Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende genelikle üste vuruyo ama kasıkta falan olduguuz doktor mu soyledi oglan asagıda kız yukarda bizim..bendede acayip gaz var sancı yaspıyo artık cozüyom gazı ama genede korkuyom.. bu gaz olayı maf ediyo beni.. hep korkuyom.. (bi kac sefer bunun icin doktora bile gittim.. ilaçta veremem diyo. yürüycekmişim.. ara ara sık oluyoKızlar benim gibi bir bebeği kasığa yerleşen var mı sorun olur mu acaba biri göbekten tekmeliyo biri kasıktan
peki daha önceki kontrollerinizde de 1 kız 1 erkek miydi
gözünüz aydın ne mutlu size hem çok sağlıklılar hemde benim gönlümden geçen cinsiyetteler.inşallah bizimde ay sonu kontrolünde bu sonuç olur
[
bende yaptırcam canım doktorun biraz erken yaptırmıs sanki bende yarın gidiyom.. tatlıda yemiyom pek ama.. zaten seker var bizde ailede 25+3 te yaptrımsı olcam .. bakalım yoksa diyetisyen yolu gozükcek bize
Canm bnde kullanıyorum 10.haftaya girdim ama son zaman birikip birikip geri geliyo böyle topak topak bir avuç cikartiyom içimden sendede öyle oluyomu
Sorma acıtabiliyo en önemlisi aşağıda diye korkmam acaba yer değiştirir mi bu haftalarda ben de cuma sorcam doktora sag ol tatlım ya devrimden haber var mıbenimkilerden biri de kasıkta canım. çok rahatsız edici oluyor özellikle son zamanlarda onun hareketleri ile kasılmaları karıştırabiliyorum. ama herhangi bir risk yok demişti doktor son gittiğimde.
Evet canım doktor söyledi biri göbek hizamda biri kasıkta sormadım telaşla simdi kafama taktım.bende genelikle üste vuruyo ama kasıkta falan olduguuz doktor mu soyledi oglan asagıda kız yukarda bizim..bendede acayip gaz var sancı yaspıyo artık cozüyom gazı ama genede korkuyom.. bu gaz olayı maf ediyo beni.. hep korkuyom.. (bi kac sefer bunun icin doktora bile gittim.. ilaçta veremem diyo. yürüycekmişim.. ara ara sık oluyo
Ne demek bu acabaMerhabalar ikizden ikize transfüzyon sorunu yasayan var mı acaba
Sıcak tut elini ayagını ve yürübende genelikle üste vuruyo ama kasıkta falan olduguuz doktor mu soyledi oglan asagıda kız yukarda bizim..bendede acayip gaz var sancı yaspıyo artık cozüyom gazı ama genede korkuyom.. bu gaz olayı maf ediyo beni.. hep korkuyom.. (bi kac sefer bunun icin doktora bile gittim.. ilaçta veremem diyo. yürüycekmişim.. ara ara sık oluyo
ayy canım yürüyüş cok iyi geliy ama yoruluyom yaa bu gaz ben hamile kaldıgımdan beri ver simdide artarak devam ediyo bakalım :) sende telas yapma ..eger kasıkta olması bi sıkıntı yaratsa soylerdi hastaneye yatırıdı deemkki bisey yok canım...Sıcak tut elini ayagını ve yürü
Bende bas agrisi olmadi cnm omuzum tutuldu oda stes kaynakli mi bilmiyorum bir gun surdu.anestezi sekli degil zorlayan epidural acitmadi beni ama insan sonrasinda felc kalcam saniyor.iilk iki gun cok zordu yatamiyon yatinca kalkamiyon bel agrisi vs...aasiri titreme tuttu bide beni. Sütüm ne zaman geldi bilmiyorum ama cumartesi saginca sari sütün geldiğini gördüm öncesinde varmiydi yok muydu emin değilim.ben yinede emziriyordumHayirli olsun..Allah anali babali buyutsun bebislerinizi..
Bisey soracagim epidural icin basagrisi yapiyo diyolar... zorluyo dedin ya tam olarak ne gibi rahatsizligin devam ediyo...oyleyse genel anestezi daha iyi degil mi.
hiç görmedim canım gözden kaçırmış da olabilirim gerçi.Sorma acıtabiliyo en önemlisi aşağıda diye korkmam acaba yer değiştirir mi bu haftalarda ben de cuma sorcam doktora sag ol tatlım ya devrimden haber var mı
Bu hafta doğum olcaktı onun 31.haftada diye hatırlıyoum inş.iyilerdirhiç görmedim canım gözden kaçırmış da olabilirim gerçi.
inşallah iyilerdir canım. artık benim de son haftalarya çok takip edemiyorum. yazıları okurken bazen bakmıyorum kim yazmış diye. içim daralıyor...Bu hafta doğum olcaktı onun 31.haftada diye hatırlıyoum inş.iyilerdir
Haklısın ben şimdiden daraldım cok şükür az kalmış darısı başımainşallah iyilerdir canım. artık benim de son haftalarya çok takip edemiyorum. yazıları okurken bazen bakmıyorum kim yazmış diye. içim daralıyor...
28.haftaya kadar mi...bayagi uzunmus... iki dr goruslerinden dolayi iklimde kalmistim ve birakmistim 1 gun jeli...mesajlarinizdan sonra tekrar ele aldim..Evet sadece yazdıklarım. Kanamam, lekelenmem çok şükür hiç olmadı şimdilik. İkiz olduğu için temkinli ilerlemek istiyor doktorum. Hatta sonucu öğrenince jeli bire düşür demişlerdi. Hastaneye gidip iki kese görünce tekrar ikiye çıkardı doktorum. 12. haftada 1e geri düşürdük ve 28. haftaya kadar bu şekilde devam edeceğiz dedi.