• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Merhaba benimde ikizlerim 13 haftalıklar:) 1 kız 1 oglan:)) beklemedeyiz...bunlarda fotocukları:) Allah hepimizinkini sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin insallah:)
masallah bebiklerine.. bende ayrıntılıya girdim ama hiç bu şekilde görüntümüz yok. nasıl bir cihazmıs bu ya.ikisinede gayet güzel görüntülemiş.

allah bağışlasın rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın cinsiyetleri erken öğrenmişsin ne güzel bu görüntüler 4 boyutlu ultrasona mı ait biz 17 . haftadayız hala öğrenemedık cınsıyetlerını..
geç kalmıssın canım cinsiyetlerini ögrenmek için. allah gönlüne göre versin işallah.
ayrıntılıda kesin ögrenirsin artık. heyecanlı bekleyişş.
ben 16 hafta ögrenmiştim.

geç kalmıssın canım cinsiyetlerini ögrenmek için. allah gönlüne göre versin işallah.
ayrıntılıda kesin ögrenirsin artık. heyecanlı bekleyişş.
ben 16 hafta ögrenmiştim.

evet gerçekten çok merak edıyorum bende başkaları ögrenıyo bızım bebekler nazlı başka doktora da mı gıtsem dıye dusunuyorum aslında 1 ay sonra randevum o kadar bekleyemem herhalde :) nedir sizin bebeklerın cinsiyeti acaba..

evet gerçekten çok merak edıyorum bende başkaları ögrenıyo bızım bebekler nazlı başka doktora da mı gıtsem dıye dusunuyorum aslında 1 ay sonra randevum o kadar bekleyemem herhalde :)
bende olsam bekliyemezdim herhalde canım. işallah en kısa zamanda ögrenirsin. hangi ildesin. benim doktorum ist anadoluda ve hemen sölüyomus herkese ve ultrasyon gözü çok iyi diyorlar.

genelde 16 haftalıkken ogreniyorlarmıs ama sanırım makinenin ve tecrubenin buyuk payı var cinsiyet ogrenmede...gercekten insan bekleyemiyor...ayaklarımız yere basmıyor iki gundur:) Allah hayırlısını versin... ikizlerde 2li 3lu 4 lu testler nasıl oluyormus??? yapılamıyor sanırım ...bilgisi olan var mı?

genelde 16 haftalıkken ogreniyorlarmıs ama sanırım makinenin ve tecrubenin buyuk payı var cinsiyet ogrenmede...gercekten insan bekleyemiyor...ayaklarımız yere basmıyor iki gundur:) Allah hayırlısını versin... ikizlerde 2li 3lu 4 lu testler nasıl oluyormus??? yapılamıyor sanırım ...bilgisi olan var mı?
benim doktorum tavsiye etmedi.ikizlerde dogru sonuc vermiyormus.

masallah bebiklerine.. bende ayrıntılıya girdim ama hiç bu şekilde görüntümüz yok. nasıl bir cihazmıs bu ya.ikisinede gayet güzel görüntülemiş.
internette gorupte heveslenirdim bu goruntulere...sırt sırta vermis bebiklerim destek alıyorlar birbirlerinden :))

hadi yaaa çokmuş 1000 lira o ne yaaa bızımkı gercekten ıyı o zaman bide özel muayenehane de böle izmirde yani siz hangi ildesiniz..
Manisadayız zaten devlette ki doktor celal bayarla ege üni.göndermek istedi proflara onlarda hastanede yapmıyolarmış klinik olunca en az bin lira dediler vazgeçtik

bende olsam bekliyemezdim herhalde canım. işallah en kısa zamanda ögrenirsin. hangi ildesin. benim doktorum ist anadoluda ve hemen sölüyomus herkese ve ultrasyon gözü çok iyi diyorlar.

ben izmirdeyim canım bakalım nasıp bi şekilde öğrencez canım tam net görmeden söylemıyolar sizinkiler net görüldümü ultrasonda..

kızlar biz cinsiyetlerini 16.haftada öğrendik inşaAllah 2 oğlum olcak,şu anda 17 haftalık olduk ben sadece ikili tarama yaptırdım, bu haftalarda yapılması gereken başka kontroller var mı acaba,iki ayrı dr a gidiyorum biri üçlü tarama yapalım dio diğeri gerek yok 20.haftanda radyolojiye yönlendircem 4boyutluya girceksin die,kafam karıştı yaaa:KK42:

evet net gorundu...yuzde 99 dedi hoca:))

ne güzel yaaa inşallah benımde 1 kız 1 erkekttir bastan beri hissettıgım hep öyle ıkı farklı doktora gıttım 2 hafta önce gıttıgım emın olmamakla beraber 1 kız 1 erkek dedi salı gunu gittiğim doktor ikiside kız olabılır dedı ama ıkısıde net göremedı sadece tahmın yaptı bakalım ne olacak artık 3. bı doktora daha gıdecegım..

kızlar biz cinsiyetlerini 16.haftada öğrendik inşaAllah 2 oğlum olcak,şu anda 17 haftalık olduk ben sadece ikili tarama yaptırdım, bu haftalarda yapılması gereken başka kontroller var mı acaba,iki ayrı dr a gidiyorum biri üçlü tarama yapalım dio diğeri gerek yok 20.haftanda radyolojiye yönlendircem 4boyutluya girceksin die,kafam karıştı yaaa:KK42:

canım banada sadeece ikili test yapıldı sonuc temiz çıkınca başka test yaptırmadı 20. hafta bıtınce banada şeker yuklemesı yapılcak ve ayrıntılı ultrason yapılacak aynı haftadayız demekkı benım 16+4 bugun ben öğrenemedım cınsıyetı..

ne güzel yaaa inşallah benımde 1 kız 1 erkekttir bastan beri hissettıgım hep öyle ıkı farklı doktora gıttım 2 hafta önce gıttıgım emın olmamakla beraber 1 kız 1 erkek dedi salı gunu gittiğim doktor ikiside kız olabılır dedı ama ıkısıde net göremedı sadece tahmın yaptı bakalım ne olacak artık 3. bı doktora daha gıdecegım..
bende basından beri hep bir kız bir oglan hissediyordum rabbim oyle verdi:) darısı basına insallah...kız dedikleri ve daha sonra erkek cıkan oluyormus...ama erkegi gorunce bir daha donusu yok haliyle:)) bazen goremeyince kız diyorlarmıs...ama hocamız emin olmadan asla soylemiyor...cokta fazla doktor degistirme...sonunda dogumu hangi doktorun yapmasını istiyorsan bence onda sabit kalmalısın...

bende basından beri hep bir kız bir oglan hissediyordum rabbim oyle verdi:) darısı basına insallah...kız dedikleri ve daha sonra erkek cıkan oluyormus...ama erkegi gorunce bir daha donusu yok haliyle:)) bazen goremeyince kız diyorlarmıs...ama hocamız emin olmadan asla soylemiyor...cokta fazla doktor degistirme...sonunda dogumu hangi doktorun yapmasını istiyorsan bence onda sabit kalmalısın...

yok canım değiştirmek değil dogumı yapacagım hastanede doktorda sabıt zaten o belli sadece cınsıyet ıcın baskasına muayene oolurum ama doktorumu degıstırmem zaten

Bende 16. Haftada ogrendim cinsiyetlerin i bana 2 li ve 3 lu test yapmadı dr.Ikiz gebelikte hatali sonuc cikiyor dedi.Ayrintili ultrasonla baktirdik 19. Haftada 550 tl odedik.

Back