Evet içime doğmuş gibimerhaba,
demek ikizmiş sevgili mamii.
çok sevindim senin adına.
Allah tamamına erdirsin.
boşuna dolaşmıyomuşssun demek ki bizim topiklerde.
tedavim istanbuldaydı,su an samsundayım.herhangi bir sıkıntım olmadığından gebeliğim devam ediyor.doktorum da sonuna kadar beklemekten yana,doğuma bebekler karar verecek.Su an 37+3 müsün maşallah ne güzel. Istanbulda miydin. Benimde haftaya en gec bebisler geliyor daha bekletmiyorlar
tv de mi canım hangi kanalda ve saat kaçta??Hayırlısı olsun. Herkes söyledi zaten bolca su içip dinlenmek lazım. Ben sırf bu yüzden kayınvalidemlere taşındım. Birde bebek radyosu diye program var arada onu dinliyorum sakinleştiriyor insanı.
Tansiyon normal degerlerde çıkıyor. Ama preeklempsi olduğu için ani gelişebiliyor tansiyon firliyor bIRDen. Karnim asagi indi gibi agirlastim da bu haftayı cikarirsam iyi diyorum. Yürümek hareket etmek zorlaştı acaba 20 kilo aldim ondan mı zaman mi geldi bilmiyorum. Herşeyin Hayırlisi cumlemize.normal doğum mu düşünüyorsun o zaman.tedavim istanbuldaydı,su an samsundayım.herhangi bir sıkıntım olmadığından gebeliğim devam ediyor.doktorum da sonuna kadar beklemekten yana,doğuma bebekler karar verecek.
Sizin tansiyon probleminiz var galiba,bende de vardı her gece 3 diş sarımsak yutmak çok faydalı oldu,bir dene ve tansiyonunu ölç.belki doğumu geciktirebilirsiniz.ne kadar geç doğarsa o kadar iyi.
Allah yardımcın olsun
maşallah size..vakitleri gelince annelerini uxmeden gelmişler maşallah.. Sağlıkla büyür canım yavrularını,sütun bol olsun inş
sağlıkla buyutun inş yavrularınizi..normal doğum istiyoruz ama nasip..
Ben ilk 18. Haftada içimde kabarcıklar olur gibiydi hissettiklerim.,22. Haftadan sonra muhteşem tekmeler..insan merakla bekliyor onlardan haber almayi
almayi.
İnş vaktinde hayırla doğacak yavruların..
Hadi çok kalmadı. İnş sağlıkla alırsın bebislerini kucağına sende..doğumlarda bizlerde dua edin olurmu ileriki haftaları görmeyi Rabbim bizlerde nasip etsin inş
Canım sanırım tüp bebek. Hayırlı olsun öncelikle.. Ama takma kilolari verilir.Rabbim doldurdum kucaklarimiz inş.o zorlu süreçleri atlatmisiz, kiloları da veririz
Ciğer geliştirici iğne ne Zaman yapılıyor? Siz mi istiyor sunuz yapılmasını,Dr mu? Dr um birşey demedi,sorsam mi acaba.
Erken doğumu mu tetikliyormus? Ama önlem amaçlı sonuçta. Offff.kafası karışıyor insanin
Kan uyuşmazlığı yok canim
Kasilmalarim 25. Haftada başladı. Ben mutlaka danisayim değil mi ciğer geliştirici igneyi
Çok şükür başka derdimiz mi var ki,yarın ne pişirsem'den başka:)haha aynen bende kalkmadan soruyorum dur daha yeni yedik diyor :)
Yok samsung telefonuma yükledim. Radyo bebek diye. Ninniler var. Şarkılar falan. Dinlendirici geldi bana. Iphonedada var sanırım. İleride kısmet olursa kızlara da dinletirim. Sen nasıl oldun. İyisin umarım?tv de mi canım hangi kanalda ve saat kaçta??
a evet ben de indirmişim ipade ama hiç kullanmamışım kullanayım bari :)Yok samsung telefonuma yükledim. Radyo bebek diye. Ninniler var. Şarkılar falan. Dinlendirici geldi bana. Iphonedada var sanırım. İleride kısmet olursa kızlara da dinletirim. Sen nasıl oldun. İyisin umarım?
Hayırlısı olsun canım. Umarım hepimiz sonuna kadar dayanacağız. Ben hiç ninni falan bilmiyordum şimdi öğrenmeye başladım:))a evet ben de indirmişim ipade ama hiç kullanmamışım kullanayım bari :)
ben pek iyi değilim özellikle akşamları sıkışmalarım ve kasılmalarım artıyor. uzanmaya çalışıyorum akşamları erken yatıyorum. sonra zaten bütün gece tuvalete kalkıyorum. bir de bazen ağrıya falan kalkıyorum ya da nefes alamayınca uyanıyorum.
ciğer geliştirici iğneleri vuruldum bitti bugün. her ihtimale karşı o da.
Çok haklisin.iyi takip ediyor sağolsun Dr.um.ama mutlaka sorayimbence danış canım yani benim de bir haftadır çok net var. böyle bir risk olmasa sonuçta vurdurmayız ama Allah korusun başka bir forumda bu haftalarda tekli bebeğini birdenbire doğuran bir arkadaş var. perişan oldular birsürü rahatsızlıklar çıktı falan. her şeye hazırlıklı olmak lazım ikiz annesi olunca...
ben biliyorum da tamamını söyle dersen söyleyemem muhtemelen :)) geçen karikatür vardı bununla ilgili çok güldüm hatta bak:Hayırlısı olsun canım. Umarım hepimiz sonuna kadar dayanacağız. Ben hiç ninni falan bilmiyordum şimdi öğrenmeye başladım:))
kızlar aranızda kan uyuyşmazlığı olan anne adayları var mı
Kızlar 9.haftama girdim ve 2 kg almışım neden böyle oldu çok fazla da yemiyorum aburcubur hiç yemiyorum cunku canım hep tuzlu şeyler istiyoo bu kilolar nasıl verilecekkkk
Yok samsung telefonuma yükledim. Radyo bebek diye. Ninniler var. Şarkılar falan. Dinlendirici geldi bana. Iphonedada var sanırım. İleride kısmet olursa kızlara da dinletirim. Sen nasıl oldun. İyisin umarım?
Offff nezle oldum burnum akiyor surekli,sabahlari oksurukte var 2 gündür.(
Cok tesekkur ederim.Aman dikkat gercekten de hamilelikte hic cekilmiyor.çok dikkat et . bol bol portakal mandalin ye ve dinlen mağlum hap kullanamıyoruz. bende kaçınıyorum hastalanmaktan.hee suyu da ihmal etme geçmiş olsun.allah şifa versin
bana yapılmadı canım bu test nerde yapılıyor sağlık ocağında olur mu bende int arastırdım.bana neden test yapılmadı bilmiyorm.Bende var 2 sefer kan tahlili yapildi indirect coombs negatif cikti.
Samsungun program yükleme kısmında bulabilirsin radyo bebek diye aratırsanbende böyle bi proğram istemiştim. link varmı ? yada adres benm tel de samsunğ .ninni öğrenmek lazım hem sakinleştirir.
bana yapılmadı canım bu test nerde yapılıyor sağlık ocağında olur mu bende int arastırdım.bana neden test yapılmadı bilmiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?