2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ikiz bakimi için bi forum var mı. Ikiz anneleri yoğunluk tan girip yazamıyor gerçi. Bizimkiler kaka larını çok zor yapıyor kabiz lar mi acaba.aacaba.anne sütü ve mama takviyesi yapıyorum.normal mi bu durum.
Benimkinin biri de oyle. Ben de anne sutu mama veriyorum. Zorlanan mamasini guzel yiyor. Rahat olan ise cok yemiyor. Mama yapiyor sanirim. Ben de poposunu uyariyorum bazen, rezene iciyorum. Kac gundur icmedim, bu siralar daha zorlandi.
40i cikinca tek mi bakacaktin sen. Annen vardi yaninda sanirim, yanlis mi hatirliyorum. Ne yapmayi planliyorsun. Baska cocugun var miydi bide. Benim bi kizim daha var. O evdeyken daha zor oluyor ikizlere bakmak.

Bu hafta midem beni cok zorluyor.yemek yemeye korkar oldum ne yesem midem agzima geri geliyor

Biri 2060 gr digeri 2340 gr canım. Sancı çıkıyor ama düzenli dikkate alınacak bir sancı değil hazırlık sancıları sanırım.günde 5i geçmez sanırım. Sen ne yaptın
IYI aslında kıloları umarım kuvöze gırmeden alırız hepimiz kucagmıza benım haftaya salı randevum ama kasılmalarım oluyo 5 ı de gecıyo bazen

Kızlar bugün serviks dikişi oldum yani rahmin ağzını torba gibi büzdü doktorum.ikiz gebelikte erken doğum riskini göze alamadık bunun için yapacağım dedi güvendik araştırdık bi problem olmaz dediler.iyiyim eve geldim yatıyorum dikisten dolayı kanama var ara ara ama olması normalmis zaten kısa sürdü..bugün ultrasonda da tekrar baktı ikisi de kız :) prensesler geliyor

Rahim boyun kaçtı ki attı ben ısrarla istedim atılmadı

Saglık ocagından tetanoz aşısına çagrıldım sorun şu ki onlara güvenim yok 12.haftamda yüksek tansiyon dediler öyle bi şeyim yok beni strese soktular idrar yolun iltihaplı dediler hastanede temiz çıktı zaten acıtan bi aşıymış ya hatalı vururlarsa bi de bi kadın burda yorum yapmış 21.haftada bu aşıdan sonra bebek ölmüş sizce şart mı yapmasam nolur ya da baska yer yapar mı

Tatlim ben iki dozuda oldum evet acitan bi asi ama oyle korkulacak bisey degil sonucta bizi dogum brkliyo onun ne kadar aci verdigi de malum o yuzden korkmayin zaren vurulurken hissetmiyosun bir gun sonra sizlama oluyo orads uzerine buz koysan da rahat ediyosun sikinti olmuyo rahat ol tatlim kotu seyleri de aklina getirme olacak ve bitecek tamam mo canim cok buyutulcek bisey degil bitanemmm

Annem yanimda ve yetisemioruz. Yemek bulasik çamaşır çocuklar çok zor.bi de çocuklar sarilik daha geçmedi onun üzüntüsü.40 çıkın ca gidecek belki ben de onla gidergiderim.gunduz bi şekilde gecio ama gece tek yetişEmem. 1 De kızım var ama o basının çaresine babakio.senin ikizler kız miydi sen kimle bakio sun.

Sagdigimiz sutude ne kadar sure dolabin alt kisminda ne kadar sure dondurucu kisminda saklayabiliyoruz acaba? Ben onuda sicak suda ilitirim diye dusundum ama ne kadar dogru bilmiyorum arastirmam lazim.sanirim yasamadan bilemiycez baktik zaman kaybi hemen alicaz.

Tesekkürler canım acıdan korkmuyorum bizim saglık ocagındakilere güvenmiyorum yanlış vururlar diye endişem..

Valla en güzel yerdeler yerlesecekleri dedi boyunda n bahsetmedi ama büyüdükçe risk artar baskı yapar dedi o yüzden bebekleri prematüre kucagimiza almayalım dedi yapti canım
Genelde atmıyorlar geçmişinde yoksa buna baglı bi kayıp ama doktorun önlem almak istemiştir iyi yere yerleşmeleriyle rahim boyu farklı rahim boyu 2.5 olunca atıyolar 4 veya 5 cm bi rahme kolay kolay atılmıyor ondan sordum ..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ..

ben yaptırmadım canım. doktorum önermedi de. farklı farklı görüşler var onunla ilgili. ama ben olabildiğince az şey almaya çalışıyorum dışarıdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…