2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim alttan ölçüyo saniyelik sürüyo aleti cok az itiyo ama mecburum ben rahim anomalisiyim..gerçi normal rahimlerde de sart karından da olsa sorun
canım benimkide karından olcüyo 2 ayrı doktora gidiyorum. biride periontoloji uzamanı profosor ben sordum gerek yok dedi. gerek olsa sana sormam alttan bakarım dedi ama .. ay ne bilem zor bu işler yaa :)

Oyle mi dersin..bilemedim ki...benim dr isinmam guvenmem biraz zamanla oluyo galiba..dogru diyosun aslinda...

Peki nedeni sadece yazdiklarin mi yoksa sende kanama mi vardi..ondan mi dr bunu istedi acabs?

canım benimkide karından olcüyo 2 ayrı doktora gidiyorum. biride periontoloji uzamanı profosor ben sordum gerek yok dedi. gerek olsa sana sormam alttan bakarım dedi ama .. ay ne bilem zor bu işler yaa :)
Normaldir rahmin canım benim şekil bozukluğu var mecburen öyle oluyor çok güveniyorum lazım olmasa yapmaz..
Allah herkese zamanında doğurmayı nasip etsin

Peki nedeni sadece yazdiklarin mi yoksa sende kanama mi vardi..ondan mi dr bunu istedi acabs?

Evet sadece yazdıklarım. Kanamam, lekelenmem çok şükür hiç olmadı şimdilik. İkiz olduğu için temkinli ilerlemek istiyor doktorum. Hatta sonucu öğrenince jeli bire düşür demişlerdi. Hastaneye gidip iki kese görünce tekrar ikiye çıkardı doktorum. 12. haftada 1e geri düşürdük ve 28. haftaya kadar bu şekilde devam edeceğiz dedi.

Normaldir rahmin canım benim şekil bozukluğu var mecburen öyle oluyor çok güveniyorum lazım olmasa yapmaz..
Allah herkese zamanında doğurmayı nasip etsin
aynen canım kisiye gore duruma gore bakıyolar :) bende zaten nerdeyse bi bahane buluyom 10 günde bir doktordayım :) bende acayip gaz sorunu var. artık gaz sancısın ne demek oldugu anladım.. yürüyünce cok rahatlıyorum...bu haftada seker yüklemem var .. 50 gr yüklettir dedi. yarın sbh yaparım iişaahh normal cıkar :)

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim bir bebeğimin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı...Kürtaj olmayacaksın orda durucak zamnala kaybolucak dedi galiba moral bozukluğuyla silindi kafamdan konuşmaları...Böyle bir şey duydunuzmu...

Geçmiş olsun. Allah sabır versin. Kaybolan ikiz sendromu demişti doktorum bu durum için. İkiz hamileliklerin belirli bir kısmında olurmuş. Allah diğer bebeğine sağlık sıhhat versin. Sağsalim kucağına al inşallah.

Canim hakkinda hayirlisi olsun, buradan bir arkadasimizin da bu haftalarda bebeginin birinin kalbi durmustu, onunda zamanla kaybolacak demis doktor, diger bebek icin bir zarari yokmus.Gonlunu ferah tut.

kızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..

[
bende yaptırcam canım doktorun biraz erken yaptırmıs sanki bende yarın gidiyom.. tatlıda yemiyom pek ama.. zaten seker var bizde ailede 25+3 te yaptrımsı olcam .. bakalım yoksa diyetisyen yolu gozükcek bize

gözünüz aydın ne mutlu size hem çok sağlıklılar hemde benim gönlümden geçen cinsiyetteler.inşallah bizimde ay sonu kontrolünde bu sonuç olur

peki daha önceki kontrollerinizde de 1 kız 1 erkek miydi

Duydum kendi yok oluyo..
cAnını sıkma her serde bi hayır var ..

Canm bnde kullanıyorum 10.haftaya girdim ama son zaman birikip birikip geri geliyo böyle topak topak bir avuç cikartiyom içimden sendede öyle oluyomu

Kızlar benim gibi bir bebeği kasığa yerleşen var mı sorun olur mu acaba biri göbekten tekmeliyo biri kasıktan

benimkilerden biri de kasıkta canım. çok rahatsız edici oluyor özellikle son zamanlarda onun hareketleri ile kasılmaları karıştırabiliyorum. ama herhangi bir risk yok demişti doktor son gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…