2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar kilo alımlarınız nasıl? Ara ara yazalım birbirimizle paylaşalım. Ben kilolu hamile kaldığımdan korkuyorum çok kilo almaktan.
18. haftamdayım. 160 boy, 69 kilo hamile kaldım. Şimdi 71.5 olmuşum. Arada bulantılar yüzünden 1.5-2 kg kadar verdiğimi de düşününce 4 kilo almış gibi oluyorum

Cevabın için teşekkürler artk bu hastalık halinden kurtulmak istiyorum bulantim kalmadı ama kusmak alışkanlık oldu hala kusuyom

arkadaslar eskıden sigara kullanan bırıydım ama tedavı esnasında sıgara asla ıcmedım ozellıkle hamıle haberımı alır almaz agzıma vurmadım hatta sıgara ıcılen yerde durmadım dün gece cok kötu bır gece gecırdım ANNEM VE KIZKARDESM YUZUNDEN AGLAMA KRIZINE GIRDm. gece bacagıma karnıma en az 5 defa kramp gırdı sabahta aglamam devam edınce dayanaamdım sıgara ıctım ama sadece bır yada 2 defa ıcıme cekıp attım sonra okdar pısman oldumkı zaten rısklıyım bugun doktora gıdıcem hersey duyabılırım yanı kesem boş olabılır kalp atısı olmayabılır cok krıtık bı gun hem aıle sorunları hem bugun doktora gıdıp her haberı alabılıcek olmanın stresı o sıgaradan cektım cok huzursuzum sızce bırsey olurmu bebıslerıme bır ıkı cekmeden cok korkuyorm bırdaha asla cekmem ama ya bısı olduysa pazartes 8.haftaya gırıcez hala kesenın ıcınde bebek varmı yokmu gorunmedı ama ben karından baktırıyorm ama sımdıye gorunmsı lazımdı korkuyorm gece gıren kramplar sımdıde sıgara ıcmem sankı doktor bana boş kese dıyecek gıbı gelıyor

En kilolu ben baslamisim sanırım boy 1.60 kilo 79la hamile kaldım 77kiloyum eşim bile ilk defa kilo verdiğini gördüm dedi bu kusmalardan hiç kilo almadım almakta istemiyorum zaten midem o kadar hassaslasti ki tek yiyebildigim şey et kuru ekmek bile bazen deli ediyo beni artık korkuyom yemek diyince bindebir canm birşey istiyo halbuki önceden deli gibi yemek yerdim bakalım nasıl devam edicek

Sonuç belli oldumu mutlaka yaz tabi seni anlıyorum o kese olayı çok stresli bnm ömrümden ömür gitmişti boş cikicak diye insallah hayrli haberle gel sonucu bekliyorum

Allah yardimcin olsun,insallah keselerin doludur.

Aslına bakarsan kilolu hamile kalmak bir avantaj bile olabiliyor :) sürekli tetikte sürekli dkkatli oluyorsun. İlk hamileliğimde 75 ile hamile kalıp 87 ile doğuma gitmiştim. Bence 12 kilo benim gibi iştahlı biri için büyük başarıydı. Ve doğumdan çıktığımda 79 kiloydum. Oğlana yaramış yediklerim. Bunda da olabildiğince dikkat ediyorum. Bir yiyeceği gördüğümde ya bana kilo mu olur bebelere mi yarar diye hesap ediyorum :) İnşallah coşmadan normal ölçüde sağlıklı kilolarla kapatırız hamileliğimizi.

dionisya nasilsin canim benim? Masallah alisverisi bitirdin. Sana cooook özeniyorum yeminle. Akillik yapmissin erkenden yapmakla. Ben daha önumuzdeki ay baslicam. Insallah sag saglim bitiririm bende. Simdiden gözüm korkuyor ya sikinti cekersem diye...
Arkadaslar bende Kilo alanlardanim. Bayada bir aldim sanirim 9 Kilo almisimdir. Suan 71 kiloyum. Boyum da 169. Ben canim ne isterse yiyiorum. Yalan söylemiyim simdi. yiyorum abartmadan. Bebeklerim 19+5 iken 280 gr+314 gr idi. Insallah kilolari ben almiyorumdur aslinda cok siki kahvalti yapiyorum. Sonra saat 5 gibi aksam yemegimizi yiyorum onun disinda yatana kadar su iciyorum. Mevsim meyvesi yiyorum bir kac tane hepsi bu. Cok hareket etmiyorum belki o yuzden Kilo aldim bilmiyorum.
ayensu tebrik ederim seni de. Allah tamamina erdirsin. Senin tüp bebek mi? Degil sanirim tek yumurta ikizler dedigin icin merak ettim :)
Herkese hayirli günler diliyorum..

Doktor sonucunuz ne cikti?

Kızlar bebeklere hazırlık olarak neler yapiyosunuz ayrı bir oda yapmayı falan dusunuyo musunuz bebek arabası almyi falan

Seninkilerin cinsiyeti nedir

Kızlar bebeklere hazırlık olarak neler yapiyosunuz ayrı bir oda yapmayı falan dusunuyo musunuz bebek arabası almyi falan
Canim Merhaba ben 2 tane küçük beşik alcam ahşap bambulardan kendi odama koycam şimdilik. .ilerde oda yapmayi düşünüyorum şimdi o kadar masraf yapamam..ikisinede 1er 10 lu ve 2 ser 5 li hastane cikisi aldim. Simdilik 4 tane citcitli body aldim..2 tane de alt üst takımları var..bi liste yaptım ona göre almaya devam edicem listeyi eklerim olmazsa

Eklentiler

• 20150609_182319.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 72
Canim bi de bebek arabasi söyle düşünüyorum 600 civarı ama bahara doğru alaçam markası baby max

Eklentiler

• IMG-20150609-WA0008.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 63
Tansiondan benim de oyleydi... kan drgerlerine baktir kansizlik olabilir...

Arkadaslar merhaba azonce miniklerin cinsiyetini ogrendik.
2 si de erkekmis.. kızı tutturamadikk malesef
Hayirlisi buymus demek ki , gayet iyilermis masallah.
paylasmak istedim sizlerle de..
Hayirli olsun..gozun aydin..Allah saglikli buyumelerini nasip etsin...

Aynen bana da parol verdiydi ama kafam patlasa icmem diye direnmistim...gozumun arkadi sanki patkayacak gibi zonkluyodu..3er gun arayla suruyodu...direndim o haftalari...sonra gecti Allaha cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…