• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar benim gibi bir bebeği kasığa yerleşen var mı sorun olur mu acaba biri göbekten tekmeliyo biri kasıktan
bende genelikle üste vuruyo ama kasıkta falan olduguuz doktor mu soyledi oglan asagıda kız yukarda bizim..bendede acayip gaz var sancı yaspıyo artık cozüyom gazı ama genede korkuyom.. bu gaz olayı maf ediyo beni.. hep korkuyom.. :((bi kac sefer bunun icin doktora bile gittim.. ilaçta veremem diyo. yürüycekmişim.. ara ara sık oluyo

[

bende yaptırcam canım doktorun biraz erken yaptırmıs sanki bende yarın gidiyom.. tatlıda yemiyom pek ama.. zaten seker var bizde ailede 25+3 te yaptrımsı olcam .. bakalım yoksa diyetisyen yolu gozükcek bize

benim ailemde yok tatlı severım ama öyle deli gibide yemem aslında sınırda cıktı dıyetisyen sımdılık gerek yok cok şükür kendım dıkkat edıcem artık..

Canm bnde kullanıyorum 10.haftaya girdim ama son zaman birikip birikip geri geliyo böyle topak topak bir avuç cikartiyom içimden sendede öyle oluyomu

Evet bende de oluyor ama sanırım ilacı kullanan herkesin başına geliyor ki hep bu yönde mesajlar okuyorum.

benimkilerden biri de kasıkta canım. çok rahatsız edici oluyor özellikle son zamanlarda onun hareketleri ile kasılmaları karıştırabiliyorum. ama herhangi bir risk yok demişti doktor son gittiğimde.
Sorma acıtabiliyo en önemlisi aşağıda diye korkmam acaba yer değiştirir mi bu haftalarda ben de cuma sorcam doktora sag ol tatlım ya devrimden haber var mı

bende genelikle üste vuruyo ama kasıkta falan olduguuz doktor mu soyledi oglan asagıda kız yukarda bizim..bendede acayip gaz var sancı yaspıyo artık cozüyom gazı ama genede korkuyom.. bu gaz olayı maf ediyo beni.. hep korkuyom.. :KK43:(bi kac sefer bunun icin doktora bile gittim.. ilaçta veremem diyo. yürüycekmişim.. ara ara sık oluyo
Evet canım doktor söyledi biri göbek hizamda biri kasıkta sormadım telaşla simdi kafama taktım.
O gaz arkadasta var o da cok şikayetçi senin gibi

bende genelikle üste vuruyo ama kasıkta falan olduguuz doktor mu soyledi oglan asagıda kız yukarda bizim..bendede acayip gaz var sancı yaspıyo artık cozüyom gazı ama genede korkuyom.. bu gaz olayı maf ediyo beni.. hep korkuyom.. :KK43:(bi kac sefer bunun icin doktora bile gittim.. ilaçta veremem diyo. yürüycekmişim.. ara ara sık oluyo
Sıcak tut elini ayagını ve yürü

2015 eylul annesı olucam ıns.ıkızlerımı bugun gordum kontrlume gıttım cok rahtladım ıyı mınıklerım.23 haftadayız
mınık mınık hıssedıyorum .450 480 gr oldular.

Hayirli olsun..Allah anali babali buyutsun bebislerinizi..
Bisey soracagim epidural icin basagrisi yapiyo diyolar... zorluyo dedin ya tam olarak ne gibi rahatsizligin devam ediyo...oyleyse genel anestezi daha iyi degil mi.
Bende bas agrisi olmadi cnm omuzum tutuldu oda stes kaynakli mi bilmiyorum bir gun surdu.anestezi sekli degil zorlayan epidural acitmadi beni ama insan sonrasinda felc kalcam saniyor.iilk iki gun cok zordu yatamiyon yatinca kalkamiyon bel agrisi vs...aasiri titreme tuttu bide beni. Sütüm ne zaman geldi bilmiyorum ama cumartesi saginca sari sütün geldiğini gördüm öncesinde varmiydi yok muydu emin değilim.ben yinede emziriyordum

Evet sadece yazdıklarım. Kanamam, lekelenmem çok şükür hiç olmadı şimdilik. İkiz olduğu için temkinli ilerlemek istiyor doktorum. Hatta sonucu öğrenince jeli bire düşür demişlerdi. Hastaneye gidip iki kese görünce tekrar ikiye çıkardı doktorum. 12. haftada 1e geri düşürdük ve 28. haftaya kadar bu şekilde devam edeceğiz dedi.
28.haftaya kadar mi...bayagi uzunmus... iki dr goruslerinden dolayi iklimde kalmistim ve birakmistim 1 gun jeli...mesajlarinizdan sonra tekrar ele aldim..

Back