2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canm hepimizde oluyo inan ki bnde kan hapını icemiodum ogurup kusuyodm bugün tuttu hapı atbunu ağzına diyo bi bağırdım yeterbe dedim burda halimi gormuyo musun varsa yoksa çocuklara birşey olmasın yeter artk icemiyorum dedim kızdı faln biraz surat yaptı sonra yine dayanamadı yani anlicagin hicc kendini uzme hepimizde oluyo inan ama iş konusunda hiç kendini yorma bizler özel bir hamilelik yaşıyoruz herşeyde laf sokuyorum birşey alsa bnm için deil onlar için diyorum şakayla ama artk anladi şükür dokunmuyor sabret canm elbet bugünlerde gecicek

Birtek etten tiksinmedim haftada iki iç kere yiyorum köfte faln deil ama ev içinde kemikli et aldım güzel onu haslamalik pisiricem suyundan çorba faln yapicam tavuk balık hayatta yiyemem onun yerine ceviz badem yiyorum ama etten tiksinmedigim için yiyebiliom bndede çok unutkanlık varya sizdede varmı ?

Aynen bende senin gibiyim. Bana kilo almamak icin yemiyorsun diyo, baska birsey demiyor. Yiyebilsem buzdolabini bosaltayim ama olmuyor iste. Ya cok zor onu bu konuda ikna etmem.kendi bildiginden baska birseye inanmaz esim. Bugun küsüz ona iftar sofrasi hazirlamadim. Biseyler yedi gitti icim parcalandi. Onun icin oturdum anladim. Hicbir zaman yemeksiz göndermezdim. Amannn cok hassaslastim. Hic farkinda bile degil ama. Bu gececilik ve oruc beni baya strese sokacak belli yani...

Canim benim benim ki inatci. Mecburen yemeye calisyiorum. Misal ne yersem yarim kaliyor. En azindan yarisini tüketmeye calisiyorum. Yok problem oluyor. Yani su cocuklarla tehdit etmesi cok zoruma gidiyor.onun caniysa benimde canim. Hic isteyerek zarar vermek ister miyim? Cocuklari herseyin önune koydu. Gerisi hic yokmus gibi. Bende onun icin tasiyici anneyim sanki.

Hamilelikte unutkanlik olur biliyosun zaten. Yapacak bisey yok pek. Cevik badem yemek iyidir iste.

Fairytalepuck kuzum moralini bozma ınan benim eşimde aynı şekilde farkında olmadan saçma sapan kalbimi kırıyor geçen bana bir cümle kurdu belki sizinkilerde ondan dolayı stresli sen bebekleri hissediyorum diyorsun ben hiçbirs ey hissetmeden doğum anını bekliyorum sen bir kere ben dokuz kere doğuruyorum dedi bebeklere sana birşey olacak diye korkuyorum dedi inanın pohpoh yapmasam hergün kavga ederim kadın hep olgunv e güçlü olmak zorunda unutkanlik bende de var normal diyorlar bunların dışında ellerimde uyuşma oluyor ilk kalktigimda..
Fairytalepuck bebekler ne durumda kaç gr olmuşlar gelişimi iyi gidiyorm ü mühim olan bu canım boşver bunlar iyiyse eğer eşin konuşup dursun..

Gunaydin kizlaar.

Dun yazilanlari yeni okuyabildim. Haklisiniz ne diyim. Amakocalariniz da hakli. Onlari da dusunun. Ozellikle tup bebekle oldugu icin normal yollarla olmadugu icin endise.ediyorlar. cunku biliorlar ki bebeklere birsey olursa onlardan cok siz uzuleceksiniz ve olan yine kat kat misliyle onlara olacak. Scunku onlar bizim gibi aglayamiyorlar da fazla. Iclerine atiyor jasta oluyorlar. Kocamdan biliorum. Siozlerde haklisiniz cunku yiyememek kusmak nedir en iyi ben anlarim suyu bile cikaran biri oolarak...

Benim kocam hamileligimin ilk 3 ayinda burda defildi. Isi geregi sehir disinda egitimdeydi. Uzak oldugundan 1 kere gelebilmisti sadece. Bende annemlerde kaliyordum o en zor zamanlarda. Cunku kusmalarim gunde en az 10 kez oluyordu. Annem babam napcagini sasirmisti artik. Bir gun ayagim yerdeki rulo olmus haliya takildi dustum kapaklandim yere. Annem kaldircakmis ondan rulo yapmis.Ah kizlar hemen dr aradim acile git baktir hemen dedi dr. Aksamdi. Gittik baktirdik Allaha sukur bebeklerimde birsey yoktu ama benim omrumden omur gitti. Kocam bunu ogrenince bana aynen soyle bir laf kullandi "eger b..tan bi sebep yuzunden o bebeklere bisey olursa dunyayi dar ederim sorumlusu olana..." o an cok kizdim ama hakliydi da. Cunku benim esim cok hassas. Cok uzUluyordu kendini sucluyor icine atior gizli gizli agliyordu. Ve ben hep Allahim kocamin yuzu yere egilmesin onun guzel yureginin hatrina evlat ver bize diye dua ettim. O da hep Allahim melegime evlat ver benim yuzumden anne olamiyor , beni bu acidan kutar diye du etmis meger...
Allahima sukur beni hic kirmadi bi daha. O sozu sondu. Kocalariniza hak verin. Korluolar yazik... Allahim evlatlarimizin acisini gostermesin...

Canim benim. Benim doktor salagin teki acikca söyleyeyim de rahatliyim!! Ne kilo ne Boy hic bi halt söylemiyo. Pränatal uzmanina gidersek o bayan doktor söyluyor. Bu benim ki hic bir sey söylemiyor. Bi de ukala. Bu doktoru nerden buldum bende bilmiyorum.
Anlican boy-kilo yok. Tek söyleyebilecegim. Kizlarimin biri yer degistirmis. Birinin kafasi asagida, digeri yukarida kaliyor. Kadin dedi ki bi de dogum kadar kafalari asagida kalirsa normal dogum yaparsin dedi. Malesef cok üzülerek boy-kilo söyleyemiyorum. Bende cok merak ediyordum. Daha cok rahim boynunu önemsiyor. 4,5 cm üzerinde dedi. Önemli olan bu suan dedi. Böyle. Ben simdi hazirlanip cikayim. Eltimle ufak tekefek seyler almaya baslicaz bugun. Yine yazarim arkadaslar. Ölüyormus sizleri. Hayirli Cumalar.

Öpüyorum sizleri dicektim :)

Günaydın canlarim naber nasıl gidiyorrrr
Gunaydın cnm.herkese hayırlı ramazanlar.benm geceleri tuvalete sıkıştıgımda sabah kasıklarımda cok ağrım oluyor.tuvalete zor gidiyorum.sizde de oluyor mu boyle?Bırde kasık agrım eskisi kadar degil ama özellikle sag taraf agrıyor,normaldir ama insan kuruntu yapıyor, benmde bu hafta baya bir göbüşüm var:) birde harmony testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.bu aralar cok kuruntulu oldum. Rahim boyuyla ilgili bilgiler okuyup kafada kuruyorum ya aslında rahat biriyim.arada boyle kafa gidip geliyor bnmAllah sonumu hayır etsin.

O anlattigin durum suan bile var bende. Gece uyandigimda kasik agrim bazen bagirtio hatta. Bebekler buyuyolar cnm. Yer aciolar kendilerine. Biliosyn gelisim en fazla gece olur :)

O anlattigin durum suan bile var bende. Gece uyandigimda kasik agrim bazen bagirtio hatta. Bebekler buyuyolar cnm. Yer aciolar kendilerine. Biliosyn gelisim en fazla gece olur :)
Aynn cnm ya.gece uyandıgımda.agrıdan soldan sağa zor dönüyorum.birde ilk hamilelik hiç birsey bilmiorsun.herkesin vücududa farklı tepkiler veriyor.sende de kusma cok oldu sanırım.bak bnmde ikiz ama hiç kusma bulantı olmadı.hatta kendimden şüphelendim.ters giden birsey mi var diye.druma sordum.kusmuyorsun daha ne istiyorsun dedi.Allah sanada kolaylık versin cnm,

ahhcanım amin inşallah. herkesin farklı farklı işte. napalım şükür yıne de Rabbime...

Günaydın canlarim naber nasıl gidiyorrrr
Merhaba cnm . Ben hala hastanedeyim. Bugün tekrar ultrasonla baktı doktorum. Rahim ağzı boyu artmış. 1.7 den 2.5 a çıkmış. O kadar mutluyum ki. Fakat ne olur ne olmaz dedi hala hastanedeyiz. Pazartesi tekrar bakacak hem o gün detaylı ultrasonumda var. Çok merak ediyorum kuzularimi. Ve dün gece ilk defa elimi karşıma koydugumda bebeklerden birini hissettim. Mutluluktan ağladım resmen.. Allahım herkese acil şifa versin

Ayy cnm çok sevindim adına. Demek rahim boyu sonradan uzayabiliyormuş.şükürler olsun,

Allahim mutlulugunu tamamina erdirsin canim.

Çok sevindim canm kendine cokk cokk dikkat et maşallah nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…