2015 de ikiz annesi olacaklar!!

merhaba kızlar bende bende salı kan testi yaptırdım 8777,3 lerde ki beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim ve doktora randevu alduk 4-5 haftalık bi hamileliğim varmış bu arada ultrasonda da tuhaf bişey oldu 1. keseyi gördük sonra 1 küçüçük diğerinden daha küçük bi kese daha vardı doktor çok emin olamadı daha çok erken bi sonraki ultrasonda daha iyi çıkar dedi ve 2.si regliden kalma bi pıhtı olabilir belli olmaz dedi siz ne diyosunuz kızlar sizce ikiz olabilir mi?

Kizlar çok utanarak bisey sorucam. Benim memisler giderek buyuyorlar. Karnimdan daha büyük oldular. Şuan 95 takiyorum ve ondan da taşımaya basladilar. Aslnda cok fazla kilomda yok. 63 ile hamis kaldim. Suan 66.6 yim. Aslinda gercek kilom 60 ti fakat tup tedavi ilaclarindan dolayi 63 ile hamis kaldim.

Daha fazla buyummemeleri icn bi tavsiyeniz varmi.. biyerde sutyeni cikarmann buyumeyi tetikledigini okudugumdan, basindan beri camasirimi hic cikarmiyorum ( uyurken haric)

Aranizda benim gibi olan varmi

Canım hayırlı olsun. Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin inşallah. Bence ikiz çünkü beta hcg çok yüksek çıkmış maşallah. Ben tüp bebekle hamile kaldım adetim 3 gün geçtikten sonra yaptırmıştım 1066 çıkmıştı. Bence seninki de ikizdir.

Ben hala aynı sütyeni takiyorum sadece biraz daha dolu duruyo bnm sadece uçları çok çıktı ve çok koyulasti senin gibi bi sorun yaşamadım canm

Canım benimkilerin de maşallahı var ben de 70 kg ile hamile kaldım kusmalardan dolayı 2 kilo verdim şu an 68 im. 95 beden toparlayıcı sütyen takıyorum. Ama ben evde takmıyorum çünkü sütyenle daha çok agrıyo. Sütyen takmayınca büyüduğünü bilmiyodum

• Hayirlisi olsun canim. Kan değerin yuksek fakat bazen yaniltici olabiliyor. En doğru sonucu bi dahaki sefere gittiğinde ultrasyonda Dr un görür.
  • Benimde durumum senin gibiydi. Kan Değerim yuksekti. İlk ultrasyonda birinin kesesi göründü, 6-7. Haftamdada digerinin kalp atisini duyduk çok şükür. İçini ferah tut ve dua et..

Bende nette boyerde okudum. Bikerede cagla sikelin bi ropartajinda devamli destekli sutyen takmanin sarkmayi engelledigini dinlemistim. Hatta cagla sikel ozelliklede emziriken sarkmayi onledigini soyledi..
Sutyen benide cok sikiyor, ozellikle alt ksmi karnimi agritiyo..
Hep buyuyceklermi, acaba. Karnimdan buyukler inanki.. buyumesinler artik

Benimkulerde kocamanlar. Ayrica uclari koyulsti :)) esim dogurana kadar kafam kadar olcaklar. Kucuk ve cok guzellerdi dedi

Buyusun ki ici sut dolsun... sutun az olmasindan iyi mi cnm. Ben hic sutyen takamiorum eevde

canım bakalım inşallah geçen hamile bir arkadaşım dilek var mı bişeyler dedi ikiz mi olacak acabba dedi bende daha erken diye hiçbişey demedim ama şok oldum ona mı malum oldu acaba bilmiyorum hamilenin dileği tutarmış yani

sağol canım inşallah

Benim göğüslerimde büyüdü canım eşim benimle dalga geçiyor sütçü kadın diye kafana takma olacak iki bebek besleyecek onlar emzirme bitince birşey kalmaz canım eski haline döner Fairytalepuck canım ne yaptın gittin mi doktora

Canim benim de geçen aydan beri carpintilarim ve göz kararmasi yaşıyorum. .doktora sordum ve normal olduğunu söyledi. .hatta ben carpintim olduğunda gidip tansiyonumu olcturuyodum her seferinde normal çıkıyordu çarpıntı olduğunda dinlen başka çaresi yokkk

Supriz ucuz olmasin seniki...

Gittim kizlar doktora. Durumu anlattim. Kana baktilar. Demir eksikligi cikti. Arkadaslar demir eksikligi carpinti yaparmis. Bebege yeterki kadar kan pompalanmamasiymis bu. Demir hapi yazdi. Ferro.
Hamile kaldiktan sonra et yemeyi ciddi ciddi kesmistim. Balik, tavuk vs bi tiksinti geldi. Sevmiyorum son aylarda. Neyse esimle beraber gitmistik (herzaman oldugu gibi). Allahim o kadar moralimi bozdu ki. Anlatsam Trend Topic olur KK'de. Bi suru laf söyledi. Agla agla geldim eve. En sonunda da sen bildigini yap. Cocuklara bisey olursa sorarim sana dedi. Gitti yatti. Gece ise gidecek (gececi calisiyor ), bi de oruc. Patladi gene bana. Moralim cok bozuk kizlar ya. Ben mi hamileyim o mu hic anlamiyorum ya. Hic bir seyi nazlandigim yok. Dun de dedim ya ev islerimi bile yapiyorum ona yük olmasin diye. Düzenli yemek yemeye calisiyorum ama yok.... Tüp bebek olunca asiri korkuyor bisey olursa diye. Beni düsündügünü sanmiyorum ya. Valla iyice bunaldim millet.
Ben sabahlari iyi bir kahvalti yapiyorum sonra aksam 5'te aksam yemegi yiyoruz. Hepsi bu. Belki bir iki meyve yersem daha sonra yiyorum. Gunde 3lt su iciyorum onun disinda cok yemek YIYEMIYORUM. Suana kadar 8-9 kilo aldim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Ama yok esim diyo ki kilo almamaya calisiyomusum. Nereme yiycem anlamiyorum ki!?!?! Kendi kafasinda ne kuruyorsa ona inaniyor beyefendi. Alin size konu bayanlar. Diyecegim o ki carpinti olursa hemen bir demir eeksikligi var mi yok mu kontrol ettirin.

Benim esim normalde cok dusunceli bir insandir sagolsun ama bebisler tedavi ile olunca onlarda bilmeden kiriyorlar bizi baslarda tiksinmelerim oluyordu yiyemiyordum hersey kokuyordu banyo yapsam sabunun sampuanin kokusu bile tiksindiriyordu esim surekli beni arayip belirti var mi bebekler nasil falan filan soru soruyordu sen nasilsin ruh halin nasil demiyordu bir gun yine geldi bebekler nasil dedi bende o gun burnumdan soluyordum dedim senin nakliye aracinmiyim,kargo paketimiyim ben, birkerede beni sor biraz ilgi göster soylendim soylendim ona da dankkk etti galiba sonra duzeldi artik once beni soruyor

Yarin hic bisey olmamis gibi davranir. Alistim artik. Uzatmiyorum bende. Tamamen tüp bebek olmasiyla alakali. Hayirlisyla dogursamda bu dertten kurtulsam diyorum :)

Aaaa bende de çarpıntı oluyodu doktor normal demisti ama kan tahlili sonucunu daha öğrenmedim. .

Benim de gecen hafta tahlilde kan degerim dusuk cikti.. dr.um demir ilacini ikiye cikartti..demekki carpinti sebebi de bu...cunku tansyonumu olctu normaldi...

Benim esim de benden uzaklasti yaa.. dr. cinsel iliskiden uzak durun dedigi icin mi benimki dokunmuyo bile bana ya ..gecen isyan ettim ben sus esyasi miyim diye insan bi halhatir sorar oper oksar sicakligini verir ilgi gosterir dimi..gelio gidio tek sordugu bebeklere iyi bakiyo musun.. sakin agir bisi yapma...
ama Allah var ev isleri yemek istemiyo ..supurgeyi kendisi aciyo eve.. bu arada kizlar bugun ilk defa iftar sofrasi hazirladim oyle yoruldum ki ayakta duramiyorum..hala dag gibi mutfak toparlanacak bekliyo.. neyse konudan konuya zipladim ..erkekler soguk gibi dururlar ama oyle degildir..onlarda icten icten tedirginler bizim icin sadece disa gostermezler. Bizi sevmezseler cocuk isterler miydi bu kadar uzun ve yipratici tedavi surecine katlanirlar miydi..hassaslastigimiz icin suan bize hersey batiyoda olabilir..

Yemek konusunda bende gunde iki kere yiyorum..sabah kahvaltidan sonra 4-5 gibi anca acikiyorum... o aradada su meyve atistiriyorum..canim yemek istemiyo...diyorum ki acaba kahvaltimi siki yaptigim icin mi boyle.. eti baligi bende sevmem ama zorla yemeye calisiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…