- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Çok merak ediyorum bi an önce yaşamak istiyorum. Daha çok var benimkine
Ben mahvolmustum 12. haftaya kadar duzenli bir sekilde kustum :) Fakat bas agrisi 15-16. ci haftaya kadar devam etmisti. Cok fenaydi yaa. allah vermesin nasil gecti bilmiyorum ya :)
Kizlar daha onceki sayfalarda bu duayi yazmistim..ben de iyi niyetimden bildiklerimi paylasmak istedim..annemin katildigi duada hoca benim gebeligimin riskli oldugunu ogrenince bu ayeti karnimi ovalayarak mutlaka okumami soyledi...o hocanin ayni benim durumda olan bir akrabasi bu dua ila saglikli bebek dogurmus. Ben sadece ogrendiklerimi paylasmak istedim..
Yok valla canm zaten riskli gebelik susuz birakip tehlikeye girmeye gerek yok bnceKizlar aslinda siteye baska seyi sormak icin girmistim fakat paylastiklarim terse cevirilip cahil muamelesi yapan arkadaslarima uzulup moralim bozuldu...
Aranizda oruca niyetlenenler var midir?
Gunaydin arkadaslar. Kalp carpintisi yasayan var mi aranizda? Yarim Saatten fazladir sürüyor. Cok carpinti oldu bu sefer. Soframi bile kaldiramadim daha. Balkon kapisini pencereleri actim. Koltukta oturuyorum. Nefes alamiyorum sanki. Esimde gececi, isten geldi uyuyor. Panik yapmak istemedigim icin uyandirmadim. Simdi desem iyice panik olur.
Ne yapmak lazim yardimci olacak fikirlere ihtiyacim var? Bugun 4'te doktor randevum Var. Anlatirim durumu böyle diye.
Rica ederim...Allah dualarimizi kabul etsin. İnşallah dualarımız Rabbime ulaşıp bebeklerimiz dünyaya sağlıklı gelirler..önemli olanı bu.O duayi paylastigin icin tesekkurederim kendi adima. Duanin gucu hicbirseyde yok, olamaz...kaydettim telefonuma yazdim her gun okuyacagim insaAllah. Sagoll canim
Benim çarpıntılar geçen haftaları merdiven veya yokuş çıkınca başlamıştı...bikaç gündür kahvaltı veya sıkı yemek yedikten sonra kalbimin hızlı çarptığını resmen duyuyor oldum..hiç bişey yapmıyorum..biraz uzanarak sakinleşmeye çalışıyorum... ben de bi hafta sonra dr.randevum var soracağım mutlaka...ama tahminim diicekki normal kan pompalaması arttı...Gunaydin arkadaslar. Kalp carpintisi yasayan var mi aranizda? Yarim Saatten fazladir sürüyor. Cok carpinti oldu bu sefer. Soframi bile kaldiramadim daha. Balkon kapisini pencereleri actim. Koltukta oturuyorum. Nefes alamiyorum sanki. Esimde gececi, isten geldi uyuyor. Panik yapmak istemedigim icin uyandirmadim. Simdi desem iyice panik olur.
Ne yapmak lazim yardimci olacak fikirlere ihtiyacim var? Bugun 4'te doktor randevum Var. Anlatirim durumu böyle diye.
Cnm tiroit hapı alıyormusun? Tansiyonunu ölçtün mü ne durumda?Gunaydin arkadaslar. Kalp carpintisi yasayan var mi aranizda? Yarim Saatten fazladir sürüyor. Cok carpinti oldu bu sefer. Soframi bile kaldiramadim daha. Balkon kapisini pencereleri actim. Koltukta oturuyorum. Nefes alamiyorum sanki. Esimde gececi, isten geldi uyuyor. Panik yapmak istemedigim icin uyandirmadim. Simdi desem iyice panik olur.
Rica ederim...Allah dualarimizi kabul etsin. İnşallah dualarımız Rabbime ulaşıp bebeklerimiz dünyaya sağlıklı gelirler..önemli olanı bu.
Aynen merdiven ciktimmi ozellikle de 1.kat bile ciksam carointim basliyor...Benim çarpıntılar geçen haftaları merdiven veya yokuş çıkınca başlamıştı...bikaç gündür kahvaltı veya sıkı yemek yedikten sonra kalbimin hızlı çarptığını resmen duyuyor oldum..hiç bişey yapmıyorum..biraz uzanarak sakinleşmeye çalışıyorum... ben de bi hafta sonra dr.randevum var soracağım mutlaka...ama tahminim diicekki normal kan pompalaması arttı...
tansiyonuna faln baktirsan canm ne yaptın nasıl oldunGunaydin arkadaslar. Kalp carpintisi yasayan var mi aranizda? Yarim Saatten fazladir sürüyor. Cok carpinti oldu bu sefer. Soframi bile kaldiramadim daha. Balkon kapisini pencereleri actim. Koltukta oturuyorum. Nefes alamiyorum sanki. Esimde gececi, isten geldi uyuyor. Panik yapmak istemedigim icin uyandirmadim. Simdi desem iyice panik olur.
Bnmde öyle dün ama çok sık deil birazda evham mi yapıyorum ne annemlerle faln kalabalıkta yerken yiyorum tek başıma catali bıçağı tabağı yemeği koklaya koklaya oguruyorum sonrası lavaboda bitiyo zaten hiçbirşey canm cekmiyo ya offAmin vanimm. InsaAllah.
Aynen merdiven ciktimmi ozellikle de 1.kat bile ciksam carointim basliyor...
Arkafaslar ben yine basladim kusmalara. Gerci hic gecmedi de tam olarak. Dr.um 4. Ayi bitirdigimde.zofran zydis vermisti dil ustu hapi. Ben onun yarisini iciyordum 10 gun kullan birak dedi. 9 gun.kullanfim biraktigimda iyi gibiydim. Simdi yine baslayinca dr.u aradi esim bu sabah .dr bakmis 20 haftalik kullansin demism korkarak kullaniorum ama baskaca bir ilac da gecirmiyor mide bulanti ve kusmalarimi. Icsem bi dert icmesem ayri. Gecmicek bu.kusmalar ya anladik artik gecmicek
Bnm oturma odamda öğlen bi baslio güneş almaya batana kdr iste birde orda uyursam zonklayarak uyanıyorum şimdi anneme geldim burası serin bakalım burada agricakmiKizlar sizler nerde yasiyorsunuz? Ben izmirdeyim gercekten cok socsk burasi ya. Allahtan benim ev 1. Kat serin.oluyor. yoksa dayanilcak gibi deil. Buzlu su iciyorum. Sizlerde havalar nasil? Sizi cok etkiliyormu
Kusmaların nasıl sıklıkta oluyo...günde 1-2 veya 6 dan fazla mıdır...Amin vanimm. InsaAllah.
Aynen merdiven ciktimmi ozellikle de 1.kat bile ciksam carointim basliyor...
Arkafaslar ben yine basladim kusmalara. Gerci hic gecmedi de tam olarak. Dr.um 4. Ayi bitirdigimde.zofran zydis vermisti dil ustu hapi. Ben onun yarisini iciyordum 10 gun kullan birak dedi. 9 gun.kullanfim biraktigimda iyi gibiydim. Simdi yine baslayinca dr.u aradi esim bu sabah .dr bakmis 20 haftalik kullansin demism korkarak kullaniorum ama baskaca bir ilac da gecirmiyor mide bulanti ve kusmalarimi. Icsem bi dert icmesem ayri. Gecmicek bu.kusmalar ya anladik artik gecmicek
Inşallah canımIlk hissettiginde buyuk ihtimal aglarsin :)))
Muthis birsey...18. Hafta sonunda hissettim ben de. Simdi 20 ye girdim. Sukurler olsun. Sen de hissedeceksin elbet. Sabir :)))
Dert etme yavaş yavaş dinlenerek yaparsın günlere yayarsin senden önemli deil bnde biranonce başlamak istiyorum ama cinsiyetini söylemediler bi türlü gıcık oluyorum yaaaaaSiden80 tirod hapi kullanmiyorum. mesa54 iyim simdi. Uzandim simdi yataga. Sizinde dediginiz gibi doktorumda bana aynisini söyleycektir kesin. Tabi ki kalp suan 3 cana kan pompaliyor. Kolay degil allah yardimcimiz olsun.
Merdiven cikarken zaten dinlenerek cikiyorum. Evim 5. Kat.
Daha bebek alisverisine bile baslamadim. Allah yardimcimiz olsun. Esimin durumundan dolayi gec kaldik. Insallah cok zorlanmam diyorum.
Kusmaların nasıl sıklıkta oluyo...günde 1-2 veya 6 dan fazla mıdır...
Kusmaların nasıl sıklıkta oluyo...günde 1-2 veya 6 dan fazla mıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?