- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Jeli 11.haftada kestiler coraspin hiç kullanmadım ben..Ya aslinda benim tup bebek doktorum 3 ayi tamamladigimda ilaclari ve jeli kesebilirsin bi tek coraspirini devam et dediydi..yeni gittigim gebe dr 16 haftadasin devam et dedi hatta proluton igneyede devam et dedi...
Canim ölcturmuyorum sanırım doktor hiç söylemedi karindan ultrason la mj ölçülür buKızlar rahim boyunuzu düzenli ölçtürüyo musunuz acaba kaç çıkıyo bence mutlaka sorun her seferinde
Karından ölçülüyo ama biraz fazla çıkıyo bence sor karından ve 1cm düş en az..Canim ölcturmuyorum sanırım doktor hiç söylemedi karindan ultrason la mj ölçülür bu
Benim alttan ölçüyo saniyelik sürüyo aleti cok az itiyo ama mecburum ben rahim anomalisiyim..gerçi normal rahimlerde de sart karından da olsa sorunCanim ölcturmuyorum sanırım doktor hiç söylemedi karindan ultrason la mj ölçülür bu
30+0'da mı 30+6'da mı çıkılıyor izne?Çıkamazsın canım sata göre belirliyorlar doğum iznini 30. Hafta dolunca izne hak kazanıyorsun.
30-0 da alınıyor30+0'da mı 30+6'da mı çıkılıyor izne?
teşekkür ediyorum30-0 da alınıyor
Benim bebislerim bir oglan bir kiz. Allah gonlune gore vrrsin.Selam güzel anneler bende ikiz bebis bekliyorum cift yumurta olanların cinsiyet leri ne acaba mearktayimda
Evet ama 2 katı olmuyor tabi ben 500 tl fark ödemiştim.teşekkür ediyorumDoğum parası ikizlerde değişiyor mu peki?
Sağol cnm benimde icime oyle geliyo hatta gönlümde oyle istiyo bugün gittim alttaki yüzde doksan erkek dedi degismez herhal usttekini bilemedi bayagi bakti ama bi kiz dedi bi erkek tam belli olmuyo Bidaha ki gelisine dedi ben cok merak ediyorumBenim bebislerim bir oglan bir kiz. Allah gonlune gore vrrsin.
Ben de anlamadim..galiba benim yeni gittigim dr bilgisizce devam et dedi..hal bu ki 3.ayda tup bebek dr.um kanaman yoksa kesebilirsin dediydi..Jeli 11.haftada kestiler coraspin hiç kullanmadım ben..
pruloton depot kanamam oldu diye 2 kez oldum bitti sen neden devam ediyosun acaba
Oyle mi...bak nerdeyse kendimiz dr.lari yonlendiricez. Kacinci aydan baslayip olcturmeli acaba..Kızlar rahim boyunuzu düzenli ölçtürüyo musunuz acaba kaç çıkıyo bence mutlaka sorun her seferinde
Hayirli olsun..Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin..Selam güzel anneler bende ikiz bebis bekliyorum cift yumurta olanların cinsiyet leri ne acaba mearktayimda
İkizse daima sor 20.haftadan sonra da ihmal etmeOyle mi...bak nerdeyse kendimiz dr.lari yonlendiricez. Kacinci aydan baslayip olcturmeli acaba..
Bilgisizlik oldugunu dusunmuyorum.Benim de tedaviyi yapan doktorum 12. Haftada birakirsin dedi.Sonra kontrollerime gittigim doktorum 20. Haftaya kadar kullandirdi 20. Haftanin icindeyken biraktim , riski azaltalim dedi surekli muayene ediyor vardi bir bildigi devam ettirdi.Bebeklerin durdugu yer durus bicimleri vs hersey onemli onlar icin kontrol altinda tutmak istemistir. Ben Cok sukur sorunsuz geldim 24. Haftay.Doktorun boyle uygun gorduyse baskalari ile kiyaslama bence herkesin yasadigi kendine,herkesin riski farkli bebisler icin biraz daha kullan senin de icin rahat eder.Ben de anlamadim..galiba benim yeni gittigim dr bilgisizce devam et dedi..hal bu ki 3.ayda tup bebek dr.um kanaman yoksa kesebilirsin dediydi..
Bilgisizlik oldugunu dusunmuyorum.Benim de tedaviyi yapan doktorum 12. Haftada birakirsin dedi.Sonra kontrollerime gittigim doktorum 20. Haftaya kadar kullandirdi 20. Haftanin icindeyken biraktim , riski azaltalim dedi surekli muayene ediyor vardi bir bildigi devam ettirdi.Bebeklerin durdugu yer durus bicimleri vs hersey onemli onlar icin kontrol altinda tutmak istemistir. Ben Cok sukur sorunsuz geldim 24. Haftay.Doktorun boyle uygun gorduyse baskalari ile kiyaslama bence herkesin yasadigi kendine,herkesin riski farkli bebisler icin biraz daha kullan senin de icin rahat eder.
mrb doğa 14 bende 13 haftalığım muhtemel doğum tarihim 17 kasım.sizin cinsiyetler belli miMerhabalar, ben de yeni ikiz anne adayıyım. Hala inanamıyorum ondan sizleri sadece takip ediyordum ama bu soruya yazmak istedim. Ben de tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım. Doktorum jele 28. haftaya kadar devam edeceğimi, jelin rahmi sıkı tuttuğunu o yüzden de rahim boyununun kısalmasını engellediğini söyledi. Serkalaja gitmektense jeli kullancağız dedi. Tek gebeliklerde 12. haftada kesiyorlar ama ikizlerde daha uzun süreli kullanılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?