilirim sanki
Ttts ikizler arası kan alışverişi. Biri Büyürken diğeri kÜçük kalabiliyor. Perinatoloji ise riskli gebelik takibi yapan branş. Kadın doğumcular pek risk almak istemiyorlar. Perinatoloji ye yönlendiriyorlar.
Hayatim seninki normal. Daha uzun bir süre uyku sersemi gezmen mümkündür
Hayatim cok guzel olmus. Hayirli olsun. Güle güle büyüt kizlarini. Benim malesef o kadar yerim yok, o yuzdendaha ufak yataklar almayi düsünüyoruz. Haftasonu Ikea'ya baktik. Yataklari, dolaplari oradan alicaz. Bu hafta Allahtan bir mani olmazsa esim gececiligi bitiriyor hayirlisiylabizde baslayacagiz bebek odasina :)
Gögüs pompasi sart anladigim kadariyla. Buradakiler Avent'i öneriyor. Alirsam onu alicam.
Uyurken bile nefes nefese kaliyorum. Birak gündüzleri :) Allah yardimcimiz olsun insallah
Canm çok şık olmuş ellerine sağlık birşey sormak istiyorum sen büyük baza yatak almışsın oyunparki faln almicak misin canm bende pompa almayı düşünüyorum çünkü birini emzirirken digerinede sagilmis sutumu veririm diye düşünüyorum çünkü işimiz zor allah yardımcımız olsunCanım bende deli gibi uyuyorum sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum 12ye 1e kadar bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum akşam iftardan sonra lunaparka gittik orada yürüdük ya arabaya zor attım kendimi bir de vücudumun heryeri dayak atmışlar gibi ağrıyor
bende bu kasılmalar çok sık oluyo... karnım ise sanki her zaman taş gibi sert.Kızlar dünden beri karnım tas gibi sanki kasılıyormuş gibi. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı normal mi? Haftasonu biraz fazla yordum kendimi dinlenemedim.
ben de artık dışarıya çıkıp dolaşamaz oldum...bikaç kez oldu ama dün markete kadar bacaklarım omuzlarım fena kasıldı...düz ayak yürüyebiliyorumda... ama az bişi yokuş yukarı olduğunda.. galiba daha çıkamayacağım dışarı..çoğu zaman oturuyorum...yuruyüş yok...Öy
İkizlerim çift yumurta ikizi ikisi de kız inşallah 14.haftada kesin belli oluyor canım
Canım serhat mobilya dan aldık modelin adı tiffany genç odası modüler mobilya olarak geçiyor internetten bakabilirsinü uygun da diğer firmalara göre lajivert mobilyaya istikbale bellona ya baktık pahalıydı birde iki yatak isteyince en az 500tl oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?