2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hadi ya o kadar uzun sürermi. Bir aydır çok kötüyüm ben.

Kaç haftalıkken geçti bulantıların peki

C ceylin_7409 canm azalicak bnm 8.haftada başladı 15te azaldı 16da daha hic çıkarmadım merak etme suanki bulundugun haftalar en yüksek haftalar sıkma canını rahatlicaksin

Günaydın arkadaslar,
1. Ciğer gelistirici igne vuruldunuz mu? Benim doktor üç doz vurdu.12 saat arayla
2. Aldığınız bebis kiyafetlerini hangi deterjan ile yikiyor sunuz ?
3. Daha çanta ve ateş ölçer almadim. Neyi alacagim konusunda kararsizim. Tavsiye istiyorum.
4. Kusan arkadaslara Allah yardimciniz olsun. Benim hala devam ediyor kusmalarim. Doktorum gece yatmadan süt ic rahatlatir dedi. Arada leblebi de iyi geliyor. Rennie duo surub kullaniyorum az da olsa işe yariyorlar. Sütü duzenli kullaniyorum çayı çıkardım hayatimdan son üç gündür kusmadim
daha.

Ca
Canm bn acura marka alindan ateş ölçer aldım n11.com dan hem vücut hem su süt olcuyo digital 55tl yealdim bir günde geldi denedim çok güzel

Kizlarrr.. halimi soran. Dua eden herkes çok sağolun. Dualarinizla çok daha iyiyim. Bugün tekrar baktı doktorum. Neredeyse tamamen kapanmış. Yatarsan ve bol su icersen hiç bi sorun kalmak dedi. Yeterki kuzularim iyi olsun. Bu arada soylemismiydim benim kiler biri kiz biri erkek. Biz bugün 21+2 yiz. Kız olan 551 gr. Erkek olan 453. Aralarında baya fark var. Bu ileride sorun yaratır mı. Sizinkiler kaç gram bu haftada

A
Ay cok sevindim. Hep merak ediyordum nasıl oldun diye. Ama dikkat et bbol bol yan uzan. Benim doktor rahim agzin iyi ama ikizler hep risklidir. Suyun bi anda gelebilir. Bol istirahat bol istirahat diyor

Canm cokkkkk sevindimmm cokkk grcekten şükürler olsun sakin kalkma yat dinlen allah evlatlarimizi bize bağışlasın inşallah

Hayirli olsun cnm gozun aydin. Iyilesmene de cok ama cok sevindim.
Benimkiler de biri kiz biri oglan :)
ustelik aramizda 12 gun var senle...
Cok sukur Rabbim her isteyene versin.

Kızlar...Allah baba adaylarimiza sağlıkli ömür nasip etsin inşallah yavrularimizla bir ömür Allah ayirmasin tüm baba adaylarinin babalar günü kutlu olsun

Maşallah canım biri kız biri erkek ne tatlı yaa inşallah kilo problemleri de olmayan sağlıkla dogarlar. Ne zaman ögrendin canım cinsiyetlerini. Benim salı günü kontrolüm var tam 12 haftalık oluyo . Pek zannetmiyorum daha ama bi ihtimal belki belli olur

Benim 16 da belliydi sanirim.yada 15 :) tam hatirlayamadim simdi :)

A
Ay cok sevindim. Hep merak ediyordum nasıl oldun diye. Ama dikkat et bbol bol yan uzan. Benim doktor rahim agzin iyi ama ikizler hep risklidir. Suyun bi anda gelebilir. Bol istirahat bol istirahat diyor

Canm cokkkkk sevindimmm cokkk grcekten şükürler olsun sakin kalkma yat dinlen allah evlatlarimizi bize bağışlasın inşallah

Hayirli olsun cnm gozun aydin. Iyilesmene de cok ama cok sevindim.
Benimkiler de biri kiz biri oglan :)
ustelik aramizda 12 gun var senle...
Cok sukur Rabbim her isteyene versin.

Kizlarrrr.. çok sağolun hepiniz. Ins bundan sonra hersey cok daha güzel olacak. Artık doğuma kadar yatıcam. Doktorum şu icmem konusunda çok ısrarcı. Vücudun susuz kalması Kasılmalarin başlamasına sebep olur dedi. En az 3 litre su icmeliymişim. Birazdan detaylı ultrason a giricez. Ins hersey cok iyi olur. Sizin bebeklerinizin kiloları nasıl. Aralarında çok fark var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…