2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar cinsel iliski yasakmi size doktorunuz ne dedi korunma konusunda falan
Bize dr. normalde 3.aydan sonra olabilir fakat sizde ikiz oldugundan riskli demisti...o gunden beri birbirimize dokunmuyoruz bile...oyle ki ruyalarima ciddi sekilde girer oldu ayptir soylemesi..ozellikle progestan, jel ilaclarini kullandigim donem daha sıktı.

Hadi ya cok gecmis olsun.

@Doga14 senin erken baslamis Bel agrilarin . Benim yeni yeni daha.
@izmirinsani bende yataktan hizli kalkarsam, ayni sey bende de oluyor. Ben yatagin kenarindan tutunarak kalkiyorum yavas yavas.
Gecen bi programda dinledim...her pozisyon degistirdigimizde bebeklerde ona gore pozusyon degustirormus..o yuzden yavas hareket edip kalkmadan once biraz beklemeliymis..

Amiin..amin..hayirli olsun..

Ben hamile kalmadan önce hiç eşime gel dediğimi bilmezdim ama hamile kaldıktan sonra bi ara isteğim çok artmıştı ama eşim engel oluyodu hep hala da öyle o bile hayret ediodu şimdi pek kalmadı sevgili gibi takilioz artk

Kedilerin efendisi nasilsin cnm..yatisa devam mi:)iyice agirlastim bende 32+0olduk bugun kilolari 2030 civarinda ikisinide..artik iyice agirlastik valaha..sicaklarda basladik ..doktor her hafta nts sokcakmis beni..srn nasilsin
Evet canım son hazırlıklar yapıldı yatıyorum inş.daha en az 5hafta beklerler..
Sen de ilerlemişsin nst ye henğz başlamadık..herkes vakti zamanında doğurur inş.biz watsapp grubundan yazışıyoruz buraya çok girmiyrm

Canım benim cildim o kadar düzgün ki normalde alnım alerji dökmüş gibi küçük küçük burnum da vegözlerimin alt tarafında kizarmalar var toplu iğne başı gibi minikce bende yüzmeyi çok istiyorum yurtdışında nasıl bilmiyorum ama buradaki havuz lara doktor güvenme enfeksiyona yol açabiliyor dedi deniz daha güvenliymis o da buraday ok

Kizlar bebeklerinizi kacinci haftada hissettiniz
20.haftada tam net olarak canım..

Benim kızlar uslu galiba gece uyurken filan çok farketmiyorum hareket var ama öyle c ok baskın olmuyor aşırı tepme vurma rahatsız edecek k adar..bi sorun mu var ki böyle olan var mi??

Hadi ya disaridan gorunecek kadar oldumu ya...kilolari kac?
Kilolarini bilmiyorum malesef. Benim kadin doktorum söylemiyor, daha dogrusu pek önemsemiyor kiloyu.
Hareketleri bariz belli. Dalga gibi hareketler yapiyorlar, bazen tekmeliyorlar masallah. Gözle görülüyor yani. Esime aileme gönderiyorum, sevindirik oluyor onlarda.

Canim her hafta gecibce bi sukur diyom yemin ederim doktorum 37 haftanin icibde alcam diyo tam 4 hafta kaldi yane beklerlerse bideiyice heyecan yapmaya baslafkm beni hafif bayiltsalar iyi olcak gibi ya bi doktorum 37 haftanin ici bile olsa ben kuveze sokuyom ikizleri dedi.onlem amacli her halukarda yanliz gelcrm eve olsun saglikli olsunlarda gerisi muhim degil....senin nasil gidiyo bebisler..

Normalde hamileyken azginlik duygusu arttigini duymustum..suan yasiyorum...dogruymus demekki..cok utaniyorum ama ruyamda orgazm oldum kac kez...her seferinde uyandigimda karnimin kasilmasindan bebeklere bisi olurmu diye korkuyorum...

Benim dr. kilolarin onemli oldugunu soylemisti...sen gine dr.una sor kilolarini..

Normalde hamileyken azginlik duygusu arttigini duymustum..suan yasiyorum...dogruymus demekki..cok utaniyorum ama ruyamda orgazm oldum kac kez...her seferinde uyandigimda karnimin kasilmasindan bebeklere bisi olurmu diye korkuyorum...
Benimde öyle ya yüzden bnde eşimi düşünüp duruyom aklımdan cikmiyo bazen bende korkuyorum normal zamanda olsa istemem yaa sinir oluyorum

Kızlar biraz önce karnimin alt tarafında bi gidiklanma hissettim ve aynaya baktım çatlamisim bi anda oldu yaa dün yoktu düşünün. Lierac kullaniyordum çok moralim bozukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…