Allah prenseslerini kucagina almayi da nasip etsin.Kızlar prensesler geliyordoktor ikinci den çok emin olamadı ama biri kesin kız dedi
Alışveriş sana bağlı cnm ne zaman istersen yapabilirsin biz erken başladık uygun şeyler bulmuşken alalım dedik hala tabi eksikler var,çok ağırlaşmadan onlarıda tamamlarız herhalde. Seninkiler kız mı kızlar pek hareket etmiyor senin haftalarında yani hissediyosundur da sert değil seyirme gibi oluyor genelde...Hanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.Ben hala hissedemiyorum.
Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Biri erkek diğerinden emin olamadı ama kız dedi dr. Erken başlamaya da korkuyorum. Allah korusun bi şey olursa diye. İnsanın içinde ister istemez tedirginlik oluyor.lışveriş sana bağlı cnm ne zaman istersen yapabilirsin biz erken başladık uygun şeyler bulmuşken alalım dedik hala tabi eksikler var,çok ağırlaşmadan onlarıda tamamlarız herhalde. Seninkiler kız mı kızlar pek hareket etmiyor senin haftalarında yani hissediyosundur da sert değil seyirme gibi oluyor genelde...
Anladım,o zaman 1,2 haftaya daha net hissedersin, bende de vardı o biraz ama napacaksın dua edip olumlu düşüneceksin,İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...Biri erkek diğerinden emin olamadı ama kız dedi dr. Erken başlamaya da korkuyorum. Allah korusun bi şey olursa diye. İnsanın içinde ister istemez tedirginlik oluyor.
SAĞOL CANIM İNSAN ENDİŞELENMEDEN DURAMIYORKİ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLISIYLA VAKTİ ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALALIM BEBEKLERİMİZİ İNŞALLAHCanım insanlar bi garip..iyi bir şey söyleyen yok..ikiz gebeyiz..30 dan sonra göğsüme dogru buyuyorum.canını hic sıkma. Dr.unun ne söylediği önemli..
Canım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.benimde tüp bebek. Bugunlerimuze bin bir şükür.
7+0. Zaten 6+6 demek.aralarında hafta farkı yok.zaten mutlaka eşit gidecek de değil.canıni sıkma..
Alttan yada üstten bakmada fark olmaması lazim ama yine de kesin birşey söyleyemem.7 haf.sonra hep göbekten takip yapıldı.
Lrkelenmelerin için ilaç ,iğne kullanmıyor musun? Tüp bebek old.için riskli gidiyor bu tüp gebeliklerde.ihmal etme bu durumu derim.benim lekelemem old.da Dr.proloton iğne vurdurmuştu.progestan yani düşük önleyici kullanıyorum hep..
Bol ca dinlen..bi de Dr.um en başından beri rahim ağzı uzunluğunu ölçtü.birden düşüş yaşanırsa er ken doğum tetikleniyor.ben haftalardır yatiyorum. Bunu yazmanın tek sebebi evlat aramanın ne demek old.çok iyi biliyorum. Herşeyi takip et etsin
Canım 12. Haftada %90 tahmin etti.16. Haftada kesinleşti. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Gittiğin yere göre değişir cnm perinatoloğa gidersen 2d,3d,4d hepsiyle bakar...arkadaşlar benım 1 ay sonra randevum var 20. haftam bıtmış oluyo ayrıntılı ultrason yapılacak bu ayrıntılı ultrason renklımı oluyo 3D ve 4D dedıklerı seyle aynımı yaptıranlar bılgı verebılırmı
SAĞOL LEKELENMELER İÇİN PROGESTAN KULLANIYORUMOncelikle hayirli olsun.bence her hangi bir anormal durum yok ve dr sana az buyumus demedigi surece hersey normaldir.lekelenmeler icin ilac kullaniyor musun.iyi dusun iyi olsun
Gittiğin yere göre değişir cnm perinatoloğa gidersen 2d,3d,4d hepsiyle bakar...
Bende özel hastanede baktırdım zaten,perinatoloğlar çok pahalı,radyolojilerle perinatologlar hemen hemen aynı zaten...benım gıttıgım doktor perinatolog değil ama hastanede yapılıyomus sanırım bakacak olan da radyolojı uzmanı hastane bunyesınde randevu verdı olmazsa başka bı yere gideyım artık
Merhaba benimde ikizlerim 13 haftalıklar:) 1 kız 1 oglan:)) beklemedeyiz...bunlarda fotocukları:) Allah hepimizinkini sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin insallah:)
Bende özel hastanede baktırdım zaten,perinatoloğlar çok pahalı,radyolojilerle perinatologlar hemen hemen aynı zaten...
evet erken ogrendik goruntuler 4 boyutlu ultrasona ait hocamız yeryuzundeki en iyi makine oldugunu soyledi:)))..sagolsun ugrastı baya guzel goruntu alabilmek icin:) cok heyecanlıydı gercekten cinsiyetlerini ogrenme asaması:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...oglan biraz ugrastırdı utandı sanırım:) ama onu da ogrendik cok sukur...allah bağışlasın rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın cinsiyetleri erken öğrenmişsin ne güzel bu görüntüler 4 boyutlu ultrasona mı ait biz 17 . haftadayız hala öğrenemedık cınsıyetlerını..
evet erken ogrendik goruntuler 4 boyutlu ultrasona ait hocamız yeryuzundeki en iyi makine oldugunu soyledi:)))..sagolsun ugrastı baya guzel goruntu alabilmek icin:) cok heyecanlıydı gercekten cinsiyetlerini ogrenme asaması:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...oglan biraz ugrastırdı utandı sanırım:) ama onu da ogrendik cok sukur...
Kırıkkaledeyim, Tekin KALE doktorumuzun adı. cok ilgileniyor sagolsun... Bebekler çift yumurta ikizi. 1 kız 1 oglan:) doğal gebelik :)) bebek isimleri tercihleriniz neler sizlerin?hangi doktora gidiyosun hangi şehirdesin canım bebekler tek yumurta ıkızımı çift yumurta ıkızımı
Kırıkkaledeyim, Tekin KALE doktorumuzun adı. cok ilgileniyor sagolsun... Bebekler çift yumurta ikizi. 1 kız 1 oglan:) doğal gebelik :)) bebek isimleri tercihleriniz neler sizlerin?
İyiymiş ücret bize bin lira dedilerevet bende özel hastaneye gidiyorum artık bı baksınlar bakalım memnun kalmazsam perinatoloğa da gıderım ufak bı fıyat arastırması yaptım ikiz gebelık için 400,00 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?