2015 de ikiz annesi olacaklar!!

bana 36 da alırız böyle iyi giderse 37 yi bekleriz diyor ama gün vermedi. senin bebişler kaç kilo? muayene ye ne kadar sürede bir gidiyorsun ben 2 haftada bir gidiyorum.
Benim 30dan itibaren haftada 1oldu ama.ben 32 den beri gidemedim yarin gidecegim o zaman kilo vs ögrenirim. 30+4te rarahim.agzimda kisalma oldu benim ondan dolayi 34u gecmeyi hedefliyordu Ilk basta

Benim 30dan itibaren haftada 1oldu ama.ben 32 den beri gidemedim yarin gidecegim o zaman kilo vs ögrenirim. 30+4te rarahim.agzimda kisalma oldu benim ondan dolayi 34u gecmeyi hedefliyordu Ilk basta
anladım canım ben salı gunu gıtttım cok memnunum ya bende cok sakın oluşu bılgı verısı benı rahatlatıyor umarım yarın hersey ıyı geçer yarın

Su ya da sanci gelmesi ile dogum yapan arkadaslarrrr o gun sizde veya bebeklerde vucut bir ipucu veriyor mu.benim sipalar kac gundur cok sakindiler bugun ucan mario gibi hic ddurmadilar.ve rahmime bisey batiyor gibi oldu iki defa

anladım canım ben salı gunu gıtttım cok memnunum ya bende cok sakın oluşu bılgı verısı benı rahatlatıyor umarım yarın hersey ıyı geçer yarın
Aynen canim bende doktorun hem dikkatli hem sakin olusundan cok memmemnunum.incelemesi ayrayrintili.yasi cok kucuk duruyor ama; ) ilk sasirmistim.bu arada dogum ucretleri ile ilgili bilgi aldin dimi

Aynen canim bende doktorun hem dikkatli hem sakin olusundan cok memmemnunum.incelemesi ayrayrintili.yasi cok kucuk duruyor ama; ) ilk sasirmistim.bu arada dogum ucretleri ile ilgili bilgi aldin dimi
yası kucuk ama egıtımı falan cok ıyı bılgılı 1350 tek bebek bızımkıde 1400 ben 2000 ısterler bızden dıye dusunmustum 2 tane dıye sevınmıstım fıyatı duyunca yarın ek bı bılgı alırsan yazarsan sevınırım

Aynen canim kucuk dedigimiz 36,37 gene.1400 fiyati icinde dogum fotografi oda susleme 1gun hastanede yatis yaninda bir refaketci , bebislere isitme testi bide ilk bebek konrolleri dahilmis :)

Su ya da sanci gelmesi ile dogum yapan arkadaslarrrr o gun sizde veya bebeklerde vucut bir ipucu veriyor mu.benim sipalar kac gundur cok sakindiler bugun ucan mario gibi hic ddurmadilar.ve rahmime bisey batiyor gibi oldu iki defa
Ben epeydir ugramamistim kk ya.bu sanci kasilma vs aklima takildi bi bakayi. Dedim.konuda senin de benim gibi ayni seyi merak ettigini gordum.benim nst de kasilmalar cikiyor ve de zaten karnim bir tarafa toplaniyor kasiliyor.oncesinde ayirt edilen belirti oluyor mu ki?mesela siddetli vel kasik agrisi filan oluyor mu?ara ara hepsini hissediyorum kisa sureli.
korkuyorum da.dr. 37 yi bitirelim diyor ana pek de umidim yok dedi.bi sans dururlarsa artik.icimden bises durmayacaklar diyor ya bakalum hayirlisi.senin dr un gun verdi mi.kasilma vs var mi?

Bende bugun kontrole gittim hersey yolundaymis sukur bebekler durana kadar bekleriz dedi 37de bakariz duruma dedi.ayni kasilmalar bende de oluyor karnim sertlesiyor sağ tarafim yumurta gibi cikiyor.kasigimda da agri geliyor arada.bazi insanlar dogumun gerceklesecegi zaman usume titreme gibi butun gun suren birseyler yasiyormis kimisinde de vucut ani yuksek miktarda enerji doluyormus.hhenuz cevaplayan olmadi

Merhabalar kızlar, uzun zamandır girememiştim nasılsınız? İkizlerimin cinsiyeti belli oldu, bir kız bir erkek:) biraz şiştim, ondan mı emin olamadım ama kaburga ağrısı çekiyorum fena halde ne iyi gelir bilgisi olan var mı? Birde kızlar bu renkli ultrason organ taraması varya, onun üst sınırı var mı bana 24+3 e randevu verdiler, kimi yerlerde geç falan diye okudumda endişelendim

canım ben de kaburga ağrısından çok çektim. bana tek iyi gelen şey ufak titreşimli bir el masaj aletim vardı onunla kaburgamın üstüne masaj yapıyordum rahatlatıyordu. bu aralar baya azaldı ama zaman zaman yine oluyor tabi...

Bende hiç bir belirti olmamıştı. Bir gece suyum geldi doğum yaptım.

Allaha sükür bir sikinti yok ama korkuyorum progestansiz devam etmeye. Bu arada Trombosit ignesi kullanan var mi aranizda doktorum gecen hafta dozajini arttirdi. Ben Fragmin kullaniyorum.
Ben kan sulandirici kullaniyorum cleaxene (dogru yazmisimdir umarim)doguma kadar kullanacagim.

benim her şey normai gidiyordu... ne bende ne de bebeklerde bi sıkıntı yoktu. salı günü kontrole gittim doktor her şey normal dedi. 37. haftayı görebiliriz dedi. ama perşembe gecesi saat 5 te suyum geldi. sadece gece bel ağrısından pek uyuyamamıştım o kadar. ve nihayetinde cuma sabahı 8 buçukta doğum oldu. yani öyle belirti falan olmadı çok fazla.

Allaha sükür bir sikinti yok ama korkuyorum progestansiz devam etmeye. Bu arada Trombosit ignesi kullanan var mi aranizda doktorum gecen hafta dozajini arttirdi. Ben Fragmin kullaniyorum.
Ne ise yariyor o igne.bende trombosit dusuklugu var.plt degerim 66bin henuz bisey kullanamdim ama bu hafta dr a gidecegim.ddecegim.dogumda tehlike

Hazirlikli olayim yani vucut ipucu vermiyorsa Her an hersey olabilir o hafta sancilariniz flandami aartmadi. Kasilmalarda bir degisiklik yasamadiniz mi.Kaşımı bıyığımı aldirayim bari

Bende hiç bir belirti olmamıştı. Bir gece suyum geldi doğum yaptım.

aaa sen dogum mu yapttiiinn
hayirli olsun. En son mart sonu gibi konusmustuk diger topikte. Ben de niye ugramiyor diyorsum. Nasilsin. Bebekler nasil
saglikla huzrla buyut bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…