2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar. . Soran dualarini eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürler. Hala hastanedeyim. Ilaç ve serum lara devam. Bugün baktı doktor. Aynı duruyor dedi . Buda bi gelismeymiş. En azından daha fazla azalmadi rahim ağzı boyu. Gorseniz kafası ilr nasıl zorluyor. Ah Be kuzum. Dur işte orada ne var dışarıda. Rahat mı batıyor diyorum.

kriziantem86 hoşgeldin, ilk başlarda bebekler 3tü di mi? Başağrısında doktorum ısrarla parol plesantadan geçmez günde 3 taneye kadar alabilirsin dediği için ben çok dayanamadığım durumlarda aldım.
Evet canim malesef artik iki birini sonlandirmak zorunda kaldim,bugun birisinin kiz oldugunu ogrendim digeri gostermedi kendini.

zaten çökerek masaj gibi ovala demedim. bastırmadan hafif ovalanacağı umarım anlaşılmıştır. ona bakarsan yağ sürerken de ovalıyoruz...
Sana ve burdakilere iyi niyetle karnınızı ovalamayın yazdım karnını ovala dediğin arkadas doğum tehlikesiyle hastaneye yatan biri isteyen ovalasın 2saniyede yag ve krem sürmekle dua ede ede ovalamak aynı şey değil zannımca dua içten gönülden de edilir zaten neyse bir daha cevap vermeyi düşünmüyorum sana..

Arkadasım çok geçmiş olsun sana aynı kalması güzel yatışla ve ilaçlarla artması uzaması da mümkün bol su içmeni ve yatmanı öneririm senin gibi olup da 37.haftaya gelen de çok inan dua et Allah yardımcın olsun pozitif ol..

Senin her gittiğinde rahim ağzını olcuyorlar miydi

Senin her gittiğinde rahim ağzını olcuyorlar miydi
Hayır cnm. Karnım çok sertti. Karnımi görünce senin Kasılmalarin başlamış. Rahim ağzına bakalım dedi. Aslında 12 ila 16 haftalar arasında bakilmasi gerekiyormuş. Bu haftalarda fark edilirse dikiş atılarak açılmayi onleyebiliyorlarmis. Ama benim o haftalarda hiç bir şikayetim yoktu. O yüzden bakmadı doktorum

Selamm. Ne zaman hareketlerini hissedebildin canım. Ben çok merak ediyorum nasıl diye o hissi. Benimki için çok erken heralde daha . Bazen batma oluyo da o hareket degil sanırım.
Canim ben 19. haftadan sonra hissetmeye basladim. Suan 22. haftadayim. Birinin hareketleri cok bariz iken, digeri cok az hareket ediyor. Ilerleyen dönemde daha siklasacaktir. Sende kendin icin böyle düsünebilirsin. Suan cok erken senin icin. :)

Çok merak ediyorum bi an önce yaşamak istiyorum. Daha çok var benimkine

Kizlar daha onceki sayfalarda bu duayi yazmistim..ben de iyi niyetimden bildiklerimi paylasmak istedim..annemin katildigi duada hoca benim gebeligimin riskli oldugunu ogrenince bu ayeti karnimi ovalayarak mutlaka okumami soyledi...o hocanin ayni benim durumda olan bir akrabasi bu dua ila saglikli bebek dogurmus. Ben sadece ogrendiklerimi paylasmak istedim..

Çok bilinçlisin belli ki insanlara patatesle göbek ovmakla kocakarı yöntemleriyle yorum yazıp doğruyu söyleyene kükrüyosun şeker yüklemesine de iğne diyosun net elinin altında bi oku istersen..
Evet bu konuda emin olmadigimi belirttim mesajimda..patatesi de netten yabanci sitelerden arastirarak bulmustum bu koca kari yonteme ilac icmemek icin basvurmak zorunda kalmistim...
Ben de cok seyi burada paylasilanlardan ogreniyor faydasini goruyorum..
Mesajlarim hosuna gitmiyorsa cevap vermek zorunda degilsin..

Kizlar aslinda siteye baska seyi sormak icin girmistim fakat paylastiklarim terse cevirilip cahil muamelesi yapan arkadaslarima uzulup moralim bozuldu...

Aranizda oruca niyetlenenler var midir?

Çok merak ediyorum bi an önce yaşamak istiyorum. Daha çok var benimkine
Insallah sende yasacaksin. Her animiz okadar özelmis ki, yasarken anliyorum bunu. Ben 11. ci haftadayken kusmaktan, bas agrisindan baska birseye odaklanamiyordum. Rabbim sonuna kadar göturmeyi nasip eylesin hepimize

Kizlar aslinda siteye baska seyi sormak icin girmistim fakat paylastiklarim terse cevirilip cahil muamelesi yapan arkadaslarima uzulup moralim bozuldu...

Aranizda oruca niyetlenenler var midir?
Yok oruc tutmayacagim. Dogru bulmuyorum canim. Bebekleri susuz birakmak dogru birsey degil. Yani tutanlari duydum ama ben düsünmüyorum. Fitremi verecegim. Hepsi bu. Dogumdan sonrada tutamam emzirme sürecine giricem. Sütümün kesilmesini istemem. Sen düsünüyor musun?

Insallah sende yasacaksin. Her animiz okadar özelmis ki, yasarken anliyorum bunu. Ben 11. ci haftadayken kusmaktan, bas agrisindan baska birseye odaklanamiyordum. Rabbim sonuna kadar göturmeyi nasip eylesin hepimize
Aynen canım ya baş agrısı yok çok şükür ama kusma fena halde var. 2 gün rahatladım güzel yemegimi falan yedim kusmadım geçti zannettim. Bugün yine çok kötü bi şekilde başladı. Evet kusmalar zorluyo beni ama hiç şikayet etmiyorum. Allahıma binlerce şükürler olsun verdi ya. Inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alabiliriz meleklerimizi

Benim zaten durumum riskli..bu sene tutamam...Allah nasip ederse emzirme donemi bitince kazasini tutarim.. hamilelerin tuttugunu duyunca merak ettim aranizda var mi diye..

Benim zaten durumum riskli..bu sene tutamam...Allah nasip ederse emzirme donemi bitince kazasini tutarim.. hamilelerin tuttugunu duyunca merak ettim aranizda var mi diye..
Yok canjm tutmak sacmalik. Zaten zor gebe kaldim. Birde riske hic giremem. Bence burda kimse tutmaz, sanmiyorum. Dedigim gibi zaten zor evlat sahibi oluyoruz, dogru bulmuyorum kesinlikle. Tutulmamali. Zaten oruc tut diyen doktor mu var allah askina.

Ben mahvolmustum 12. haftaya kadar duzenli bir sekilde kustum :) Fakat bas agrisi 15-16. ci haftaya kadar devam etmisti. Cok fenaydi yaa. allah vermesin nasil gecti bilmiyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…