2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.Ben hala hissedemiyorum.
Alışveriş sana bağlı cnm ne zaman istersen yapabilirsin biz erken başladık uygun şeyler bulmuşken alalım dedik hala tabi eksikler var,çok ağırlaşmadan onlarıda tamamlarız herhalde. Seninkiler kız mı kızlar pek hareket etmiyor senin haftalarında yani hissediyosundur da sert değil seyirme gibi oluyor genelde...

Biri erkek diğerinden emin olamadı ama kız dedi dr. Erken başlamaya da korkuyorum. Allah korusun bi şey olursa diye. İnsanın içinde ister istemez tedirginlik oluyor.

Biri erkek diğerinden emin olamadı ama kız dedi dr. Erken başlamaya da korkuyorum. Allah korusun bi şey olursa diye. İnsanın içinde ister istemez tedirginlik oluyor.
Anladım,o zaman 1,2 haftaya daha net hissedersin, bende de vardı o biraz ama napacaksın dua edip olumlu düşüneceksin,İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

arkadaşlar benım 1 ay sonra randevum var 20. haftam bıtmış oluyo ayrıntılı ultrason yapılacak bu ayrıntılı ultrason renklımı oluyo 3D ve 4D dedıklerı seyle aynımı yaptıranlar bılgı verebılırmı

SAĞOL CANIM İNSAN ENDİŞELENMEDEN DURAMIYORKİ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLISIYLA VAKTİ ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALALIM BEBEKLERİMİZİ İNŞALLAH

Gittiğin yere göre değişir cnm perinatoloğa gidersen 2d,3d,4d hepsiyle bakar...

Gittiğin yere göre değişir cnm perinatoloğa gidersen 2d,3d,4d hepsiyle bakar...

benım gıttıgım doktor perinatolog değil ama hastanede yapılıyomus sanırım bakacak olan da radyolojı uzmanı hastane bunyesınde randevu verdı olmazsa başka bı yere gideyım artık

benım gıttıgım doktor perinatolog değil ama hastanede yapılıyomus sanırım bakacak olan da radyolojı uzmanı hastane bunyesınde randevu verdı olmazsa başka bı yere gideyım artık
Bende özel hastanede baktırdım zaten,perinatoloğlar çok pahalı,radyolojilerle perinatologlar hemen hemen aynı zaten...

Merhaba benimde ikizlerim 13 haftalıklar:) 1 kız 1 oglan:)) beklemedeyiz...bunlarda fotocukları:) Allah hepimizinkini sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin insallah:)

Eklentiler

• 2015-04-16 08.05.40.jpg
    196,1 KB · Görüntüleme: 130
  • 2015-04-16 08.06.07.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 114
  • 2015-04-16 08.06.22.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 118
  • 2015-04-16 08.06.33.jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba benimde ikizlerim 13 haftalıklar:) 1 kız 1 oglan:)) beklemedeyiz...bunlarda fotocukları:) Allah hepimizinkini sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin insallah:)

allah bağışlasın rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın cinsiyetleri erken öğrenmişsin ne güzel bu görüntüler 4 boyutlu ultrasona mı ait biz 17 . haftadayız hala öğrenemedık cınsıyetlerını..

Bende özel hastanede baktırdım zaten,perinatoloğlar çok pahalı,radyolojilerle perinatologlar hemen hemen aynı zaten...

evet bende özel hastaneye gidiyorum artık bı baksınlar bakalım memnun kalmazsam perinatoloğa da gıderım ufak bı fıyat arastırması yaptım ikiz gebelık için 400,00 tl

evet erken ogrendik goruntuler 4 boyutlu ultrasona ait hocamız yeryuzundeki en iyi makine oldugunu soyledi:)))..sagolsun ugrastı baya guzel goruntu alabilmek icin:) cok heyecanlıydı gercekten cinsiyetlerini ogrenme asaması:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...oglan biraz ugrastırdı utandı sanırım:) ama onu da ogrendik cok sukur...

hangi doktora gidiyosun hangi şehirdesin canım bebekler tek yumurta ıkızımı çift yumurta ıkızımı

hangi doktora gidiyosun hangi şehirdesin canım bebekler tek yumurta ıkızımı çift yumurta ıkızımı
Kırıkkaledeyim, Tekin KALE doktorumuzun adı. cok ilgileniyor sagolsun... Bebekler çift yumurta ikizi. 1 kız 1 oglan:) doğal gebelik :)) bebek isimleri tercihleriniz neler sizlerin?

Kırıkkaledeyim, Tekin KALE doktorumuzun adı. cok ilgileniyor sagolsun... Bebekler çift yumurta ikizi. 1 kız 1 oglan:) doğal gebelik :)) bebek isimleri tercihleriniz neler sizlerin?

ne güzel canım ben cınsıyetler bellı olmadıgı için henüz isim düşünmedım işin zor kısmı bence isim bulmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…