- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Kan hapini bende icemeyenlerdenim. Benim esimse çok normal davraniyo, bu kadar normal olmasida hic cekilmiyo. Hamilelik ten önce nasilsa şimdide öyle. Bizimde tüp, ilk cocugumda tüple olmuştu. Diyorum ki ikizlere birşeyler al alim 'zamani var', 'vakti geldiğinde düşünürüz' falan diyor, bu geniş halleri beni deli ediyor, bide bizim evden çok annelerinin ihtiyaclarini onemsiyo, kiskanclik yapmamaya calisiyorum ailesidir. Diyorum ama en zindan azda kendi evini önemsediğini gösterse mutlu olcam. Her pazar orda. Sabah gidip yatsida geliyor. Bi pazarda benimle olsa nlur. Bazen Cemre yi de götürüyor, yalniz kaliyom.Canm hepimizde oluyo inan ki bnde kan hapını icemiodum ogurup kusuyodm bugün tuttu hapı atbunu ağzına diyo bi bağırdım yeterbe dedim burda halimi gormuyo musun varsa yoksa çocuklara birşey olmasın yeter artk icemiyorum dedim kızdı faln biraz surat yaptı sonra yine dayanamadı yani anlicagin hicc kendini uzme hepimizde oluyo inan ama iş konusunda hiç kendini yorma bizler özel bir hamilelik yaşıyoruz herşeyde laf sokuyorum birşey alsa bnm için deil onlar için diyorum şakayla ama artk anladi şükür dokunmuyor sabret canm elbet bugünlerde gecicek
Bende etten uzagim, cevizle de aram bozuldu, unutkanlik yeni başladi ama bas agrilarim devam ediyor.Birtek etten tiksinmedim haftada iki iç kere yiyorum köfte faln deil ama ev içinde kemikli et aldım güzel onu haslamalik pisiricem suyundan çorba faln yapicam tavuk balık hayatta yiyemem onun yerine ceviz badem yiyorum ama etten tiksinmedigim için yiyebiliom bndede çok unutkanlık varya sizdede varmı ?
Ah canim çok sevindim. Demek be işi de hissettin. Ne güzel, annesine biz iyiyi msji vermişler, duygulandim bak simdiMerhaba cnm . Ben hala hastanedeyim. Bugün tekrar ultrasonla baktı doktorum. Rahim ağzı boyu artmış. 1.7 den 2.5 a çıkmış. O kadar mutluyum ki. Fakat ne olur ne olmaz dedi hala hastanedeyiz. Pazartesi tekrar bakacak hem o gün detaylı ultrasonumda var. Çok merak ediyorum kuzularimi. Ve dün gece ilk defa elimi karşıma koydugumda bebeklerden birini hissettim. Mutluluktan ağladım resmen.. Allahım herkese acil şifa versin
Normal canim, ilerleyen zamanlarda karin agrinda olucak endiselenme sakin bebislerin yerleşme belirtisi bunlarkızlar şuan uyku ve halsizliğim normal mi