2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Oy oy..afiyet olsun.. Suyu da iceriz yeriz de :) inan bir yildir açtım sanki.insanin hattında karbonhidrat olmaz mi ya

Su an ne sıklıkta gidiyorsun doktora kiloları nasil bebeklerin.
Artık korkma 32 haftayı gören bebek ağartık riski atlatıyor.
Hareketliler mı son zamanlarda artıyor mü hareketleri...
31 32 hafta civarı çok hareketlilerdi. Simdi yerleri daraldi sanırım elleriyle ayaklarıyla ittiriyorlar karnim dışarı çıkıyor. Benimkiler zayıf malesrf. 1450-1650 idiler en son. Çarşamba tekrar kontrolün var. 30 dan önce iki haftaya birdi,sonra haftada bir oldu. 34 sen sonra haftada ikiye çıkacak sanırım. Nst yapacakmis haftada iki kere.

Benim miniklerimde cok hareketliydiler bugun zorla elimle durttumdumde bir iki kiprastilar.insan huzursuz oluyor.benimde 30akadar iki haftada birdi 30dan aonra haftada bir oldu ve nstye 30dan beri giriyorum.oyle cokta zahif degiller cnm masallah hic sikinti yapma.ben sabah 2buyuk yumurta yiyorum.her gun koca iki su bardagi sut iciyorum yemklerde yogurt tuketiyom.birde haftada bir yada iki balik.ve haftanin 4gunude bi et urunu ceviz badem ve lifli muslidrn atiyom agzima.ise yariyo sanirim.sende bunu uygulamaya koy cnm.

Seninkiler ne kadar kilolari 22 oldular mi. Bu derilerini ben de yapıyorum canım ama bu kadar kilo aldılar malesef

evet zor ama çok güzel her şey onlar için..... doktorumuz bana da 37 leri görürüz diyordu ama bizim minikler bekleyemedi..... inşallah seninkiler rahat rahat beklerler.....ye ye istediğin her şeyden bol bol....... bu fırsat bi daha ele geçmez

Yatinca ümidim kalmamıştı hiç..nasip tabiki.aksi bi durum olmadığı surece dedi.rahim ağzı yükseldiği için biraz rahatladı Dr.um. da..

Bu sürdürdüğü ignelerde akciğer gelişimi içinmiş.bende rahatladı sanki..

Ben bi hafta makarna yerim artik..o kadar ozlemisim

sana neden karbonhidrat yasagi konuldu ki.bende bugune kadar cnm.hic birsey cekmiyordu aserme.olmadi.gecen survivorda yedikleri iskender doner beni bende aldi dun bende onu yedim aynen gece karnim agridi
yok canım bana öyle bir yasak koymadı doktor. ama ilk üç ay midemden ötürü önceki doktorum sürekli karbonhidratla beslenmeye yönlendirdi. gereğinden fazla kilo aldım. şimdiki doktorum da aşırı almışsın o aylarda artık dikkat et kendine dedi kilonu. çok şükür o aylar geçince ben normal düzenime döndüm. ama ben zaten normalde de aşırı karbonhidratlı beslenmem hep sebze ağırlıklı beslenirim.

günaydın kızlarrrr. işyerinde uyumak üzereyim neredeyse. bu kansızlık beni mafediyo. ilaç kullandığım halde degerlerim düşük.

günaydın kızlarrrr. işyerinde uyumak üzereyim neredeyse. bu kansızlık beni mafediyo. ilaç kullandığım halde degerlerim düşük.
sadece kansızlıktan değil o canım o haftalarda kimilerinde aşırı uyku oluyor. bende olmadı ama etrafımda herkeste oldu. genel bir halsiz düşme var bebekler büyüyüp de büyün enerjini aldıklarından...

Seninkiler ne kadar kilolari 22 oldular mi. Bu derilerini ben de yapıyorum canım ama bu kadar kilo aldılar malesef
Cnm bdn persembe gidicegim hic bilmiyorum ama anne babanin minyonlugu vs de bu durumu etkiliyormus.yani sagliksiz ya da zayif olduklari manasina gelmiyor ult.yanilma payinida unutmamak lazim.sen rahat ol.

aydemet26 benimde farkım yok canım gözümden uyku akıyor 10da 11de yatıp 9da kalkıyorum bana misin demiyor işyerinde saat 11oldu mu kendimden geçiyorum gözümden yaşlar ine ine esniyorum

Bir de ben 13 haftalik hamileyim 4 kilo aldım biraz çok nasıl beslenmeliyim acaba bulantim olduğu için ekmek siz hiçbişey yiyemiyorum

Bir de ben 13 haftalik hamileyim 4 kilo aldım biraz çok nasıl beslenmeliyim acaba bulantim olduğu için ekmek siz hiçbişey yiyemiyorum
Canim bence alabiyorsan koy sutu al.hazir sutu 10gun birak dolapta bozulmuyor ya.birde 4kilo cok fazla degil.sut yogurt et balik meyve kuruyemis tuket su ic bol bol

Canim bence alabiyorsan koy sutu al.hazir sutu 10gun birak dolapta bozulmuyor ya.birde 4kilo cok fazla degil.sut yogurt et balik meyve kuruyemis tuket su ic bol bol
Canim hepsini yiyorum ama mesela eri balığı yemeği kahvaltıya EKMEK siz yiyemiyorum o da bulantı yapıyo kilo aldım o yüzden biliyorum. .koy sütü alıyorum şimdiye kadar ama Hamileyken pişir felan yoruldum valla 2 gündür hazır içiyorum.

kızlar ya moralim cok bozuk bugün 2 kişi karnın aşağıya inmiş doğum yakın gibi görünüyor dikkatli ol falan
dediler korktum bende.Zaten kasığım da ağrı oluyor arada ve rahimde baskı hissediyorum pazartesi doktora
gideceğim zaten dinleniyorum çoğunlukla.sizce normalmi aşağıda olmaları?

İnsanlar densizler işte. Boşver canım takma kimseyi kafana. Dinlen bolca.

Beyazkure normalde kaç kiloydun canım valla ben ekmek hiç yemiyorum bile diyebilirim 2lt civarınd a su içiyorum sabah hafif kahvaltı süt ile araogun yoğurt ya da meyve öğle yemeği ızgara et tavuk yine araogun ayran yada muz arada fındık filan yiyorum akşam çorba bi dilim ekmekle yatarkende kuruyemiş gibi ya da sütlü corn flakes gibi hafif atistirmalik vs pilav ve patates yok denecek kadar az hayatimda karbonhidratlı yiyecek çok az yani..Ben bunlarla 1kilo vermiştim geçen gittiğimde 3hafta oldu ama ben zaten kiloluyum..91kiloyum ve doktor kilo almama çok karşı çıkıyor..mide bulantin için ekmek değilde sarı leblebi dene ben çok faydasını gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…