- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1
- 1.007
- 358
Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Bu insanları anlamıyorum ya....herseyi de ne kadar çok biliyorlar. Herkes ne kadar da doktor geçiniyOr. Bana da geçen gün dediler canım sıkıldı insan işter istemez takıyor ağzı olan konuşuyor işte. Sonra tuttum başkalarına sordum herkesin görüşü bir başka yok cnm dediler. bide ben önceden doğum yapmadığım için bilmiyorum nasıl olması gerektiğini öyle taktım ancak.ama takma zaten doktor öyle bişey olsa söyler.ben artk insanların kötü niyetli olduğuna inanmaya başladım herkes kendi yaşadıklarını yaşamamizi istiyor sanki. Iyiyim desem en güzel zamanların bunlar kıymetini bil diyorlar kötüyüm desem bu da bişey mi ben neler çektim diye başlıyorlar o yüzden kimseye inanma.üzülme.kızlar ya moralim cok bozuk bugün 2 kişi karnın aşağıya inmiş doğum yakın gibi görünüyor dikkatli ol falan
dediler korktum bende.Zaten kasığım da ağrı oluyor arada ve rahimde baskı hissediyorum pazartesi doktora
gideceğim zaten dinleniyorum çoğunlukla.sizce normalmi aşağıda olmaları?
Hem gözün aydın hem geçmiş olsun ALLAH sağlık sıhhat versin ikisine deKizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Gecmis olsun canim, Rabbim kizina acil sifa versin. En kisa surede ucunuz de saglikli bir sekilde eve gitmeyi nasip etsin.Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
aaaa çok ani oldu bu haber allah şifasını versin kızının canım senin adına cok sevindim doğum olmuşKizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
haklısın canım inan bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum evden dışarı çıkmıyorum.benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen insan evham yapıyor en iyisi takmamak dediğin gibiBu insanları anlamıyorum ya....herseyi de ne kadar çok biliyorlar. Herkes ne kadar da doktor geçiniyOr. Bana da geçen gün dediler canım sıkıldı insan işter istemez takıyor ağzı olan konuşuyor işte. Sonra tuttum başkalarına sordum herkesin görüşü bir başka yok cnm dediler. bide ben önceden doğum yapmadığım için bilmiyorum nasıl olması gerektiğini öyle taktım ancak.ama takma zaten doktor öyle bişey olsa söyler.ben artk insanların kötü niyetli olduğuna inanmaya başladım herkes kendi yaşadıklarını yaşamamizi istiyor sanki. Iyiyim desem en güzel zamanların bunlar kıymetini bil diyorlar kötüyüm desem bu da bişey mi ben neler çektim diye başlıyorlar o yüzden kimseye inanma.üzülme.
canım hayırlı olsun. geçmiş olsun sana. inşallah kızını da en kısa zamanda kucağına alırsın...Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
gecmis olsun canim..Allah yardimcisi olsun yavrunun ,ne ameliyati olacak?Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Allah yardimciniz olsun.Dogum yapmana sevindim umarim evlatlarinin ikisini de sag salim kucagina alir evine gidersin.Musait bir zaman da dogum hakkinda ve kizinin ameliyati hakkinda bilgi vermeni rica ederim.Kizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Kızlar hic mi eli ayağı kaşınan yokcildirtacak gibi..Allah im yardim etsin. Uyuz gibiyim.iğneyi hergun vurdurtmuyor Dr.gün aşırı. Vakitler çabucak geçsin artik..
Çok geçmiş olsun canım.Rabbine emanet evlatların.inş çok iyi geçer yavrunun ameliyatı.sağlıkla kucaklayıp çıkardım hastanedenKizlar ben ddunn öğlen acil doğum yaptimm . oğlum iyi ama kızım ameliyata girecek dua efin
Evet.gunde 3 kez vajinal kullandiriyor Dr.umCanım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.benimde tüp bebek. Bugunlerimuze bin bir şükür.
7+0. Zaten 6+6 demek.aralarında hafta farkı yok.zaten mutlaka eşit gidecek de değil.canıni sıkma..
Alttan yada üstten bakmada fark olmaması lazim ama yine de kesin birşey söyleyemem.7 haf.sonra hep göbekten takip yapıldı.
Lrkelenmelerin için ilaç ,iğne kullanmıyor musun? Tüp bebek old.için riskli gidiyor bu tüp gebeliklerde.ihmal etme bu durumu derim.benim lekelemem old.da Dr.proloton iğne vurdurmuştu.progestan yani düşük önleyici kullanıyorum hep..
Merhaba, bir sorum olacakti. Hala Progestan mi kullaniyorsunuz?
Olmaz mi canim uyuz gibi kasinmaktan mahvoldum.dogum kin diye bana igne ilacta vermedi doktorum kaniyor artik kasidigim yerler.vucut losyonu sur yumusat dedi biraz iyi geliyor deneyebilirsin
18-19.haftalarda kelebeğin kanat cirpmasi gibi.22. Haftada çok net hissettim canım.ilk hamileliklerde anca 20. Li haftslardan sonra hissediliyor demisti Dr.Rabbimin mucizeleriHanımlar alışverişe ne zaman başladınız? Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız.Ben hala hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?