• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bilmiyorum ben o kadar kasmiyorum tüp bebek koyulduğunda da iki gün yattım Allah ne derse o olur dedim illa ki dikkat etmeye calisiyorum ama çok pirpirik yapmıyorum öyle olunca daha çok kaybedecek gibi hissederim birşeyin üstüne düşersin de olmaz ya hep. icime korku da düşüyor arada ama olacaga çare yok takiyorum kemeri arabayla gez toz bugünlerde biraz deşarj olmak lazım son zamanlarda ve doğumdans onra pek rahat olamayacagimizi gözönünea lirsak,birde aktif çalışıyordum, hele işyerinden raporlu olunca çok boşluğa düştüm .kasmayin bu kadar bence..bu benimf fikrim..

İlk bebeğim de tüpbebekti bu konuda hiç sakınmadık açıkcası. 38. haftaya kadar sıkıntımız olmadı. Bir zararı da olmadı ama en önemlisi eşlerin ikisinin de rahat ettiği şekilde olması. İki taraf da istemiyorsa illa zorlamanın anlamı yok. Ama şu da var zerrece risk varsa doktorlar bunu asla göze almazlar, izin veriyorlarsa bir problem olmayacağı içindir. Bir de erkekler daha bir tedirgin oluyorlar. Bence bir şey olmaz ama eşim çekiniyor.

Ama perhizi 9 ay diye düşünmeyin, bebekler doğduktan sonra bir daha kocalarımızın yüzünü ne zaman görürüz belli değil :) İlk doğumdan sonra benim kendimi toparlamam 4 ay sürmüştü.

Bizde haftada bir,, bu sure bazen 15 günü buluyor benim karin agrilarimdan, eşim de bende bu konuda zaten fazla duskun değiliz 1 ay hic yapmadigimiz bile olmuştur.

Drum 7 kadar serbest dedi, sonra sina bakicaz dedi..

Doga14 Doga14 evet katli yorum sana.. çocuklar doğunca adamlari zor görürüz zaten.. bazen diyorum bunlar iyi günler imiz, ama karin agrilarim çok oluyo benim.. dun üst komsu doğum yapti edirneye hastaneye gittik, geleli beri yatiyom, arabada içim çok sallaniyo, agri yapiyo, afedersiniz midem kotu oluyo cikariyom bile..

Yarin yine edirneye gidicem Dr kontrolün var. Halen yatiyom, agrimdan sizi dan, kafamda bi dünya,, bakalim yarin nasil gidicem.

Kizlar beli agriyan var mi aranizda? Benim dünden beri kirilmis gibi ya. Cokta agrim var. Kalcamda agriyor arada, sanki düsmüsüm gibi. Bana normal belirtilermis gibi geliyor ama baska böyle olaniniz var mi merak ettim. Sanirim cok ayakta kalmaktan, yürümekte iyi gelmiyor bence...

Doga14 Doga14 evet katli yorum sana.. çocuklar doğunca adamlari zor görürüz zaten.. bazen diyorum bunlar iyi günler imiz, ama karin agrilarim çok oluyo benim.. dun üst komsu doğum yapti edirneye hastaneye gittik, geleli beri yatiyom, arabada içim çok sallaniyo, agri yapiyo, afedersiniz midem kotu oluyo cikariyom bile..

Yarin yine edirneye gidicem Dr kontrolün var. Halen yatiyom, agrimdan sizi dan, kafamda bi dünya,, bakalim yarin nasil gidicem.
Arkadaşım sen Edirneli misin? Ben de Edirneliyim de ondan yazdım :)

Kizlar beli agriyan var mi aranizda? Benim dünden beri kirilmis gibi ya. Cokta agrim var. Kalcamda agriyor arada, sanki düsmüsüm gibi. Bana normal belirtilermis gibi geliyor ama baska böyle olaniniz var mi merak ettim. Sanirim cok ayakta kalmaktan, yürümekte iyi gelmiyor bence...

Ağrılar ne zaman geçiyor diye sorsana :) Alıştım artık. Ya belim ağrıyor, ya ayağım şişiyor, ya sağ ve sol kasığım yırtılacakmış gibi ağrı yapıyor. İş yerinde oturmaktan oluyor sanırım çünkü haftasonu evde iş yaparken falan hiç yok böyle sıkıntılarım :)

Gunaydin kizlar...
Gece esime sahurluk hazirlamak icin uyandim. Yataktan kalkarken hizlimi kalktim bilmem birden kasigima agri saplandi. Nasil korktum anlatamam....
sonra gecti ama bugun sabahtan beri bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum. Normalde bicir bicir durmazlar benim kuzularim.
Tabi bazen uyuyorlar o zamanlardan bahsetmiyorum. Anliyorum uyuduklarini.
korkuyorum. Uyuyorlar mi neden tekmelemiyor kuzularim aklim onlarda.

Gunaydin kizlar...
Gece esime sahurluk hazirlamak icin uyandim. Yataktan kalkarken hizlimi kalktim bilmem birden kasigima agri saplandi. Nasil korktum anlatamam....
sonra gecti ama bugun sabahtan beri bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum. Normalde bicir bicir durmazlar benim kuzularim.
Cnm birsey yoktur biraz cikolata ye ve uzan dinlen oynuyorlarmi

Cnm birsey yoktur biraz cikolata ye ve uzan dinlen oynuyorlarmi

Nirmalde kipir kiprlar cnm.
uzaniorum ben sabahtan beri is falan yapmadim.
Cikolayayi normalde cok severdim ama hamilelikle birlikte tiksindim cnm cok zor yiyebiliorum. Ama simdi denicemm bakalim.

Gunaydin kizlar...

O ağrılar bende hep var. Rahimi tutan kasların ağrısı demiştiler. Bizim rahimler biraz daha hızlı büyüdüğüne ağrılarımız daha çok oluyor. Hareketleri bu haftada düzensiz olabilir. Uykuda olabilirler. Daha pek kuvvetsizler ondan her hareketlerini hissedemeyebilirsin. Bir iki gün gözlemle inşallah bir sıkıntı yok ama doktoruna sorarsın için rahat etsin diye.

O ağrılar bende hep var. Rahimi tutan kasların ağrısı demiştiler. Bizim rahimler biraz daha hızlı büyüdüğüne ağrılarımız daha çok oluyor. Hareketleri bu haftada düzensiz olabilir. Uykuda olabilirler. Daha pek kuvvetsizler ondan her hareketlerini hissedemeyebilirsin. Bir iki gün gözlemle inşallah bir sıkıntı yok ama doktoruna sorarsın için rahat etsin diye.

Cok sulur basladilar cnm. Aklimi oynatcaktim. Sinirlerim bosaldi tekmelyince kuzularim. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... :KK66:

Kızlar bnm agzimin tadı çok iğrenç yaa bi gün iyi oluyo bi gün böyle sizdede oluyor mu

Back