- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Sen dr.a bakma kendi gonlunden gecen tarihe odakla kendini. Inan vucud ona gore hazirliyor kendini. 20. Haftada kasilmalarim basladigi icin bana hep 26 ya 28 e bir gelelim dedi. hatta 26 dan sonra bebekleri kabul eden bir hastaneye gonderdi beni. 20. Haftadan sonra orada devam ettim. O oyle dedikce ben 36 olacak ins. Dedim ve suan keske 38 ler icin dua etseymisim onu isteseymisim diye dusunuyorum. tam 36 nin bitiminde aliyor suan. Ve oyle birsey ki tarih netlesti ya iki gundur vucudum dogum belirtisi veriyor. Kendini hazirliyor cunku. Nolur istediginiz kapinin cok buyuk oldugunu herseyin O'nun elinde oldugunu istersek verecegini unutmadan dua edin. Olumlu dusunun buyuk isteyin cok isteyin :))Hamileliginin 34-35-36-37 lerinde olanlar masallah sizlere.insallah bizde gorebiliriz o gunleri.benim erken dogum tehlikem oldugu icin ciger gelistiricimizi olduk.doktora gore her an olabilir dogum maalesef.ama belli olmaz 5-6 haftada kalabilir gibi konusuyor.Allah bilir yani.insallah en azindan 34 leri gorebiliriz diye dua ediyorum.doktor 32 ye gelebilsek diye umut ediyor.sizlere sormak istedigimrahim boyunuz kac cikiyor olcumlerde.30.haftadan itibaren mesela ne kadar cikti.simdi ne kadar.bende rahim boyu kisalmasi ve kasilma var.
bir de rahim boyundan surekli dinlenme imkanin varsa korkma artik. Cunku benim dr.um 30 dan sonra olcmedi bile. Ben zorla 32 de istedim bu hafta biseyler oldu agrim filan vardi bir bakalim diye de oyle bakti. 30 dan hele 32 den sonra zaten bizi 36 ya goturur diyor. (Artik ya cok rahat ya da gercekten oyle)
bol bol dinlen. Cok hareketlenme. Diger topikte arkadas acilmasiyla dinelenerek 37 de dogum yapti ve cok erken baslamisti. Kotuyu dusunme yeter ki