2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Otuzlu haftalarda tasinmayi becerip bitirmen gercekten buyuk basari bushra.
ama simdi helede odem varsa ayaklarini kaldirip yat gun icinde ara ara.10 gun daha dursalar harika bizim icin

Kızlar sizin doktora hayret ediyorum valla benim doktor ikinci raporu verdi 30günü bitirdim 30gun daha verdi analık raporu alana kadar da devam edeceğiz..bence ısrarla isteyin kolay değil hele bebekler ikiz ve kıymetli iken...

Kızlar sizin doktora hayret ediyorum valla benim doktor ikinci raporu verdi 30günü bitirdim 30gun daha verdi analık raporu alana kadar da devam edeceğiz..bence ısrarla isteyin kolay değil hele bebekler ikiz ve kıymetli iken...

Benim doktorum hiç muhabbetini bile açmıyor. Benim de şimdilik pek şikayetim yok. Çalışmak daha iyi geliyor, evde olsa kurar dururum gibi geliyor.

Benim doktorum hiç muhabbetini bile açmıyor. Benim de şimdilik pek şikayetim yok. Çalışmak daha iyi geliyor, evde olsa kurar dururum gibi geliyor.
Canım bende çalışabilecek durumdayım benim işyeri yerime adam bakmaya hatta alacağı kişiyi belirlemeye kadar gitti bende ani bir işten çıkarım olmasın diye korkumdan aldım rapor 4ay boyunca çalıştım zaten.yapılan harekete tepki olarak ama zorlanan arkadaşlara verilmemesini anlamsız buluyorum ben altımda araba gez toz bebeklere alışveriş o moddayim bi yönden de iyi oldu çünkü kendime vakit ayırdım bu iki ayda

Kızlar çok başım agriyo ya hergün hani böyle acikirsin acikirsin artk miden fena olup başin agrir ya öyle yiyorum doymuyorum sanki yiyorum yorgunluk çöküyor hasta gibiyim hiç enerjim yok ama başim hep aynı bnm gibi olan varmı yaa

Arkadaslar merhaba azonce miniklerin cinsiyetini ogrendik.
2 si de erkekmis.. kızı tutturamadikk malesef
Hayirlisi buymus demek ki , gayet iyilermis masallah.
paylasmak istedim sizlerle de..
Hayırlı olsun canm çok sevindim bn henüz ogrenemedim

Hayırlı olsun canm çok sevindim bn henüz ogrenemedim
Bizim biri muallaktaydi. Onu da gorduk nihayet. Biri cok ehlikeyif yalniz dedi dr
Ense olcumleri de gayey iyi dedi. 1.5_1.7 cm ciktilar
Iyi gidiyoruz masallah..
Gonlunuzden gecen olsun canim sizin de..

Bizim biri muallaktaydi. Onu da gorduk nihayet. Biri cok ehlikeyif yalniz dedi dr
Ense olcumleri de gayey iyi dedi. 1.5_1.7 cm ciktilar
Iyi gidiyoruz masallah..
Gonlunuzden gecen olsun canim sizin de..
Bizimde ense ve burun gayet iyi çıktı altta olan hep yatar vaziyette pek kıpırdamıyor ama üstteki fırıl fırıl donuyo el kol yapmadığı hareket kalmadı üstteki için daha önce kız gibi dedi sonraki gittiğimde iki erkek sanki bunlar dedi bnm içime doğan bir kız bir erkek gibi bakalım hayırlısı

Oo hadi insallah canim, gonlunuzdeki olsun..

L Lotus_034 canım hayırlısı ile inşallah yavrularimizi alalım kucagimiza oğullarına uzun ömür versin Allah sağlıkla dogsunlar cümlenin yavrusunu Rabbim bağışlasın mesa54 iNşallah ikiz olunca gönlümden geçen oydu bir demde kurtulurum diyordum ama bana da ikisi kız dedi Allah evlat verdi ya çok şükür cinsiyetini hiç umursamadik Hayırlısı olsun arkadaşım cinsiyeti ikinci plan sağlıkli olsunlar Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aynen canm ikiz olduğunu duyduğumda hep riskli gebelik diye endişeliydim bnm için hiç farketmez iki kız iki erkek rabbim sağlıklı nasip etsin insallah bn ultrason filmlerine bakınca biri kız biri erkek gibi ama gönlüm sağlıklı olsun yeter çünkü hamileligim zor başladı bulantilarim yeni kesilmeye başladı hiçbir tadina varamadim tek isteğim sağlıkla dünyaya getirebilmek allah hepimizin doğumunu hamileligini kolaylastirsin insallah

Arkadaslar merhaba azonce miniklerin cinsiyetini ogrendik.
2 si de erkekmis.. kızı tutturamadikk malesef
Hayirlisi buymus demek ki , gayet iyilermis masallah.
paylasmak istedim sizlerle de..
Cnm hayırlısı olsun, iki tane oğluşşş geliyor :))) maşallah

Benim de bir kaç defa oldu. Çokça dayanmaya çalıştım ama dayanamadığımda da parol aldım. Doktorum günde 3 taneye kadar müsade etmişti. Bu haftalarında başağrıların da halsizlik yorgunluğun da çok normal. Aynı şeyleri yaşadım. 16 itibariyle eski enerjim yerine geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…