• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Merhaba benimde ikizlerim 13 haftalıklar:) 1 kız 1 oglan:)) beklemedeyiz...bunlarda fotocukları:) Allah hepimizinkini sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin insallah:)
Harika yaa ne kadar belirgin ben bu kadar net goremedim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

canım banada sadeece ikili test yapıldı sonuc temiz çıkınca başka test yaptırmadı 20. hafta bıtınce banada şeker yuklemesı yapılcak ve ayrıntılı ultrason yapılacak aynı haftadayız demekkı benım 16+4 bugun ben öğrenemedım cınsıyetı..
benimde 16+6 cnm aramızda 2 gün varmış :KK46::KK46:evet benimde ikili testim temiz çıktı,ayrıntılı ultrason için bende 20.haftamı bekleyeyim o zaman

13+0 oldum kızlar size bişe sorcam ben sabah tartildim 63.7 idim akşam tartildim işten gelince 65.7 düşünün yani bir günde 2 kilo alinir mi yaa acaba ben sisiyirmuyum

Merhaba benimde ikizlerim 13 haftalıklar:) 1 kız 1 oglan:)) beklemedeyiz...bunlarda fotocukları:) Allah hepimizinkini sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin insallah:)
Gozunuz aydin ayy bu fotolar gercek mi benimlilerin bu halleriyle bile oyle bi fotosu yokk.ne kadar guzel yaaa;) hastaneniz neresi ;)

Oy maşallah subhanallah.. Çok tatlılar..o kadar net ki..ben tek yumurta sandım görüntüden :) yan yana yer kavgası olucak demiştim..

Rabbim tüm annelere yavrularını sağlıkla kucaklamayi nasip etsin inş

13+0 oldum kızlar size bişe sorcam ben sabah tartildim 63.7 idim akşam tartildim işten gelince 65.7 düşünün yani bir günde 2 kilo alinir mi yaa acaba ben sisiyirmuyum
Bi ark.da yazmiş.en doğru ölçüm sabah,lav.sonrası olan.günlük değilde haftalık takip etmen yeterli

Gozunuz aydin ayy bu fotolar gercek mi benimlilerin bu halleriyle bile oyle bi fotosu yokk.ne kadar guzel yaaa:KK66: hastaneniz neresi :KK66:
Kırıkkaledeyim ben, Doktorumuz özel muayenehanede Tekin KALE hocamız...ultrason cihazı gercekten mukemmel:) bayılıyorum her gun gidip bakasım var:)))

Oy maşallah subhanallah.. Çok tatlılar..o kadar net ki..ben tek yumurta sandım görüntüden :) yan yana yer kavgası olucak demiştim..

Rabbim tüm annelere yavrularını sağlıkla kucaklamayi nasip etsin inş

Bi ark.da yazmiş.en doğru ölçüm sabah,lav.sonrası olan.günlük değilde haftalık takip etmen yeterli
evet siskinlik oluyor bende de...her gun garip garip kilolar olcuyorum:)))

Cift yumurta ikizleri teyzesi:) arada ayrımları var.tenleri birbirine degmeyecek cıkmadan:)) Birbirlerine sırtlarını dayamıslar kardes dayanısması bu olsa gerek:)) Rabbim insallah dunyada da boyle olmalırını nasip etsin insallah...

evet siskinlik oluyor bende de...her gun garip garip kilolar olcuyorum:)))

Cift yumurta ikizleri teyzesi:) arada ayrımları var.tenleri birbirine degmeyecek cıkmadan:)) Birbirlerine sırtlarını dayamıslar kardes dayanısması bu olsa gerek:)) Rabbim insallah dunyada da boyle olmalırını nasip etsin insallah...
İnsan merak ediyor kaç kilo alicam diye :) o ayrım görünmüyor öyle tatlılar ki..maşallah.. Amin canım,dünyada da destek olsunlar inş

ay bende cemil beydeyim çok mutlu oldum siz daha yakınsınız doğuma ama kaçıncı haftada olucak doğum belli mi?
bende cok memnunum neyse daha once ikiz almadiysa bende bi tecrubw kazanir;) ben yarin gidecegim bakalim yarin dogumla ilgili konusur belki
sana bisi dedi mi

bende cok memnunum neyse daha once ikiz almadiysa bende bi tecrubw kazanir:KK66: ben yarin gidecegim bakalim yarin dogumla ilgili konusur belki
sana bisi dedi mi
bana 36 da alırız böyle iyi giderse 37 yi bekleriz diyor ama gün vermedi. senin bebişler kaç kilo? muayene ye ne kadar sürede bir gidiyorsun ben 2 haftada bir gidiyorum.

Back