2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hayırlı olsun. Benimkiler tek yumurta. Şimdi 3 aylık oldular bile. İçini ferah tut her şey olacağına varıyor. Riskleri anlatmıştır doktorun ttts falan. Hiç çok okuyup kurma kafanda. Bolca suyunu iç yat dinlen. Mutlaka perinatolojide takibini yaptır.

Evt canm burun tikankligi bndede oluyo kackez Sabh kalkınca grip oldum sandım her sabah burnumu temizliorum ve kanlı gelio biraz çok hapsuruyorum bnde ama Karnimda ağrı olmuyo seninkiler daha büyük ya ondan olabilir annemde kaç gündür alışveriş e cagiriyo ama goze alamiom ya tuvaletim gelio ya belim tutuluyo cinsiyetleri belli olsada herşeyi bi çırpıda halletsem bi daha da cikmasam esimde diyo çık bi yürüyüş yap güneş gör diyo ben güneşte baş agrisindan duramiom ayakta yemek yapamiom adamın dediğine bak sabır sabirr bu günlerde geçecek elbetttt

Ilk uc ay

Amin insallah. Ilk üc ay cok riskli. Bol bol dinlen. Agir kaldirmak yok, yemene icmene dikkat et. Folik destegine basla, baslamadiysan.

Dinlenemiyordum ev işlerinden dolayi ama artık yapmıyorum ev işi felan folik asit yaklaşık 1 aydır kullanıyorum demirim düşük onuda kullanıyorum B12 iğnesi ve heraksam progestan kullanıyorum

Anlattı evet ama ttts nedir? Bide perinatoloji nedir? Doktordan ayrıcami gitmek gerekiyor?

Panik yapma lutfen. Her yerde okuyoruz degil mi hareket etmemeleri etmeleri kadar normal.Bebekler yata yata büyür. Birak keyifleri yerlerinde onlarin. Rahatsiz etme. Sen hazirliklari bitirdin mi ondan bahset cicim.

Öy

öyle olmasi lazim :)
Bu arada ben deli gibi uyuyorum. Benim gibi uykuya düskün olan var mi?
Cok cabuk yoruluyorum bide.

Canım bende deli gibi uyuyorum sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum 12ye 1e kadar bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum akşam iftardan sonra lunaparka gittik orada yürüdük ya arabaya zor attım kendimi bir de vücudumun heryeri dayak atmışlar gibi ağrıyor

Hazırlıklar bitti gibi yorgan filan yaptırıyor annem çocuk odası geldi onu yerlestirdik içini falan kıyafetleri koyduk pek güzel oldu resmi koydum yataklarında üzeri yerleşecek iste sen ne yaptın canım hazır mısın?alışveriş bitti mi ?

göğüs pompası alın diyorlar ikiz olduğu için kızlar bu konuda görüşleriniz neler siz aldınızm i?

Eklentiler

• IMAG2158.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 101

Arkadaşım kizlarmi erkeklermi ikizlerin? Bide kaçıncı haftada belli oluyor?

Ayyy ne güzel dolap nerden aldınız

Arkadaşım kizlarmi erkeklermi ikizlerin? Bide kaçıncı haftada belli oluyor?

İkizlerim çift yumurta ikizi ikisi de kız inşallah 14.haftada kesin belli oluyor canım

Ayyy ne güzel dolap nerden aldınız

Canım serhat mobilya dan aldık modelin adı tiffany genç odası modüler mobilya olarak geçiyor internetten bakabilirsinü uygun da diğer firmalara göre lajivert mobilyaya istikbale bellona ya baktık pahalıydı birde iki yatak isteyince en az 500tl oynuyor

Anlattı evet ama ttts nedir? Bide perinatoloji nedir? Doktordan ayrıcami gitmek gerekiyor?
Ttts ikizler arası kan alışverişi. Biri Büyürken diğeri kÜçük kalabiliyor. Perinatoloji ise riskli gebelik takibi yapan branş. Kadın doğumcular pek risk almak istemiyorlar. Perinatoloji ye yönlendiriyorlar.

Hayatim cok guzel olmus. Hayirli olsun. Güle güle büyüt kizlarini. Benim malesef o kadar yerim yok, o yuzdendaha ufak yataklar almayi düsünüyoruz. Haftasonu Ikea'ya baktik. Yataklari, dolaplari oradan alicaz. Bu hafta Allahtan bir mani olmazsa esim gececiligi bitiriyor hayirlisiyla bizde baslayacagiz bebek odasina :)
Gögüs pompasi sart anladigim kadariyla. Buradakiler Avent'i öneriyor. Alirsam onu alicam.
Uyurken bile nefes nefese kaliyorum. Birak gündüzleri :) Allah yardimcimiz olsun insallah

Ttts ikizler arası kan alışverişi. Biri Büyürken diğeri kÜçük kalabiliyor. Perinatoloji ise riskli gebelik takibi yapan branş. Kadın doğumcular pek risk almak istemiyorlar. Perinatoloji ye yönlendiriyorlar.

Evet bende netten araştırdım yazdıklarınızı sanırım nekadar dikkat edersem edeyim sonunda birsey olacaksa olacak ttts gibi İnşalllah olmaz birsey araştırdım nettende ama ben samsunda kimse duymamis Perinatolog yok sanırım akrabama sordum ebe hemşire oda yok samsunda ben hiç duymadım Perinatolog biraz nadir oluyor sanırım zor oldugu icin mecbur doktoruma devam edicem

Hayatim seninki normal. Daha uzun bir süre uyku sersemi gezmen mümkündür

Ya babamlara gidiyoruz gündüz akşam farketmiyo hemen uzaniyorum koltuğa oturmak çok büyük meziyet gibi geliyor sürekli baş dönmesi yorgunluk birsürü ilaç da var tabii allahtan artık sabah kalkıp kahvaltı yapabiliyorum 4 5 gün öncesine kadar akşam yattimmi öbür gün 12 veya 1 de anca kahvaltı yapiyodum:))

İnşallah kuzum güzel güzel büyüsün cumlemizin yavrusu senin.İçin çok sevindim esin geceleri yanında olması bundan sonra önemli tabi canım bende haftaya gideceğim doktora bu pompa işini ona da sorayım diyorum..
Lansinoh marka çok öneren var canım bende muhtemelen ondan alacağım avent burada çok pahalı

Canm çok şık olmuş ellerine sağlık birşey sormak istiyorum sen büyük baza yatak almışsın oyunparki faln almicak misin canm bende pompa almayı düşünüyorum çünkü birini emzirirken digerinede sagilmis sutumu veririm diye düşünüyorum çünkü işimiz zor allah yardımcımız olsun

bende
Kızlar dünden beri karnım tas gibi sanki kasılıyormuş gibi. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı normal mi? Haftasonu biraz fazla yordum kendimi dinlenemedim.
bende bu kasılmalar çok sık oluyo... karnım ise sanki her zaman taş gibi sert.

benim kahvaltıdan sonra fena uykum geliyo... b
Öy

öyle olmasi lazim :)
Bu arada ben deli gibi uyuyorum. Benim gibi uykuya düskün olan var mi?
Cok cabuk yoruluyorum bide.
ben de artık dışarıya çıkıp dolaşamaz oldum...bikaç kez oldu ama dün markete kadar bacaklarım omuzlarım fena kasıldı...düz ayak yürüyebiliyorumda... ama az bişi yokuş yukarı olduğunda.. galiba daha çıkamayacağım dışarı..çoğu zaman oturuyorum...yuruyüş yok...

Kizlar ara ara sizde de yogun sari akinti oluyo mu bide neden olur acaba bi ara g3ciyo sonrq yeniden basliyo

ben 16. haftayı beklemeyim o zaman 14. haftada belli oluyorsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…