2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kesinlikle öyle canım ben de bunaldıkça foruma giriyorum ya da bir sorum oluyor buradan soruyorum iyi kötü bir cevap geliyor...

Merhaba " aysemm88 sukur guzel gecti dr 34 u gecmeme cok sevindi. Simdi 36yi hedefledik ilaclari da biraktik(pprogestan) insallah hersey hepimiz icin daha da guzel olur.
cok sevındım ıyı gecmesıne sona yaklaştınız artık ne güzel kıloları nasıl sansı falan çıktımı bıde

canım yürüyüş yasak mı merdiven cıkmak mı?ben hergün cıkıyorum cunku calısıyorum yürüyorum da işe gidip gelirken.haftaya bi doktora gidiyim bakalım ne diyecek şimdi sen öyle yazınca panik oldum

canım panik yapma biliyorsun hepimizin bünyesi farklı benim kızlar biraz fazla baskı yapıyorlar rahmime doğru
o yüzden kendimi sakınmam gerektiğini söyledi.
ama merdiven inip çıkma olayını bir sor istersen onu bana başkaları da söylemişti bakalım senin doktor ne diyecek
o kadar farklı görüşler var ki insan hangisine uyacağını şaşırıyor

aynen ben de tedirgin oldum.progestan kullanıyorum hala ben.kan sulandırıcı iğneye de devam ediyorm.umarım onlarda koruyordur.progestan işe yarıyor diye bılıyorum.ama riskli haftalara girdik artk hepimizin hedefi 37 görmek.bende haftaya gitcem doktora sorarım o zaman.eger yatmam gerekşyorsa rapor alır yatarım evde napıyım hersey miniklerimiz için...

Ikiz bakimi için bi forum var mı. Ikiz anneleri yoğunluk tan girip yazamıyor gerçi. Bizimkiler kaka larını çok zor yapıyor kabiz lar mi acaba.aacaba.anne sütü ve mama takviyesi yapıyorum.normal mi bu durum.

GULSUMADA nerdesiN.N.neler yapıyorsun.nasıl gidiyor arkadaşları Korkut mayım ama ben çok zorlanıyorum.aama bakmaya da doyamiyorum minicikler sağlıklari yerinde olsun yeterki.

cok sevındım ıyı gecmesıne sona yaklaştınız artık ne güzel kıloları nasıl sansı falan çıktımı bıde
Biri 2060 gr digeri 2340 gr canım. Sancı çıkıyor ama düzenli dikkate alınacak bir sancı değil hazırlık sancıları sanırım.günde 5i geçmez sanırım. Sen ne yaptın

Ikiz bakimi için bi forum var mı. Ikiz anneleri yoğunluk tan girip yazamıyor gerçi. Bizimkiler kaka larını çok zor yapıyor kabiz lar mi acaba.aacaba.anne sütü ve mama takviyesi yapıyorum.normal mi bu durum.
Dertlerimiz hic bitmiyor desene.allah bağışlasın canım. Ben arkadaşlarımdan bu durumu duydum.kkabızlık problemini yasiyorlarlarmış.aama seninki kabızlık mi? Dr a goturmusler ateş ölçerin ucuyla poposunun girisini uyariyormus. yapıyormuş hemen bebek.oonlar bunu uyguladilar. Bi baska bebisinde poposuna kulak cubuguyla zeytinyagi surmustuk

anladım. inşallah benimkiler de en azından o civarda doğar da bir de tekrar prematüre almamız gerekmez...

Ben üçer tane atlet body ve üçer tane premature tulum aldım hastane de ilk fotograflarında emanet gibi olmasın giysileri resimlerde diye. Gercekten cok Minnacik cok kısa süre giyerler ama olsun.
Kardesimin bebeğinde tulumlarin bacak ayak kısımları bomboş kalmıştı bir ay almışlardı ayağını yukarı çekiyor bebek ve tulumun alti boş kalıyordu buyuk geldigi icin.
Ben öyle olmasın diye aldım.

bende ilk günlerde giymeleri için prematüre tulum ve body alacağım sen nerden aldın canım?

iyi yapmışsın canım sen de. ama günde iki üç tane kirletiyorlarmış bu durumda 3er tane de almak yetmez. ama dediğin gibi sadece hastane fotoğrafları için de birkaç tane alınabilir...

Bende almadim suda kaynatirim diye ama almak mi lazim zor mu olur kaynatmak.

Ben de sterilizator almak istiyorum özellikle dondurucudan çıkardığımız sütleri ısıtmak icin.
Bazılarında bu özellik var mis.
Şutu sagdikca çoğalıyormuş Sagma makinesi de aldık o zaman ilk günler mutlaka biriktirecegiz onu isitip vermek icin kullanışlı ve pratik olur diye düşünüyorum ama hangi marka bilemiyorum...

bende ilk günlerde giymeleri için prematüre tulum ve body alacağım sen nerden aldın canım?

Ben giysilerin birçoğunu kipa dan aldım. F&F diye İngiliz malı kendi markasını satıyor tiny baby yazanlar 46 cm premature oluyor. Boyasiz baskısiz nakissiz yumusacik cok cok güzel ve indirime girince inanılmaz ucuz. Uç tane tulum 13 lira su an indirim de en pahalısı da uç tane 38 lira hastane çıkışları indirimde 29 lira normal fiyat 49 lira
Ben yıkadım hiç çekmedi cok cok güzel ..
Organikte aldım bir tane inanın kipadan aldıklarım cok daha yumusacik ve guzel

Selam kızlar sabah yatakta dönerken de şimdi yürürken de kasıklarım çok ağrıyor niye ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…