Kızlar biraz önce karnimin alt tarafında bi gidiklanma hissettim ve aynaya baktım çatlamisim bi anda oldu yaa dün yoktu düşünün. Lierac kullaniyordum çok moralim bozukkk
Bugün sabahtan beri ara ara başım dönüyor tansiyonum mu düştü ki acaba
Bebekler saglikli, gelisimleri gayet iyi diyo. Bi aksilik görmedigi sürece cok detay vermiyor. Bende cok merak ediyorum kilolarini. Hatta bi keresinde sordum tahmini birsey söylemisti. Dedigim gibi bizim icin önemli fakat bebeklerin kilolarinda bir problem olsa söylerdi bence. Söylemiyor pek. Iki ayda bir baska bi doktora gidiyoruz esimle, o,baya detayli anlatiyor bize. Bu ay bidaha gidicez randevu aldim. Bebeklerin göruntülerini cd'ye cekecek bize. O bize söyler kilolarini :)Benim dr. kilolarin onemli oldugunu soylemisti...sen gine dr.una sor kilolarini..
Ben ayakta cok kalirsam tas gibi kesiliyorum. Kanepeye uzan. Bende de oluyordu. Devam ederse doktorunu aramalisin. Yorma kendini.Kızlar dünden beri karnım tas gibi sanki kasılıyormuş gibi. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı normal mi? Haftasonu biraz fazla yordum kendimi dinlenemedim.
Ben ayakta cok kalirsam tas gibi kesiliyorum. Kanepeye uzan. Bende de oluyordu. Devam ederse doktorunu aramalisin. Yorma kendini.
Beyazkure dionisya 24. haftada catlak olustuguna göre benimde yakindir ozaman bende tedirgin oluyorum ama yapacak birsey yok. En az hasarla atlatmaya bakalim. Cok su icin. Vücut nem kaybetmesin
Panik yapma lutfen. Her yerde okuyoruz degil mi hareket etmemeleri etmeleri kadar normal.Bebekler yata yata büyür. Birak keyifleri yerlerinde onlarin. Rahatsiz etme. Sen hazirliklari bitirdin mi ondan bahset cicim.Ben bugün bebekleri çok az hissediyorum kızlar niye böyle oldu bilmiyorum resmen zorla çikolata filan yedim oynadılar anlamadım bir de çok başım ağrıyor böyle olan var mi
hayirli olsun. Bebeklerin gelisiminde bir problem mi var da dokrorun riskli diyor? Ikiz gebelik kendi basina bir risk zaten ama bunun farkinda olup dikkat ediyoruz bizde. Allah hakkinizda hayirlisini versin. Karamsar olma, baska doktorlarada görün bakalim. Bu arada buradakilerin cogu cift yumurta ikizi zannimca, ve tüp bebek. Forumlari tekrar bi tara belki vardir durumu senin gibi olan canim. Ayrica 7. haftadasin cok dikkat etmelisin. Bebekleri riske atacak hareketler yapmaArkadaşlar benim bugün ikizlerim belli oldu 7 buçuk haftalik hamileyim ve cok tehlikeli dedi doktor erken doğum ve düşük riski var ve Tek yumurta ikizi olan ve sağlıkla doğum yapan varmı çok korkuyorum
H
hayirli olsun. Bebeklerin gelisiminde bir problem mi var da dokrorun riskli diyor? Ikiz gebelik kendi basina bir risk zaten ama bunun farkinda olup dikkat ediyoruz bizde. Allah hakkinizda hayirlisini versin. Karamsar olma, baska doktorlarada görün bakalim. Bu arada buradakilerin cogu cift yumurta ikizi zannimca, ve tüp bebek. Forumlari tekrar bi tara belki vardir durumu senin gibi olan canim. Ayrica 7. haftadasin cok dikkat etmelisin. Bebekleri riske atacak hareketler yapma
Ilk uc ayBenim bu son kararim doktor cok tavsiye eden oldu cidden çok ilgili ve herseye güzelce cevap veriyor bilgilendiriyor memnun kaldım yok gelisimlerinden dolayi değil ikiz ve tek yumurta olduğu için tehlikeli dikkat etmelisin dedi zaten bilmiyordum öyle olduğunu, benim normal yolla oldu hamileligim bugünde bu süprizi öğrendik dikkat ediyorum artık baktim baska topiklere var tek yumurta ikizi olup dogum yapan ve yapacak olan oyuzden rahatladim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz
Amin insallah. Ilk üc ay cok riskli. Bol bol dinlen. Agir kaldirmak yok, yemene icmene dikkat et. Folik destegine basla, baslamadiysan.Benim bu son kararim doktor cok tavsiye eden oldu cidden çok ilgili ve herseye güzelce cevap veriyor bilgilendiriyor memnun kaldım yok gelisimlerinden dolayi değil ikiz ve tek yumurta olduğu için tehlikeli dikkat etmelisin dedi zaten bilmiyordum öyle olduğunu, benim normal yolla oldu hamileligim bugünde bu süprizi öğrendik dikkat ediyorum artık baktim baska topiklere var tek yumurta ikizi olup dogum yapan ve yapacak olan oyuzden rahatladim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz
Canim benim bi gece de oldu valla catlagi yok diye seviniyodum hayırlısı bakaljmmmBen ayakta cok kalirsam tas gibi kesiliyorum. Kanepeye uzan. Bende de oluyordu. Devam ederse doktorunu aramalisin. Yorma kendini.
Beyazkure dionisya 24. haftada catlak olustuguna göre benimde yakindir ozaman bende tedirgin oluyorum ama yapacak birsey yok. En az hasarla atlatmaya bakalim. Cok su icin. Vücut nem kaybetmesin
öyle olmasi lazim :)Kızlar şimdi ben 17.haftadayim 4ayi bitirmiş mi oluyorum
Bende çok geç uyuyorum dün gece 4te yattım gündüz 1e kdr uyuyorum sonra ya daha erken ama ayakta iki saat dursam belim tutuluyo bnm yaaa yemek yaparken bile daha ne oldu kiÖy
öyle olmasi lazim :)
Bu arada ben deli gibi uyuyorum. Benim gibi uykuya düskün olan var mi?
Cok cabuk yoruluyorum bide.
Aynen bende öyleyim. Bu arada sik sik burnum tikaniyor. Sende de oluyor mu? Birde öksurdugumde, hapsurdugumda, burnumu sildigimde fln karnim agriyo. Acaba cok mu baski yapiyorum anlamadim.bu aralar bu sikintilar basladi bende.Bende çok geç uyuyorum dün gece 4te yattım gündüz 1e kdr uyuyorum sonra ya daha erken ama ayakta iki saat dursam belim tutuluyo bnm yaaa yemek yaparken bile daha ne oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?