• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canm hepimizde oluyo inan ki bnde kan hapını icemiodum ogurup kusuyodm bugün tuttu hapı atbunu ağzına diyo bi bağırdım yeterbe dedim burda halimi gormuyo musun varsa yoksa çocuklara birşey olmasın yeter artk icemiyorum dedim kızdı faln biraz surat yaptı sonra yine dayanamadı yani anlicagin hicc kendini uzme hepimizde oluyo inan ama iş konusunda hiç kendini yorma bizler özel bir hamilelik yaşıyoruz herşeyde laf sokuyorum birşey alsa bnm için deil onlar için diyorum şakayla ama artk anladi şükür dokunmuyor sabret canm elbet bugünlerde gecicek
Kan hapini bende icemeyenlerdenim. Benim esimse çok normal davraniyo, bu kadar normal olmasida hic cekilmiyo. Hamilelik ten önce nasilsa şimdide öyle. Bizimde tüp, ilk cocugumda tüple olmuştu. Diyorum ki ikizlere birşeyler al alim 'zamani var', 'vakti geldiğinde düşünürüz' falan diyor, bu geniş halleri beni deli ediyor, bide bizim evden çok annelerinin ihtiyaclarini onemsiyo, kiskanclik yapmamaya calisiyorum ailesidir. Diyorum ama en zindan azda kendi evini önemsediğini gösterse mutlu olcam. Her pazar orda. Sabah gidip yatsida geliyor. Bi pazarda benimle olsa nlur. Bazen Cemre yi de götürüyor, yalniz kaliyom.

Birtek etten tiksinmedim haftada iki iç kere yiyorum köfte faln deil ama ev içinde kemikli et aldım güzel onu haslamalik pisiricem suyundan çorba faln yapicam tavuk balık hayatta yiyemem onun yerine ceviz badem yiyorum ama etten tiksinmedigim için yiyebiliom bndede çok unutkanlık varya sizdede varmı ?
Bende etten uzagim, cevizle de aram bozuldu, unutkanlik yeni başladi ama bas agrilarim devam ediyor.

Merhaba cnm . Ben hala hastanedeyim. Bugün tekrar ultrasonla baktı doktorum. Rahim ağzı boyu artmış. 1.7 den 2.5 a çıkmış. O kadar mutluyum ki. Fakat ne olur ne olmaz dedi hala hastanedeyiz. Pazartesi tekrar bakacak hem o gün detaylı ultrasonumda var. Çok merak ediyorum kuzularimi. Ve dün gece ilk defa elimi karşıma koydugumda bebeklerden birini hissettim. Mutluluktan ağladım resmen.. Allahım herkese acil şifa versin
Ah canim çok sevindim. Demek be işi de hissettin. Ne güzel, annesine biz iyiyi msji vermişler, duygulandim bak simdi

kızlar şuan uyku ve halsizliğim normal mi
Normal canim, ilerleyen zamanlarda karin agrinda olucak endiselenme sakin bebislerin yerleşme belirtisi bunlar :KK54::KK54::KK46:

Aynen bende senin gibiyim. Bana kilo almamak icin yemiyorsun diyo, baska birsey demiyor. Yiyebilsem buzdolabini bosaltayim ama olmuyor iste. Ya cok zor onu bu konuda ikna etmem.kendi bildiginden baska birseye inanmaz esim. Bugun küsüz ona iftar sofrasi hazirlamadim. Biseyler yedi gitti icim parcalandi. Onun icin oturdum anladim. Hicbir zaman yemeksiz göndermezdim. Amannn cok hassaslastim. Hic farkinda bile degil ama. Bu gececilik ve oruc beni baya strese sokacak belli yani...
Yaa o
Aynen bende senin gibiyim. Bana kilo almamak icin yemiyorsun diyo, baska birsey demiyor. Yiyebilsem buzdolabini bosaltayim ama olmuyor iste. Ya cok zor onu bu konuda ikna etmem.kendi bildiginden baska birseye inanmaz esim. Bugun küsüz ona iftar sofrasi hazirlamadim. Biseyler yedi gitti icim parcalandi. Onun icin oturdum anladim. Hicbir zaman yemeksiz göndermezdim. Amannn cok hassaslastim. Hic farkinda bile degil ama. Bu gececilik ve oruc beni baya strese sokacak belli yani...
Yaaa nasıl kıydın onu yemeksiz göndermeye....sen onun inadını boşver oruç tutana sofra hazırlamanın çok büyük sevabı var hele bu halimizle.. o şimdi oruçluyken daha da sinirli olabilir...anlayış göster bence..
Benim de bi taraftan o diğer kayınvalidem kızım yiyo musun aman ye dedikçe... iyi niyetlerinden olduğunu biliyorum ama canım sıkılıyo sanki elimde... Bu arada dr.um Gavıncon şurubu verdi baya hazmı kolaylaştırıyo... sanki midemde yer açıyo...sen buna benzer bişi alıyomusun?

Canim benim benim ki inatci. Mecburen yemeye calisyiorum. Misal ne yersem yarim kaliyor. En azindan yarisini tüketmeye calisiyorum. Yok problem oluyor. Yani su cocuklarla tehdit etmesi cok zoruma gidiyor.onun caniysa benimde canim. Hic isteyerek zarar vermek ister miyim? Cocuklari herseyin önune koydu. Gerisi hic yokmus gibi. Bende onun icin tasiyici anneyim sanki.
:KK70::KK70:ayyy alemsin...sen bayağı kurgulamışsın kafanda kendi değerini...

Hamilelikte unutkanlik olur biliyosun zaten. Yapacak bisey yok pek. Cevik badem yemek iyidir iste.
Bendeki gibi unutkanlık kimsede yok herhalde...dün iftara menüsünde pilav vardı...onu yapmayı unutmuşum...düşünün yani sofranın nerdeyse ana yemeğini unuttum.. hane David Copperfield uçağı yok etmişti ya pilavı göremeyince onun gibi hissettim..

Gunaydin kizlaar.

Dun yazilanlari yeni okuyabildim. Haklisiniz ne diyim. Amakocalariniz da hakli. Onlari da dusunun. Ozellikle tup bebekle oldugu icin normal yollarla olmadugu icin endise.ediyorlar. cunku biliorlar ki bebeklere birsey olursa onlardan cok siz uzuleceksiniz ve olan yine kat kat misliyle onlara olacak. Scunku onlar bizim gibi aglayamiyorlar da fazla. Iclerine atiyor jasta oluyorlar. Kocamdan biliorum. Siozlerde haklisiniz cunku yiyememek kusmak nedir en iyi ben anlarim suyu bile cikaran biri oolarak...

Benim kocam hamileligimin ilk 3 ayinda burda defildi. Isi geregi sehir disinda egitimdeydi. Uzak oldugundan 1 kere gelebilmisti sadece. Bende annemlerde kaliyordum o en zor zamanlarda. Cunku kusmalarim gunde en az 10 kez oluyordu. Annem babam napcagini sasirmisti artik. Bir gun ayagim yerdeki rulo olmus haliya takildi dustum kapaklandim yere. Annem kaldircakmis ondan rulo yapmis.Ah kizlar hemen dr aradim acile git baktir hemen dedi dr. Aksamdi. Gittik baktirdik Allaha sukur bebeklerimde birsey yoktu ama benim omrumden omur gitti. Kocam bunu ogrenince bana aynen soyle bir laf kullandi "eger b..tan bi sebep yuzunden o bebeklere bisey olursa dunyayi dar ederim sorumlusu olana..." o an cok kizdim ama hakliydi da. Cunku benim esim cok hassas. Cok uzUluyordu kendini sucluyor icine atior gizli gizli agliyordu. Ve ben hep Allahim kocamin yuzu yere egilmesin onun guzel yureginin hatrina evlat ver bize diye dua ettim. O da hep Allahim melegime evlat ver benim yuzumden anne olamiyor , beni bu acidan kutar diye du etmis meger...
Allahima sukur beni hic kirmadi bi daha. O sozu sondu. Kocalariniza hak verin. Korluolar yazik... Allahim evlatlarimizin acisini gostermesin...
Yaa eşin hakkında yazdıkların duygulandırdı beni... aklıma ben kısırım herhal dediğimde eşimin Senin bi süçün yok veren Allah ... üzülme gün gelir Allah nur topu gibi evlat nasip eder sözleri geldi... onlar bizi bu sözlerle desteklemeseydi nasıl olurdı halimiz... Rabbime hamdolsun diye şükrediyoruz bizde...

Gunaydın cnm.herkese hayırlı ramazanlar.benm geceleri tuvalete sıkıştıgımda sabah kasıklarımda cok ağrım oluyor.tuvalete zor gidiyorum.sizde de oluyor mu boyle?Bırde kasık agrım eskisi kadar degil ama özellikle sag taraf agrıyor,normaldir ama insan kuruntu yapıyor, benmde bu hafta baya bir göbüşüm var:) birde harmony testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.bu aralar cok kuruntulu oldum. Rahim boyuyla ilgili bilgiler okuyup kafada kuruyorum ya:KK43: aslında rahat biriyim.arada boyle kafa gidip geliyor bnm:confused::rolleyes:Allah sonumu hayır etsin.:KK70:
Selam benim sabah kalktigimda kasikta degil daha cok vajina kisminda sanki yuk asaga inince baski yapar gibi agriyo...hormony testi ne o acaba?

Merhaba cnm . Ben hala hastanedeyim. Bugün tekrar ultrasonla baktı doktorum. Rahim ağzı boyu artmış. 1.7 den 2.5 a çıkmış. O kadar mutluyum ki. Fakat ne olur ne olmaz dedi hala hastanedeyiz. Pazartesi tekrar bakacak hem o gün detaylı ultrasonumda var. Çok merak ediyorum kuzularimi. Ve dün gece ilk defa elimi karşıma koydugumda bebeklerden birini hissettim. Mutluluktan ağladım resmen.. Allahım herkese acil şifa versin
Masallas..gozun aydin..Insallah daha da artacak bu olcu.. Allah sana sifasini versin...

Kan hapini bende icemeyenlerdenim. Benim esimse çok normal davraniyo, bu kadar normal olmasida hic cekilmiyo. Hamilelik ten önce nasilsa şimdide öyle. Bizimde tüp, ilk cocugumda tüple olmuştu. Diyorum ki ikizlere birşeyler al alim 'zamani var', 'vakti geldiğinde düşünürüz' falan diyor, bu geniş halleri beni deli ediyor, bide bizim evden çok annelerinin ihtiyaclarini onemsiyo, kiskanclik yapmamaya calisiyorum ailesidir. Diyorum ama en zindan azda kendi evini önemsediğini gösterse mutlu olcam. Her pazar orda. Sabah gidip yatsida geliyor. Bi pazarda benimle olsa nlur. Bazen Cemre yi de götürüyor, yalniz kaliyom. :KK54::KK54::KK46:

Arkadaşlar yazdıklarını görünce bir benim kocam mı böyle diye düşündüm ama varmış benimkisi gibi kocalar da. Aynen genişliği yüzünden çatlayacağım, çok yeme gereksiz kilo alma diyor, hazırlıklar yapalım bebeklere diyorum doğsunlar sağsalim öyle yaparız diyor. Daha doğum için hastane doktor hiçbirine karar dahi vermedik. Üç haftada bir doktora gidilmesi lazım diyorum, doktordan çıkmıyorsun diyor :) dediğin gibi 2. Diye mi diyeceğim ama ilkinde de böyleydi. Herkesin derdi kendine büyük derler ya, ben de benimle beraber heyecan yapmıyor diye sinir oluyorum.

Canim gozunaydin nasıl sevindim çok etkilenmistim bu olaydan eşime anlatıp duruyorum ne oldu acaba diye..bebeklerin seninle hiç korkma inşallah bişe olmayacakk

Ay kızlar öyle duygusal şeyler yazmayın ben ağlıyorumdeli gibi duygusalligin dibine vurdum resmen zaten sulugoz birşey dim :( aklima eşimin gecelerce ağladığı memorial hastane si doktoru yüzünden benim çocuğum olmayacakmis beni istersen boşa dediği ay neler geldi...Rabbim hamdolsun...karnimi tepince kızlar dışardan görünüyor eşim merakla izliyor çocukg ibi :KK71:

Şu mubarek gunlerde rabbim sevincine sevinc katsin yavrularina ve sana guc kuvvet versin insallah

Selam benim sabah kalktigimda kasikta degil daha cok vajina kisminda sanki yuk asaga inince baski yapar gibi agriyo...hormony testi ne o acaba?
Bnmde arada vajinada ağrı oluyor,harmony test tarama testi gibi ama guvenşlirliği daha yuksrk bir test cnm.onu yaptırdıktan diğer tarama trstlerini yaptırmayacagım. Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim.

Yaa o

Yaaa nasıl kıydın onu yemeksiz göndermeye....sen onun inadını boşver oruç tutana sofra hazırlamanın çok büyük sevabı var hele bu halimizle.. o şimdi oruçluyken daha da sinirli olabilir...anlayış göster bence..
Benim de bi taraftan o diğer kayınvalidem kızım yiyo musun aman ye dedikçe... iyi niyetlerinden olduğunu biliyorum ama canım sıkılıyo sanki elimde... Bu arada dr.um Gavıncon şurubu verdi baya hazmı kolaylaştırıyo... sanki midemde yer açıyo...sen buna benzer bişi alıyomusun?

Ya kiydim ama cok pisman oldum. Bugun nefes bir sofra hazirladim. Sevdigi seyleri. Baristik. :D

Bendeki gibi unutkanlık kimsede yok herhalde...dün iftara menüsünde pilav vardı...onu yapmayı unutmuşum...düşünün yani sofranın nerdeyse ana yemeğini unuttum.. hane David Copperfield uçağı yok etmişti ya pilavı göremeyince onun gibi hissettim..
Bence sen daha komiksin. Ana yemegi unutmussun, ekmek vereydin bari :) :D

Ay kızlar öyle duygusal şeyler yazmayın ben ağlıyorumdeli gibi duygusalligin dibine vurdum resmen zaten sulugoz birşey dim :KK43: aklima eşimin gecelerce ağladığı memorial hastane si doktoru yüzünden benim çocuğum olmayacakmis beni istersen boşa dediği ay neler geldi...Rabbim hamdolsun...karnimi tepince kızlar dışardan görünüyor eşim merakla izliyor çocukg ibi :KK71:

Ay canim benim kiyamam. Bende cok sulu göz oldum. Herseye agliyorum bi görsen.
Senin kocan da senin gibi hassas demek ki :)
Allah burdaki herkesin, hepimizin, tüm arkadaslarin Aile huzurunu bozmasin, daha da arttirsin insallah. Yavrularimiz mutluluk huzur getirsin bizler :)

Bu gece ilk defa rüyamda gördüm bebislerimi dogmuslar böyle yatirmisim onları yan yana uyuyolardi mis gibi kokuyolardi diyorum şimdi uyanirlarsa ikisi birden mama falanca yapiyim hazır olsun diyodum sonra ilk gordugumde diyorum bunlar ne zamn doğdu ki kaç haftalık oldularki daha diyorum Ayyy kızlar çok guzeldiii :KK71:

Yaa eşin hakkında yazdıkların duygulandırdı beni... aklıma ben kısırım herhal dediğimde eşimin Senin bi süçün yok veren Allah ... üzülme gün gelir Allah nur topu gibi evlat nasip eder sözleri geldi... onlar bizi bu sözlerle desteklemeseydi nasıl olurdı halimiz... Rabbime hamdolsuin diye şükrediyoruz bizde...

Cok sukur canim. Hep dua ediyorum Rabbim her isteyee ver diye. Cunku cok zor bir durum gercektenn.

Merhaba arkadaşlar 31+1 günlük ikizlerime hamileyim biri 1390 diğeri 1690 aralarında epey fark var küçük olan iki hafta geriden geliyormuş sizde durumlar nasil sizin bebeklerin kac gr??? Doktor plesanta da yaslanma var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı

Merhaba arkadaşlar 31+1 günlük ikizlerime hamileyim biri 1390 diğeri 1690 aralarında epey fark var küçük olan iki hafta geriden geliyormuş sizde durumlar nasil sizin bebeklerin kac gr??? Doktor plesanta da yaslanma var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı
Merhaba hayirli olsun canim. Sizin yas kac aceba? Plasentada yaslanma var ne demek ?

Bende öyleyim hatta artık kusmamak için yemek yiyesim gelmiyor hiçbir işimi yapamaz oldum eşim en ufak birşey dese ağlamaya başlıyorum açım canm istiyo yapiolar yiyemiyorum sabah iyi uyanıyorum öğlen uyku halsizlik sanki gücümü çektiler kendimi çok aciz ve bitik hissediyorum yarn dr a gidicem bakalım hayırlısı
Canım bende ikizlere hamileyim. Senin yaşadığın bulantılarım bende yaşıyorum ayrıca hep kusuyorum. Bende heyet raporu aldım çalışamıyorum hiç takatim yok. Senin bulantıların geçtiniz geçtiyse ne zaman geçti.

Canım bende ikizlere hamileyim. Senin yaşadığın bulantılarım bende yaşıyorum ayrıca hep kusuyorum. Bende heyet raporu aldım çalışamıyorum hiç takatim yok. Senin bulantıların geçtiniz geçtiyse ne zaman geçti.
Suan diğer haftalara göre pek bi bulantim olmasada birşeyi yerken bakınca kokusunu aldığım veya tiksindigim anda çıkarıyorum canm kalabalıkta daha rahat yemek yiyom sohbet makaraya vuruyom ama tek başıma kaşığı tabağı yemeği kokluyom basliom çıkarmaya

Back