Canim bende 3 gundur cok fenaydim.bogaz agrisi burnum siril siril akiyordu sesim falan hep kisilmisti dedim bu sefer ilacsiz gecmez..ama cok sukur bol limon ve balli ilik su icerek 2 gunde atlattim dene bak cok faydasi var...insallah cabuk atlatirsin sende...Offff nezle oldum burnum akiyor surekli,sabahlari oksurukte var 2 gündür.(
hayirli uğurlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı ailesine vefatı bireyler olmalarını nasip etsin. Kolaylıklar dilerim :)Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi gecesi bu mesajı yazarken 6 saat sonra sancımın başlayacağını ve doğum yapacağımı hiç tahmin etmiyordum :) dün gece saat 4 de sancım başladı, sabah 8 i geçerken iki kızımı da kucağıma aldım. Çok şükür üçümüzde sağlıklıyız hiç bir sorun yok, Rüya 3360 Ela 3170 olarak normal doğumla dünyaya geldiler. Sizinle tüm doğum detaylarımı paylaşacağım, her şeyi anlatacağım. Ancak eve çıkıp biraz daha rahatlayınca yapabilirim, bu gece hastanedeyiz sabaha çıkacağız. Allah kimseyi bu yolda bırakmasın, herkese hayırlı doğumlar olsun...
Merhaba,evet bende bol bol limon sıkıyorum, dinleniyorum, sicak corba iciyorum ,balli sicak suyuda deneyeyim.Iyilesecegime daha agirlasiyor sanki.Canim bende 3 gundur cok fenaydim.bogaz agrisi burnum siril siril akiyordu sesim falan hep kisilmisti dedim bu sefer ilacsiz gecmez..ama cok sukur bol limon ve balli ilik su icerek 2 gunde atlattim dene bak cok faydasi var...insallah cabuk atlatirsin sende...
Aynen :))) Bende de burun tıkanıklığı var telde herkes grip misin diyor :)))bende de burun tıkanıklığı var. telefonda kimle konuşsam grip misin diye soruyo. da horlamalar daha başlamadı :) benim eşim de uykuda karnıma vurmaktan korkuyo. yatağın köşesine doğru yatıyo.
Canim ben balli ve limonlu ilik su yaptim yani ayri ayri yapmadim..ayni anda ic sende daha faydali...bende agirlasiyor gibi oldum hatta iki gun tansiyonum falan dustu hep fenalastim..ama bunu yapinca aniden bir gunde duzeldim..Rabbim sifa versin sanada bebeklerimizide korusun...Merhaba,evet bende bol bol limon sıkıyorum, dinleniyorum, sicak corba iciyorum ,balli sicak suyuda deneyeyim.Iyilesecegime daha agirlasiyor sanki.
Bebek arabasini teyzem yurtdisindan get irdi canim onun da ikizleri vardi pek kullanmamisti markasi pek bilindik.degil yani.hepimize kolaylık versin canm. elektrikli düşünüyorum.ya lansinoh ikili ya da avent elektrikli biride medela yı önerdi.şuan yoğun olarak lansinoh aklımda.bebek arabasını ne yaptın karar verebildin mi
Uyarin icin tesekkurederim evet o testi yaptik biz de, sorun cikmadi. Dahae rken haftalarda olanlar dikkat etsinler tabi...canım merhaba öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum sona yaklaşmısın maşallah. kan uyuşmazlığı olan anne adaylarında 28. haftada (indirekt coombs testi)yapılarak anne bebek arası etkileşim ölçülüyormuş.yani test sonucu negatifse anne karnında bebek kan hücrelerine karşı oluşmus antikorlar yokmuş.bu istenilen bir durummuş ve diğer zamanda etkileşimi önlemek adına anti d immunglobilin iğnesi yapılırmış.bebek doğunca ise bebeğin kordonundan kan alınarak test yapılıyormus negatif olması gene istenilen bir durum.anneye 72 saat içinde iğne yapılması gerekiyor.eğer test pozitifse anne karnında rh antijenlerine karşı antikorların mevcut olduğunu gösteriyor.anneye iğne yapılmasına gerek yok cünkü bebekte anemi ve kalp yetmezliği tehlikelri olusabiliyor.basit gözüksede ihmal edilmemesi gereken bir durum.bilginiz olsun....
Merhaba canim, adres googlea esra lokum yazinca cikiyor, guvenilir ve taptaze geldi siparisler 1 gunde hazirlandi 1 gunde de geldi...canım daha erken ama bana adresi verebilirmisin elimin altında dursun sona kalmasın
ben de ikinci keseyi sonradan gördüm. şuanda da bebeklerimin arasında 10 güne yakın fark var.Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 7 hafta 2 günlüğüm. Büyük bir süpriz oldu ve ikinci bir kese ve kalp atışı gördük.
Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?
Ben 13.haftada öğrendim. 8 haftalıkken tek demişlerdi.ssonradan ggörebilirler. Aralarında hafta farki oluyor kilo farkı da.ggönlüne göre olsunArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 7 hafta 2 günlüğüm. Büyük bir süpriz oldu ve ikinci bir kese ve kalp atışı gördük.
Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?
salgın var ya avrupada ve tr de canımAyyy herkes hastatam hastalik zamani galiba...
bizim iki bebek arası bir hafta fark var o kadar fark çok önemli değilmiş canım...Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 7 hafta 2 günlüğüm. Büyük bir süpriz oldu ve ikinci bir kese ve kalp atışı gördük.
Bende 8. Hafta öğrenmiştim. Hayırlı olsun. Tek yumurta çift yumurta olduğuda bu haftalarda daha kolay tespit ediliyor.Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 7 hafta 2 günlüğüm. Büyük bir süpriz oldu ve ikinci bir kese ve kalp atışı gördük.
Merhaba arkadaslar.Gülsümada ve neryukseldi nerdesiniz Nasılsıniz iyi misiniz? Ses verin meraktayim:)
Hayırlı olsun. Bebişlerinin kilosu çok iyiymiş. Ödem atıncamı öyle oldular yoksa ultrason sapmasımı?Merhaba arkadaslar.
Carsamba gunu 18 martta sezeryanla geldi bebeklerim, epidural oldum. Ilki normal dogumdu biliyorsunuz. Sezeryan ameliyati bana daha agir gibi geldi. Belimden yapilacak ignenin yerini bulmakta zorlandilar. Sonra ameliyat basladi, beni ogleden sonra 2 de aldiklarindan cok actim belki ondan ameliyatta biraz kotu hissettim. Bayginlik gecirmek uzereydim.
Bebeklerim 2350~2450 dogdu. Nstde 2700 cikmisti. Bebekleri emzirdim, tabii sutum yoktu. Kan sekerleri dusuk oldugundan mama verdik. Once emzirdik, sonra mama.
Epiduralde bacaklarda uyusma olurmus bende yogun oldu. Ilerleyen saatlerde yuruyemedim. Kotu oldu bu durum da. Epidurali iptal edip, kas gevsetici vurulduktan sonra ayaga kalkabildim. Sonrasi iyiydi. Bebislerimi de anlatacağım, komedi gibiler.
hayırlı olsun canım çok sevindim. ben de seni merak ediyordumMerhaba arkadaslar.
Carsamba gunu 18 martta sezeryanla geldi bebeklerim, epidural oldum. Ilki normal dogumdu biliyorsunuz. Sezeryan ameliyati bana daha agir gibi geldi. Belimden yapilacak ignenin yerini bulmakta zorlandilar. Sonra ameliyat basladi, beni ogleden sonra 2 de aldiklarindan cok actim belki ondan ameliyatta biraz kotu hissettim. Bayginlik gecirmek uzereydim.
Bebeklerim 2350~2450 dogdu. Nstde 2700 cikmisti. Bebekleri emzirdim, tabii sutum yoktu. Kan sekerleri dusuk oldugundan mama verdik. Once emzirdik, sonra mama.
Epiduralde bacaklarda uyusma olurmus bende yogun oldu. Ilerleyen saatlerde yuruyemedim. Kotu oldu bu durum da. Epidurali iptal edip, kas gevsetici vurulduktan sonra ayaga kalkabildim. Sonrasi iyiydi. Bebislerimi de anlatacağım, komedi gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?