- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok kilo aldım 10 kilo yani 17.haftadayım ve inanılmaz büyüdü yengem doğum yapacak 10 gün sonra benden az büyük karnı hı onunki tek gebelik ama ne bilim şişyorum yanimerhabalar bende bi kız bir erkek ikizlere hamileyim çok kilo aldım hormonel ilaçlardan mı bilmiyoum 10-11 kilo arası son haftalarımı düşünemiyorum sonumuz nasıl olucak 2 bebeği kaldırabilekmiyim...
yaa son haftalarına gelmiş arkadaşlar ne alemdesiniz ilk gebeliğiniz değilse diğerlerinden çok daha mı dev bi karın oluşuyor benim şimdiden baya göbek var daha doğrusu heryere yayılarak aldığımdan şişmana benziyorum şuan
Plasentan rahim agzina yakin bir yerdeyse boyle kanamalar oluyor plasentanin yukari cikmasi icin surekli yatmalisin wc harici kalkmamaya calis senin haftan icin cok erken, cokkk dikkat et .ben de 30. Haftamda yasadim su anda hastanede yatiyorum benim artik yukari cikmasi zor erken dogum ertelemek icin istirahatteyim.Lutfen sakin cok yol yurume,ayakta kalma, egilmemeye calis,agir kaldirma 24.haftadan once yukari cikma sansi var. Doktorun bunlari anlatmaliydi.Slm kizlar gecen pazar hafif kanamam oldu acile gittik plesentadan kaynaklandigini soyledi dr bu sabahta kahverengi akintim oldu arada devam ediyo sizdede oldumu endiseleniyorum
Cok saol bilgilendirdigin icin ben yurtdisindayim Dr sadece plesentadan kaynaklandigini soyledi sende cok dikkat et cnm cok gecmis olsun seninkidemi ikiz?Plasentan rahim agzina yakin bir yerdeyse boyle kanamalar oluyor plasentanin yukari cikmasi icin surekli yatmalisin wc harici kalkmamaya calis senin haftan icin cok erken, cokkk dikkat et .ben de 30. Haftamda yasadim su anda hastanede yatiyorum benim artik yukari cikmasi zor erken dogum ertelemek icin istirahatteyim.Lutfen sakin cok yol yurume,ayakta kalma, egilmemeye calis,agir kaldirma 24.haftadan once yukari cikma sansi var. Doktorun bunlari anlatmaliydi.
Evet benimkilerde ikizCok saol bilgilendirdigin icin ben yurtdisindayim Dr sadece plesentadan kaynaklandigini soyledi sende cok dikkat et cnm cok gecmis olsun seninkidemi ikiz?
sende bendensin desene aynı haftalarda aynı gidişatta kilo alımı, arkadaşım var 24 haftalıık 2 kilo almış tabi onunda tek gebelik ama anlamadığım hem kız hem erkek olduğundanmı her türlü genişledim popo aynı karın ayrı.. 1 kızım var onda yırtılmam hiç olmadı bunda şimdiden başladı...Bende çok kilo aldım 10 kilo yani 17.haftadayım ve inanılmaz büyüdü yengem doğum yapacak 10 gün sonra benden az büyük karnı hı onunki tek gebelik ama ne bilim şişyorum yani
arkadaşlar 2 li tarama testi yaptıramadık biz özeldi, ikizlere normal 2 li test yapılmıyormuş sanırım sizler ne yaptınız
Kixlar karnimda sağa doğru sertleşme oluyo yamuluyo sanki çok korkuyorum kasılma mi acaba
Doktora çarşamba günü gitcem soracam artık yaa bende sanki söyle oluyo ne tarafa yaparsam oraya doğru yamulma oluyo..aklıma kötü kötü şeyler geliyo hani kesesi felan ayrılır bişe olur çarşambaya kadar bekliycem artık. .bugün oldu 2 kez önceden hiç olmamistiKasılma göbeğin iki tarafında oluyormuş öyle duymuştum benim öyle oluyor arada doktora gittiğinde sor istersen yine de...
Ben başladığımda 79dum iki üç kilo vermiştim 17.haftaya girdim yine 79 olmuşum ama ne kAlcam ne yüzüm gözüm hiç kilo almadım önümde top gibi yuvarlak bi Gobegim var o kadar göğüslerimde aynı sutyeni takiom ama 85takioduM 90oldu bakalım şimdilik bu kadar
Canim benim göbekte sola dogru yamuk ama normal ki bu. Tabi Doktoruna sor icin rahat etsinDoktora çarşamba günü gitcem soracam artık yaa bende sanki söyle oluyo ne tarafa yaparsam oraya doğru yamulma oluyo..aklıma kötü kötü şeyler geliyo hani kesesi felan ayrılır bişe olur çarşambaya kadar bekliycem artık. .bugün oldu 2 kez önceden hiç olmamisti
Doktora çarşamba günü gitcem soracam artık yaa bende sanki söyle oluyo ne tarafa yaparsam oraya doğru yamulma oluyo..aklıma kötü kötü şeyler geliyo hani kesesi felan ayrılır bişe olur çarşambaya kadar bekliycem artık. .bugün oldu 2 kez önceden hiç olmamisti
Benim yarin kismetse.. Allahtan iyi baberler duymayi diliyorum..Saholasin canim. Amin...
ayrintili 2 hafta sonra olacak cnm.
sen yaptirdinmj?
Banada yapmıyoruz dedi dr sadece ense kalinliklari ve burun kemiğine bakıldıarkadaşlar 2 li tarama testi yaptıramadık biz özeldi, ikizlere normal 2 li test yapılmıyormuş sanırım sizler ne yaptınız
Haydi hayirlisi... guzel haberlerle gel insaAllah.Benim yarin kismetse.. Allahtan iyi baberler duymayi diliyorum..