2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ya aslinda benim tup bebek doktorum 3 ayi tamamladigimda ilaclari ve jeli kesebilirsin bi tek coraspirini devam et dediydi..yeni gittigim gebe dr 16 haftadasin devam et dedi hatta proluton igneyede devam et dedi...
Jeli 11.haftada kestiler coraspin hiç kullanmadım ben..
pruloton depot kanamam oldu diye 2 kez oldum bitti sen neden devam ediyosun acaba

Su yeni kanun gerçek mi acaba hani su 15 mayis tan sonra doğan çocuklara anneye para ödenecek olayi...
Benim bi kizin var 2 de yolda. Eğer varsa boyle bi hakkimiz azda olsa almak isterim. Bu masraf zzamaninda katki olur..

Selam güzel anneler bende ikiz bebis bekliyorum cift yumurta olanların cinsiyet leri ne acaba mearktayimda

Benim bebislerim bir oglan bir kiz. Allah gonlune gore vrrsin.
Sağol cnm benimde icime oyle geliyo hatta gönlümde oyle istiyo bugün gittim alttaki yüzde doksan erkek dedi degismez herhal usttekini bilemedi bayagi bakti ama bi kiz dedi bi erkek tam belli olmuyo Bidaha ki gelisine dedi ben cok merak ediyorum

Jeli 11.haftada kestiler coraspin hiç kullanmadım ben..
pruloton depot kanamam oldu diye 2 kez oldum bitti sen neden devam ediyosun acaba
Ben de anlamadim..galiba benim yeni gittigim dr bilgisizce devam et dedi..hal bu ki 3.ayda tup bebek dr.um kanaman yoksa kesebilirsin dediydi..

Ben de anlamadim..galiba benim yeni gittigim dr bilgisizce devam et dedi..hal bu ki 3.ayda tup bebek dr.um kanaman yoksa kesebilirsin dediydi..
Bilgisizlik oldugunu dusunmuyorum.Benim de tedaviyi yapan doktorum 12. Haftada birakirsin dedi.Sonra kontrollerime gittigim doktorum 20. Haftaya kadar kullandirdi 20. Haftanin icindeyken biraktim , riski azaltalim dedi surekli muayene ediyor vardi bir bildigi devam ettirdi.Bebeklerin durdugu yer durus bicimleri vs hersey onemli onlar icin kontrol altinda tutmak istemistir. Ben Cok sukur sorunsuz geldim 24. Haftay.Doktorun boyle uygun gorduyse baskalari ile kiyaslama bence herkesin yasadigi kendine,herkesin riski farkli bebisler icin biraz daha kullan senin de icin rahat eder.

Son düzenleme:

Merhabalar, ben de yeni ikiz anne adayıyım. Hala inanamıyorum ondan sizleri sadece takip ediyordum ama bu soruya yazmak istedim. Ben de tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım. Doktorum jele 28. haftaya kadar devam edeceğimi, jelin rahmi sıkı tuttuğunu o yüzden de rahim boyununun kısalmasını engellediğini söyledi. Serkalaja gitmektense jeli kullancağız dedi. Tek gebeliklerde 12. haftada kesiyorlar ama ikizlerde daha uzun süreli kullanılıyormuş.

mrb doğa 14 bende 13 haftalığım muhtemel doğum tarihim 17 kasım.sizin cinsiyetler belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…