- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 33
Ben hic kullanmadım Cnm elbet vardır bi sebebi dr a iyice sor neden kullanılıp ki o hap5 tane canım. Önce 1 le başladım sonra 2 3 4. Transferden 1 hafta önce 5 e yükseltti hala öyle devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hic kullanmadım Cnm elbet vardır bi sebebi dr a iyice sor neden kullanılıp ki o hap5 tane canım. Önce 1 le başladım sonra 2 3 4. Transferden 1 hafta önce 5 e yükseltti hala öyle devam ediyorum
Evet senin de calisma saatlerin zormus insallah doktorun ilerde agirlastiginda insafa gelir .Kimide hiç yardımcı olmuyor bana hep calisabilirsin dediler sinir oluyorum ya hem ikiz hem tüp bebek yedi saat ayakta nasıl kalıyim ben zorla alıyorum raporu
Valla gerekirse bütün dr ları gezerim ya mağaza bile gezemiyorum tansiyonum 9 5cikio başım dönmeye basladimi isyerimde iki saat oturmadan kafam yerine gelmiyo tekstilde çalışıyorum bide sürekli yürüme halinde 7bucuk saat geciremiorum normal diyip gönderiyordu önceki drumu değiştirdim ama bunlar iyi günlerim sanırım diğerlerini okuyunca benmkiler üst üste duruyorlar sağa sola geçerler mi kiEvet senin de calisma saatlerin zormus insallah doktorun ilerde agirlastiginda insafa gelir .
Imkanin varsa ozel doktora git diyebilirim onlar hastalarina daha cok yardimci oluyor.Valla gerekirse bütün dr ları gezerim ya mağaza bile gezemiyorum tansiyonum 9 5cikio başım dönmeye basladimi isyerimde iki saat oturmadan kafam yerine gelmiyo tekstilde çalışıyorum bide sürekli yürüme halinde 7bucuk saat geciremiorum normal diyip gönderiyordu önceki drumu değiştirdim ama bunlar iyi günlerim sanırım diğerlerini okuyunca benmkiler üst üste duruyorlar sağa sola geçerler mi ki
En başından beri ozele gidiyorum canm sakarya adapazarindayim çok fazla seçenekte yok bi ıstanbul gibiImkanin varsa ozel doktora git diyebilirim onlar hastalarina daha cok yardimci oluyor.
Cnm gundeb3 kase yogurt 1 yumurrq gunde oglen sebze aksam et yem3gi yani ozel bisey yok s dece dojtorum bana omega 3 950 hergun ictim balik yagi yani.o ilacin com etkili oldugunu dusunuyirum.hergun balik yiyomus gibi genzim kokuyo ama cokk faydali buna eminim:))Selam cnm nasilsin.bebisler senin iyi kilo almis.nasil besleniyosun
Anlamini bende bilmiyorum... ama yasimdan dolayi karnindan sivi alinip bakilmali denmisti bizde kabul etmemistik..annem bu endiseyle hocaya sorduydu..bu duayi okusun Allahin izniyle hicbisey olmz dedi.Bende yapayim. Anlami neymis aceba? Tesekkürler :)
Omegayi dr.un mu tavsiye etti. Bende dr.uma omegayi sordugumda gerek yok onun yerine semiz otu ve ceviz ye dedi.Cnm gundeb3 kase yogurt 1 yumurrq gunde oglen sebze aksam et yem3gi yani ozel bisey yok s dece dojtorum bana omega 3 950 hergun ictim balik yagi yani.o ilacin com etkili oldugunu dusunuyirum.hergun balik yiyomus gibi genzim kokuyo ama cokk faydali buna eminim:))
Seninde nefesin kesiliyor mu? Nefes darligi mi bu anlamadim.Anlamini bende bilmiyorum... ama yasimdan dolayi karnindan sivi alinip bakilmali denmisti bizde kabul etmemistik..annem bu endiseyle hocaya sorduydu..bu duayi okusun Allahin izniyle hicbisey olmz dedi.
Hayir hayir...sivi alma olayini ikili testi yapan dr. istemisti..Seninde nefesin kesiliyor mu? Nefes darligi mi bu anlamadim.
galiba konular karisti...Hayir hayir...sivi alma olayini ikili testi yapan dr. istemisti..
Yok canim niye sakincali olsun. Boyatmak sakincali benim bildigim.Kizlar hamileyken sacimizi kessek bi sakincasi var midir acaba. Bundan once rengini acmak icin akitmistim..yandi.. suan da kotu duruyo. Kestirmrk istiyorum.
Yok canim niye sakincali olsun. Boyatmak sakincali benim bildigim.
Merhaba seker yukleme sonucunuz kac cikti merak ettim? Umarim sonucunuz iyi cikmistir .Bana yarın 100lük yüklencek..
Kaç çıksa normal bi de kaç saat sürüyo.
50lik 180di benim de.
diyetin nasıl çok kilo almış mıydın
Omegayi dr.un mu tavsiye etti. Bende dr.uma omegayi sordugumda gerek yok onun yerine semiz otu ve ceviz ye dedi.
Yarın çıkcak yazarım canımMerhaba seker yukleme sonucunuz kac cikti merak ettim? Umarim sonucunuz iyi cikmistir .
Beyaz ekmek, un,şeker,pirinç, patates,misir,kavun,karpuz kesinlikle yasak olmakla beraber bana diyet listesi verdi diyetisyen .Bu sekerle ilgili diyette nelere dikkat ediyorsunuz
Yuhhhh ne yiyon peki sen ayy bnde telaslandim bnde de kesin çıkar yaaaa allah kolaylik versin canm yaaBeyaz ekmek, un,şeker,pirinç, patates,misir,kavun,karpuz kesinlikle yasak olmakla beraber bana diyet listesi verdi diyetisyen .