2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Offff nezle oldum burnum akiyor surekli,sabahlari oksurukte var 2 gündür. (
Canim bende 3 gundur cok fenaydim.bogaz agrisi burnum siril siril akiyordu sesim falan hep kisilmisti dedim bu sefer ilacsiz gecmez..ama cok sukur bol limon ve balli ilik su icerek 2 gunde atlattim dene bak cok faydasi var...insallah cabuk atlatirsin sende...

H
hayirli uğurlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı ailesine vefatı bireyler olmalarını nasip etsin. Kolaylıklar dilerim :)

Merhaba,evet bende bol bol limon sıkıyorum, dinleniyorum, sicak corba iciyorum ,balli sicak suyuda deneyeyim.Iyilesecegime daha agirlasiyor sanki.

Merhaba,evet bende bol bol limon sıkıyorum, dinleniyorum, sicak corba iciyorum ,balli sicak suyuda deneyeyim.Iyilesecegime daha agirlasiyor sanki.
Canim ben balli ve limonlu ilik su yaptim yani ayri ayri yapmadim..ayni anda ic sende daha faydali...bende agirlasiyor gibi oldum hatta iki gun tansiyonum falan dustu hep fenalastim..ama bunu yapinca aniden bir gunde duzeldim..Rabbim sifa versin sanada bebeklerimizide korusun...

hepimize kolaylık versin canm. elektrikli düşünüyorum.ya lansinoh ikili ya da avent elektrikli biride medela yı önerdi.şuan yoğun olarak lansinoh aklımda.bebek arabasını ne yaptın karar verebildin mi
Bebek arabasini teyzem yurtdisindan get irdi canim onun da ikizleri vardi pek kullanmamisti markasi pek bilindik.degil yani.

Uyarin icin tesekkurederim evet o testi yaptik biz de, sorun cikmadi. Dahae rken haftalarda olanlar dikkat etsinler tabi...

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 7 hafta 2 günlüğüm. Büyük bir süpriz oldu ve ikinci bir kese ve kalp atışı gördük.

Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?

ben de ikinci keseyi sonradan gördüm. şuanda da bebeklerimin arasında 10 güne yakın fark var.

Ben 13.haftada öğrendim. 8 haftalıkken tek demişlerdi.ssonradan ggörebilirler. Aralarında hafta farki oluyor kilo farkı da.ggönlüne göre olsun

bizim iki bebek arası bir hafta fark var o kadar fark çok önemli değilmiş canım...

Reactions: 9ay
Bende 8. Hafta öğrenmiştim. Hayırlı olsun. Tek yumurta çift yumurta olduğuda bu haftalarda daha kolay tespit ediliyor.

Reactions: 9ay
Evt tek yumurta mi çift mi doktor una sor.biz şaşkınlıklan sormadik sonra da 19.19.haftada gittik.artik anlayamayiz tek kabul ediyorum dedi o da riskli bir durum.

Gülsümada ve neryukseldi nerdesiniz Nasılsıniz iyi misiniz? Ses verin meraktayim:)
Merhaba arkadaslar.
Carsamba gunu 18 martta sezeryanla geldi bebeklerim, epidural oldum. Ilki normal dogumdu biliyorsunuz. Sezeryan ameliyati bana daha agir gibi geldi. Belimden yapilacak ignenin yerini bulmakta zorlandilar. Sonra ameliyat basladi, beni ogleden sonra 2 de aldiklarindan cok actim belki ondan ameliyatta biraz kotu hissettim. Bayginlik gecirmek uzereydim.
Bebeklerim 2350~2450 dogdu. Nstde 2700 cikmisti. Bebekleri emzirdim, tabii sutum yoktu. Kan sekerleri dusuk oldugundan mama verdik. Once emzirdik, sonra mama.
Epiduralde bacaklarda uyusma olurmus bende yogun oldu. Ilerleyen saatlerde yuruyemedim. Kotu oldu bu durum da. Epidurali iptal edip, kas gevsetici vurulduktan sonra ayaga kalkabildim. Sonrasi iyiydi. Bebislerimi de anlatacağım, komedi gibiler.

Hayırlı olsun. Bebişlerinin kilosu çok iyiymiş. Ödem atıncamı öyle oldular yoksa ultrason sapmasımı?

hayırlı olsun canım çok sevindim. ben de seni merak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…