Gittim kizlar doktora. Durumu anlattim. Kana baktilar. Demir eksikligi cikti. Arkadaslar demir eksikligi carpinti yaparmis. Bebege yeterki kadar kan pompalanmamasiymis bu. Demir hapi yazdi. Ferro.
Hamile kaldiktan sonra et yemeyi ciddi ciddi kesmistim. Balik, tavuk vs bi tiksinti geldi. Sevmiyorum son aylarda. Neyse esimle beraber gitmistik (herzaman oldugu gibi). Allahim o kadar moralimi bozdu ki. Anlatsam Trend Topic olur KK'de. Bi suru laf söyledi. Agla agla geldim eve. En sonunda da sen bildigini yap. Cocuklara bisey olursa sorarim sana dedi. Gitti yatti. Gece ise gidecek (gececi calisiyor ), bi de oruc. Patladi gene bana. Moralim cok bozuk kizlar ya. Ben mi hamileyim o mu hic anlamiyorum ya. Hic bir seyi nazlandigim yok. Dun de dedim ya ev islerimi bile yapiyorum ona yük olmasin diye. Düzenli yemek yemeye calisiyorum ama yok....
Tüp bebek olunca asiri korkuyor bisey olursa diye. Beni düsündügünü sanmiyorum ya. Valla iyice bunaldim millet.
Ben sabahlari iyi bir kahvalti yapiyorum sonra aksam 5'te aksam yemegi yiyoruz. Hepsi bu. Belki bir iki meyve yersem daha sonra yiyorum. Gunde 3lt su iciyorum onun disinda cok yemek YIYEMIYORUM. Suana kadar 8-9 kilo aldim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Ama yok esim diyo ki kilo almamaya calisiyomusum. Nereme yiycem anlamiyorum ki!?!?! Kendi kafasinda ne kuruyorsa ona inaniyor beyefendi. Alin size konu bayanlar. Diyecegim o ki carpinti olursa hemen bir demir eeksikligi var mi yok mu kontrol ettirin.