• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Günaydin arkadaslar bende araniza katiliyorum hayirlisiyla insallah. 9+1 haftalik hamileyim. Tüp bebek yöntemiyle ikiz sahibi oluyoruz Allahin izniyle. Tecrubelerinizi adim adim takip etmeyi düsünüyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.
tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin.
topiklerde gayet güzel paylaşımlar var faydası olacaktır.

S Sine_sin inşallah seninde problemsiz çok güzel bir doğum hikayen olur sizler gruptan ayrıldıkça sıra bizlere geliyor heyecan basıyor fazlasıyla.bende pazartesi izne ayrıldım int. alışverişerine başladım.alışverişle ilgili tavsiyelerin varsa yazarsan sevinirim.
Ins cnm saolasin zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz.ssen heyecanı bi de bana ssor.vakitte geçmiyor geçse bi türlü geçmese bi türlü. Alısveris islerini bitirmeye bbak.ben zor yürüyorum şu an agirlastim. bacaklarım hamlamis bi hastaneye gittim diye. Gecelik sabahlık bebekler için gerekli şeyler bez krem süt sağma makinası vb. Aldım herseyi die düşünüyorum unuttuklarim da alınır bi şekilde.

Ins cnm saolasin zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz.ssen heyecanı bi de bana ssor.vakitte geçmiyor geçse bi türlü geçmese bi türlü. Alısveris islerini bitirmeye bbak.ben zor yürüyorum şu an agirlastim. bacaklarım hamlamis bi hastaneye gittim diye. Gecelik sabahlık bebekler için gerekli şeyler bez krem süt sağma makinası vb. Aldım herseyi die düşünüyorum unuttuklarim da alınır bi şekilde.
bende öncelikli olarak doğum çantam hazır olsun istiyorum süt sağma makines,ni hangi aldım

bende öncelikli olarak doğum çantam hazır olsun istiyorum süt sağma makines,ni hangi aldım
Merhaba canim.Allah kolaylik versin. Sut sagma makinasi almadim henuz sen hangi markayi dusunuyorsun?

Bir de arkadaslar minik kutulu lokum siparisi.vermistim kargo geldi bugun. Boyle.bir dusuncesi olan varsa Adresini verebilirim, fiyatina gore.cok memnun kaldim ben...

2 güne bir nst giriyorum kontrol oluyorum malum zaman yaklaştı.
Ne guzel ben 13gun once nstye girdm 4 gun once hemsire hanimefendiler ikisinin de kalp atisini bulamadilar yag kutlem cokmus guyaa... Haftaya sali Bulabilirlerse nstye baglayacaklar ,2 gune.bir girenlere imrenerek.bakiyorum, muglada yasiyorum ozel hastaneye gidiyorum, ama yasadiklarim bunlar, umarim dogumda da ayni beceriklilikleri gostermezler Hemsireler!!!

Ben de medela nin var kızimda almıştım. Ama sonra hastane tipi kiraladim çok memnun kaldım yine öyle yapıcam. Süt u çok arttırıyor.4 aylık bebek gucundeymis ayarı da var. Medela da ev tipi olan fena değil

Ne guzel ben 13gun once nstye girdm 4 gun once hemsire hanimefendiler ikisinin de kalp atisini bulamadilar yag kutlem cokmus guyaa... Haftaya sali Bulabilirlerse nstye baglayacaklar ,2 gune.bir girenlere imrenerek.bakiyorum, muglada yasiyorum ozel hastaneye gidiyorum, ama yasadiklarim bunlar, umarim dogumda da ayni beceriklilikleri gostermezler Hemsireler!!!
36. Haftada misin sadece ben kaldım saniodum.sseni görünce sevindim. Benim yuksek tansiyon fln olunca sık kontrol ediyorlar. Ama haftaya kadar gitmicem 1 hafta boyunca. zaten haftaya da alacak doktor. Bekletmem diyor senin beli mi tarihin. ins.hersey kolaylıkla sağlıklica olur hepimiz icin

36. Haftada misin sadece ben kaldım saniodum.sseni görünce sevindim. Benim yuksek tansiyon fln olunca sık kontrol ediyorlar. Ama haftaya kadar gitmicem 1 hafta boyunca. zaten haftaya da alacak doktor. Bekletmem diyor senin beli mi tarihin. ins.hersey kolaylıkla sağlıklica olur hepimiz icin
Insallah canim, Allah yardimcimiz olsun, aslinda.bende.de preeklempsi riski var ama drum pek de ilgili.degil, bir onceki de 2 haftada bir panik yapip izmire.perinatologa gonderiyordu. Kisacasi orta derecede evhamli bir dr bulamadim hala bir tarih vermedi dr. Sali gunu de tarih vermezse muhtemelen denizlide ozel Hastaneye gidecegim dogumu da orada yaparim muhtemelen. 36. Haftaya geldim ama akla karayi sectim inan. Zor bir surecti...

Ben
Insallah canim, Allah yardimcimiz olsun, aslinda.bende.de preeklempsi riski var ama drum pek de ilgili.degil, bir onceki de 2 haftada bir panik yapip izmire.perinatologa gonderiyordu. Kisacasi orta derecede evhamli bir dr bulamadim hala bir tarih vermedi dr. Sali gunu de tarih vermezse muhtemelen denizlide ozel Hastaneye gidecegim dogumu da orada yaparim muhtemelen. 36. Haftaya geldim ama akla karayi sectim inan. Zor bir surecti...
Benimde kızım preeklempsi doğddu.bunda da risk var.bi de tek plesentadan besleniOlar. Bu zamana geldik ama nasıl geldik hakkaten.ddoktorlar da her biri ayrı alem zaten.mzaten.moral bozmayi seviolar en kotusunu söylüyorlar. Saglıkla sıhhatle atlatalim ins. Artık bu hafta olmuş herseyin hayırlısı olsun

Merhaba canim bizde kan uyusmazligi var ne oldu ki
canım merhaba öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum sona yaklaşmısın maşallah. kan uyuşmazlığı olan anne adaylarında 28. haftada (indirekt coombs testi)yapılarak anne bebek arası etkileşim ölçülüyormuş.yani test sonucu negatifse anne karnında bebek kan hücrelerine karşı oluşmus antikorlar yokmuş.bu istenilen bir durummuş ve diğer zamanda etkileşimi önlemek adına anti d immunglobilin iğnesi yapılırmış.bebek doğunca ise bebeğin kordonundan kan alınarak test yapılıyormus negatif olması gene istenilen bir durum.anneye 72 saat içinde iğne yapılması gerekiyor.eğer test pozitifse anne karnında rh antijenlerine karşı antikorların mevcut olduğunu gösteriyor.anneye iğne yapılmasına gerek yok cünkü bebekte anemi ve kalp yetmezliği tehlikelri olusabiliyor.basit gözüksede ihmal edilmemesi gereken bir durum.bilginiz olsun....

Merhaba canim.Allah kolaylik versin. Sut sagma makinasi almadim henuz sen hangi markayi dusunuyorsun?

Bir de arkadaslar minik kutulu lokum siparisi.vermistim kargo geldi bugun. Boyle.bir dusuncesi olan varsa Adresini verebilirim, fiyatina gore.cok memnun kaldim ben...
canım daha erken ama bana adresi verebilirmisin elimin altında dursun sona kalmasın

Kızlar akşama ne yemek yaptınız yada ne yapmayı düşünüyosunuz? her gün ne pişirsem diye diye strese giriyorum ya:KK12:

Kızlar akşama ne yemek yaptınız yada ne yapmayı düşünüyosunuz? her gün ne pişirsem diye diye strese giriyorum ya:KK12:
evet bende aynı şekilde hergün düşünüyorum yararlı olabilecek şeyler tüketmeye çalışıyorum normalde hamile olmasam
hep kolay pratik yemekler yapardım çünki oğlumda sebzeyi pek düşkün değil.
bugün cok pratik oldu gerçi gene yemek:KK45:kabak mücver ve mercimek çorbası yaptım üşengecim çok

evet bende aynı şekilde hergün düşünüyorum yararlı olabilecek şeyler tüketmeye çalışıyorum normalde hamile olmasam
hep kolay pratik yemekler yapardım çünki oğlumda sebzeyi pek düşkün değil.
bugün cok pratik oldu gerçi gene yemek:KK45:kabak mücver ve mercimek çorbası yaptım üşengecim çok
Aynen ya normalde bi tabak makarna alır yer doyardım ama tabi evlenince de hamileyken de öyle olmuyo eşim çeşit yemeğe alışmış gerçi sağolsun sesi çıkmıyor ama ben huyunu bildiğimden çeşit yapmam gerekiyor o yüzden hergün kara kara düşünüyorum. Hatta yemekten kalkmadan yarın ne pişirsem diyorum eşim de çıldırıyor:KK70:

hepimize kolaylık versin canm. elektrikli düşünüyorum.ya lansinoh ikili ya da avent elektrikli biride medela yı önerdi.şuan yoğun olarak lansinoh aklımda.bebek arabasını ne yaptın karar verebildin mi

Ben

Benimde kızım preeklempsi doğddu.bunda da risk var.bi de tek plesentadan besleniOlar. Bu zamana geldik ama nasıl geldik hakkaten.ddoktorlar da her biri ayrı alem zaten.mzaten.moral bozmayi seviolar en kotusunu söylüyorlar. Saglıkla sıhhatle atlatalim ins. Artık bu hafta olmuş herseyin hayırlısı olsun
Sizinde tek yumurtamı?

Aynen ya normalde bi tabak makarna alır yer doyardım ama tabi evlenince de hamileyken de öyle olmuyo eşim çeşit yemeğe alışmış gerçi sağolsun sesi çıkmıyor ama ben huyunu bildiğimden çeşit yapmam gerekiyor o yüzden hergün kara kara düşünüyorum. Hatta yemekten kalkmadan yarın ne pişirsem diyorum eşim de çıldırıyor:KK70:
haha aynen bende kalkmadan soruyorum dur daha yeni yedik diyor :)

beninde tek yumurta aynı plesentadan besleniyor ama 2 kese..aralarinda incecik zar varmış. O yüzden de ayrı bir risk durumu oldu. Seninde mi tek ne zaman öğrendin tek yumurta olduğunu. Ben 19. Haftada ogrendim.
Biz ikiz olduğunu 8. Hafta öğrendik. Ama cinsiyeti aynı olunca kesin tek yumurta dediler. İkiside kız benimkilerin. Tek plesenta çift kese benimde. Ne tür bir risk sizin dediğiniz?

Back