2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Evet senin de calisma saatlerin zormus insallah doktorun ilerde agirlastiginda insafa gelir .
Valla gerekirse bütün dr ları gezerim ya mağaza bile gezemiyorum tansiyonum 9 5cikio başım dönmeye basladimi isyerimde iki saat oturmadan kafam yerine gelmiyo tekstilde çalışıyorum bide sürekli yürüme halinde 7bucuk saat geciremiorum normal diyip gönderiyordu önceki drumu değiştirdim ama bunlar iyi günlerim sanırım diğerlerini okuyunca benmkiler üst üste duruyorlar sağa sola geçerler mi ki

Imkanin varsa ozel doktora git diyebilirim onlar hastalarina daha cok yardimci oluyor.

Selam cnm nasilsin.bebisler senin iyi kilo almis.nasil besleniyosun
Cnm gundeb3 kase yogurt 1 yumurrq gunde oglen sebze aksam et yem3gi yani ozel bisey yok s dece dojtorum bana omega 3 950 hergun ictim balik yagi yani.o ilacin com etkili oldugunu dusunuyirum.hergun balik yiyomus gibi genzim kokuyo ama cokk faydali buna eminim:))

Omegayi dr.un mu tavsiye etti. Bende dr.uma omegayi sordugumda gerek yok onun yerine semiz otu ve ceviz ye dedi.

Kizlar hamileyken sacimizi kessek bi sakincasi var midir acaba. Bundan once rengini acmak icin akitmistim..yandi.. suan da kotu duruyo. Kestirmrk istiyorum.

Yok canim niye sakincali olsun. Boyatmak sakincali benim bildigim.

Bu saç olayı bizdeki bir hurafe sadece. İstediğin gibi kestirebilirsin. Boyama ile ilgili de bir araştırma yok. Sadece ilk üç ay boyatmayın diyorlar. Ben doğuma yakın organik boyayla boyamayı düşünüyorum mesela.

Beyaz ekmek, un,şeker,pirinç, patates,misir,kavun,karpuz kesinlikle yasak olmakla beraber bana diyet listesi verdi diyetisyen .
Yuhhhh ne yiyon peki sen ayy bnde telaslandim bnde de kesin çıkar yaaaa allah kolaylik versin canm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…