2015 de ikiz annesi olacaklar!!

arkadaşlar benim bebişler kaburga kemiğime batmaya başladı baskı sonucu azcık acı hissediyorum sizler nasılsınız var mı ben gibi olan ???

Slm hamisler nasılsınız?bnm kuzular4ayi bitrmek uzere darisi basiniza ins
4 ay bitti mi maşallah ne güzel. Emzirme düzeniniz nasıl di acacaba.b3n süt sagiyorum ama yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. Kimi zaman çok aşırı yiyor kimi zaman çok az yiyorlar normal mi.30 cc ya da 100 cc gibi. Gaz icin birsey kullandınız mi.tek mi bakıyorsunuz
ikiz annesi bulmuşken sorayım.

ben gecen hafta vurundum abartıldığı kadarbi acı yok .korkmuştum bende sonrasında doktoruma aşıyı vurunma konusunda danıştım bişey olmaz vurun demişti.sorun yok şükür

Yaaa kuzlarrr biz 25. Haftadayiz benim bebekler cok asagida duruyo ve acayip bel qgrusi ve kasik agrisi yasiyorum hafta sonu dr doracagim ama sizce nasil normalmi sizde ayni seyi yasiyormusunuz merak ettimmm altta olmaları sikinti veriyo keske yukari ciksalarrrr ))

Merhaba kızlar haftaya perşembe 36.haftaya girmiş oluyoruz.doktorla o gün doğumu konuşacağız. 4-9 Mayıs arası bir tarih verecek(ben 36+larda olacağım).her şey yolundayken biraz daha beklenmez mi acaba yoksa normal mi bebeklerden biri bas gelis digeri tam tersi duruyor.

Benim de gecen hafta oyleydi ama heralde duruslarini degistirdiler bu hafta o baskiyi hissetmiyorum

bende her zaman degilde yatarken sol yada saga yatıyorum ama kemiğe baskı uyguluyo işte bide yemek yedikten sonra .gerisinde rahatım dahada büyüycekler ne yapcez bilmiyorum allahım sağlık versin korusun kuzuları

bende her zaman degilde yatarken sol yada saga yatıyorum ama kemiğe baskı uyguluyo işte bide yemek yedikten sonra .gerisinde rahatım dahada büyüycekler ne yapcez bilmiyorum allahım sağlık versin korusun kuzuları
Evet benim de yemekten sonra cok oluyordu bayagi canim yaniyordu umarim seninkilerde duruslarini degistirirler.Dedigin gibi doguma kadar cokkk degisik baskilari olacak bu hafta ben de kasiklarimda acayip baski hissediyorum ve karnim bazen cok sertlesiyor neyse ki gecici oluyor Allah kolaylik versin hepimize

Ne guzel sona yaklasmissin Allah saglikla kurtarsin kucagina almayi nasip etsin.

Ne guzel sona yaklasmissin Allah saglikla kurtarsin kucagina almayi nasip etsin.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi elimize.ben zamana takıldım gerçi perşembe konuşacağım ama bebekler duruyorken sıkıntı yokken neden 36+larda almak istiyor.

Bn hm emzirip hmde sut sagiyorum.gundz mama takwiyesi oluyo .geceleri emziriyom hep.mamayi 70 cc faln iciyolar.annmlerde kaliyorz tek bakmaya cesaretm yok henüz.szin bbkler kaç aylık.buarada gaz için biogai diye bi damla kullandık ama pek etkisi yok.bol bol masaj yapın zeytntagyla başka bi çaresi yok.Bide gazn pek çaresi yok çekeceksiniz bn4ay gece gündüz çektim sonra harektlndikce geçti sukur.

1. Kızlar ben iki gün önce grip oldum hala gribim ameliyathane çok soğuktu serviks dikisi atılırken orda usuttum sanırım çok zorlanıyorum öksürük hapsirik salya sümük halim fena geceleri daha çok zorlanıyorum nefes alırken falan 3 gün oldu parol aldım sadece ama faydası yok..ihlamur nane limon portakal suyu hiç kar etmiyor..oksurdukce kızlar etkileniyor heralde ki ağrım oluyor doktora telefon açacağım birazdan belki ilaç verir..kendinize dikkat edin hasta olmak çok zormus hamileyken..alabileceğim bir ilaç var mi bildiğiniz yada ne tür tedaviler uyguladiniz?

canım ben üşütmüştüm 20. hafta civarı doktor antibiyotik yazdı. doktora bir sor o sonuçta daha iyi bilir ne kullanabileceğini. bir ilaç yazarsa da kullanmamazlık etme.

Doktora danismanin haricinde bir de ek olarak ilik suya limon sik bal karistir ic.senin haftalarinda bende nezle olmustum iyi gelmisti bana.gun icinde sik sik yap.ama bal koyacagin su kesinlikle ilik olmali.bal sicak ya da kaynar bir siviyla ksristirilmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…