2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Su an 37+3 müsün maşallah ne güzel. Istanbulda miydin. Benimde haftaya en gec bebisler geliyor daha bekletmiyorlar
tedavim istanbuldaydı,su an samsundayım.herhangi bir sıkıntım olmadığından gebeliğim devam ediyor.doktorum da sonuna kadar beklemekten yana,doğuma bebekler karar verecek.
Sizin tansiyon probleminiz var galiba,bende de vardı her gece 3 diş sarımsak yutmak çok faydalı oldu,bir dene ve tansiyonunu ölç.belki doğumu geciktirebilirsiniz.ne kadar geç doğarsa o kadar iyi.
Allah yardımcın olsun

Hayırlısı olsun. Herkes söyledi zaten bolca su içip dinlenmek lazım. Ben sırf bu yüzden kayınvalidemlere taşındım. Birde bebek radyosu diye program var arada onu dinliyorum sakinleştiriyor insanı.
tv de mi canım hangi kanalda ve saat kaçta??

Tansiyon normal degerlerde çıkıyor. Ama preeklempsi olduğu için ani gelişebiliyor tansiyon firliyor bIRDen. Karnim asagi indi gibi agirlastim da bu haftayı cikarirsam iyi diyorum. Yürümek hareket etmek zorlaştı acaba 20 kilo aldim ondan mı zaman mi geldi bilmiyorum. Herşeyin Hayırlisi cumlemize.normal doğum mu düşünüyorsun o zaman.

bence danış canım yani benim de bir haftadır çok net var. böyle bir risk olmasa sonuçta vurdurmayız ama Allah korusun başka bir forumda bu haftalarda tekli bebeğini birdenbire doğuran bir arkadaş var. perişan oldular birsürü rahatsızlıklar çıktı falan. her şeye hazırlıklı olmak lazım ikiz annesi olunca...

tv de mi canım hangi kanalda ve saat kaçta??
Yok samsung telefonuma yükledim. Radyo bebek diye. Ninniler var. Şarkılar falan. Dinlendirici geldi bana. Iphonedada var sanırım. İleride kısmet olursa kızlara da dinletirim. Sen nasıl oldun. İyisin umarım?

Yok samsung telefonuma yükledim. Radyo bebek diye. Ninniler var. Şarkılar falan. Dinlendirici geldi bana. Iphonedada var sanırım. İleride kısmet olursa kızlara da dinletirim. Sen nasıl oldun. İyisin umarım?
a evet ben de indirmişim ipade ama hiç kullanmamışım kullanayım bari :)
ben pek iyi değilim özellikle akşamları sıkışmalarım ve kasılmalarım artıyor. uzanmaya çalışıyorum akşamları erken yatıyorum. sonra zaten bütün gece tuvalete kalkıyorum. bir de bazen ağrıya falan kalkıyorum ya da nefes alamayınca uyanıyorum.
ciğer geliştirici iğneleri vuruldum bitti bugün. her ihtimale karşı o da.

Hayırlısı olsun canım. Umarım hepimiz sonuna kadar dayanacağız. Ben hiç ninni falan bilmiyordum şimdi öğrenmeye başladım:))

Çok haklisin.iyi takip ediyor sağolsun Dr.um.ama mutlaka sorayim

Kızlar 9.haftama girdim ve 2 kg almışım neden böyle oldu çok fazla da yemiyorum aburcubur hiç yemiyorum cunku canım hep tuzlu şeyler istiyoo bu kilolar nasıl verilecekkkk

Bence dikkat et ama cok da kafana takma kilolari.bende oyle cok asiri kilo alanlardanim.ilk 4 aya yakin doktorum hep yatirdi.sadece tuvalete kalkiyordum.midemde sorun oldugu icin dogruduzgun birbirsey de yiyemiyordum.yine de cok kilo aldim.zararli birsey yemedigim halde boyle olunca da kafaya cok takmiyorum.zaten gorenler hic o kadar kilo aldigimi soylemiyorlar.karnimdaymis butun sislik.belki de su topluyoruz o yuzden oluyordur.

Offff nezle oldum burnum akiyor surekli,sabahlari oksurukte var 2 gündür. (

bende böyle bi proğram istemiştim. link varmı ? yada adres benm tel de samsunğ .ninni öğrenmek lazım hem sakinleştirir.

Offff nezle oldum burnum akiyor surekli,sabahlari oksurukte var 2 gündür. (

çok dikkat et . bol bol portakal mandalin ye ve dinlen mağlum hap kullanamıyoruz. bende kaçınıyorum hastalanmaktan.hee suyu da ihmal etme geçmiş olsun.allah şifa versin

çok dikkat et . bol bol portakal mandalin ye ve dinlen mağlum hap kullanamıyoruz. bende kaçınıyorum hastalanmaktan.hee suyu da ihmal etme geçmiş olsun.allah şifa versin
Cok tesekkur ederim.Aman dikkat gercekten de hamilelikte hic cekilmiyor.

bana yapılmadı canım bu test nerde yapılıyor sağlık ocağında olur mu bende int arastırdım.bana neden test yapılmadı bilmiyorm.

Saglik ocagina sormustum orda yapilamiyormus.ben kadin dogum ve cocuk hastanesinde yaptirmistim.devlet hastanesinde de vardir.ozelleri bilmiyorum ama vardir sanirim.artik yaptirsan iyi olur.cunku benim doktorum her ay yapilmali dedi bu son yaptirdigimda.pozitif cikarsa bir asidan bahsetti.zaten esas dogumdan sonra bebeklerin kan grubuna bakilip pozitif varsa igne olursun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…