• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

2bilinmeyen 2bilinmeyen , S Sine_sin , melina1983 melina1983 Kızlar içim rahatladı. Çok teşekkür ederim. 5+3'te ikinci bir kese görünmemişti. 7+2'de kalp atışı ile göründü. Şu an şoktayız..

Ama doktor nedense bakmadı fazla ve bize göstermedi. Bunun kesesi küçük ve yolk kesesini göremedim devam etmeyebilir dedi. Yolk kesesi olmadan kalp atışı nasıl oluyor anlamadım. Siz şimdi bir tanesine odaklanın dedi ama tabiki aklımız diğerinde de kaldı. 2 hafta sonra tekrar bakılacak. Herhalde netleşir durum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Eğer sağlıkla dünyaya gelecekse inşallah o da büyür.

Merhaba arkadaslar.
Carsamba gunu 18 martta sezeryanla geldi bebeklerim, epidural oldum. Ilki normal dogumdu biliyorsunuz. Sezeryan ameliyati bana daha agir gibi geldi. Belimden yapilacak ignenin yerini bulmakta zorlandilar. Sonra ameliyat basladi, beni ogleden sonra 2 de aldiklarindan cok actim belki ondan ameliyatta biraz kotu hissettim. Bayginlik gecirmek uzereydim.
Bebeklerim 2350~2450 dogdu. Nstde 2700 cikmisti. Bebekleri emzirdim, tabii sutum yoktu. Kan sekerleri dusuk oldugundan mama verdik. Once emzirdik, sonra mama.
Epiduralde bacaklarda uyusma olurmus bende yogun oldu. Ilerleyen saatlerde yuruyemedim. Kotu oldu bu durum da. Epidurali iptal edip, kas gevsetici vurulduktan sonra ayaga kalkabildim. Sonrasi iyiydi. Bebislerimi de anlatacağım, komedi gibiler.
ay canım çok sevindim. sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah ne güzel darısı başımıza :KK15:

Barbaros nerdesin. Iyi misin.

merhaba canım ve diğer arkadaşlar
iyiyim çok şükür perşembe günü gittiğim muayenede benim sürekli normaldir dediğim sancıları çok buldu dr 4 nidilat bir diyazemin ardından sancılar azaldı ama akşam üstü birinin kalp atışları çok hızlı old için dokuz da sezaryene aldı iki bebişim de küvözde beni yolladılar her gün onbeş dk görmeye gidiyoz hiç anne gibi hissetmiyorum ama bebeklerimi kucaklayacağım günü bekleyip evdeki oğluşumla teselli buluyorum böylesi hayırlıymış demekki buna şükür kendinize dikkat edin canlarım.....öpüyorum hepinizi dualarınızı bekliyoruz...

Evet 5. Hafta gitmiştik. Tek kese gördüler. Sonradan belli oldu 2 kese olduğu..
Allah bağışlasın canım ne güzel. Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel ilerlemiş sizin gebelikleriniz. Darısı bize inşallah :)

Merhaba arkadaslar.
Carsamba gunu 18 martta sezeryanla geldi bebeklerim, epidural oldum. Ilki normal dogumdu biliyorsunuz. Sezeryan ameliyati bana daha agir gibi geldi. Belimden yapilacak ignenin yerini bulmakta zorlandilar. Sonra ameliyat basladi, beni ogleden sonra 2 de aldiklarindan cok actim belki ondan ameliyatta biraz kotu hissettim. Bayginlik gecirmek uzereydim.
Bebeklerim 2350~2450 dogdu. Nstde 2700 cikmisti. Bebekleri emzirdim, tabii sutum yoktu. Kan sekerleri dusuk oldugundan mama verdik. Once emzirdik, sonra mama.
Epiduralde bacaklarda uyusma olurmus bende yogun oldu. Ilerleyen saatlerde yuruyemedim. Kotu oldu bu durum da. Epidurali iptal edip, kas gevsetici vurulduktan sonra ayaga kalkabildim. Sonrasi iyiydi. Bebislerimi de anlatacağım, komedi gibiler.
Ne güzel bebekler sagliklica gelmisler kiloları da çok iyi maşallah size:) hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Oyle ya da böyle ameliyatta geçmiş gitmiş işte güzel haberlerine çok sevindim. Ben de haftaya olcam o zamana kadar dayanirlarsa Ins. GelişmelerI bebisleri anlat.bben de ameliyat korkusu başladı ama sağlıklı sıhhatli olsunlarda katlanır im geçer gider. Herşey yeni başlıyor aslında di mi musait oldukça anlat:)

İkiz anne adayları beta hcg 623 iken 6 gün sonra 14098.23 çıktı ise,bu arada 6 haftalik keseyi gördük tek ama bu yükseklik ikiz belirtisi olabilirmi sizce yardım lütfen:KK17:

iyiyim çok şükür perşembe günü gittiğim muayenede benim sürekli normaldir dediğim sancıları çok buldu dr 4 nidilat bir diyazemin ardından sancılar azaldı ama akşam üstü birinin kalp atışları çok hızlı old için dokuz da sezaryene aldı iki bebişim de küvözde beni yolladılar her gün onbeş dk görmeye gidiyoz hiç anne gibi hissetmiyorum ama bebeklerimi kucaklayacağım günü bekleyip evdeki oğluşumla teselli buluyorum böylesi hayırlıymış demekki buna şükür kendinize dikkat edin canlarım.....öpüyorum hepinizi dualarınızı bekliyoruz...
canım hayırlı olsun, inşallah çabuk toparlar bebişlerin de bir an önce kavuşursunuz birbirinize...

Canım hayırlı olsun. Bebeklerin haftası iyiymiş kilo alsınlar diye mi küveze girdiler? Birde yurtdışındamı yaşıyorsun nidilata nasıl ulaştın?

Ne güzel bebekler sagliklica gelmisler kiloları da çok iyi maşallah size:) hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Oyle ya da böyle ameliyatta geçmiş gitmiş işte güzel haberlerine çok sevindim. Ben de haftaya olcam o zamana kadar dayanirlarsa Ins. GelişmelerI bebisleri anlat.bben de ameliyat korkusu başladı ama sağlıklı sıhhatli olsunlarda katlanır im geçer gider. Herşey yeni başlıyor aslında di mi musait oldukça anlat:)
Sinesin nasilsin canim, ikimizinhaftalari ayni ya merak ediyorum, arada karninda batma gibi agrilar oluyor mu, bebekler hareket ederken canin aciyor mu, bugun epey canimi yakiyor bebisler sanki geriyorlar karnimi.gibi...

Canım mrb geçmiş olsun ve gözün aydın bebisler gelmiş. Bu haftaya gelmek bile biz ikiz anneleri için büyük şans.bbenim kızimda 1800 doğup kuvezde kalmıştı ama hemen toparladı hiç moralini bozma benim bebisleri de doktor küvez alırız çünkü küçük doğuyorlar sonuçta dedi.en kısa zamanda eve çıkarlar sen bol bol süt sağ ve süt biriktir.ddualarim seninle bizi haberdar et.

İkiz anne adayları beta hcg 623 iken 6 gün sonra 14098.23 çıktı ise,bu arada 6 haftalik keseyi gördük tek ama bu yükseklik ikiz belirtisi olabilirmi sizce yardım lütfen:KK17:
Canim o pek anlasilmiyorki , tedaviylemi Oldu yoksa normal mi adetinkacinci gunu623 cikti

Sinesin nasilsin canim, ikimizinhaftalari ayni ya merak ediyorum, arada karninda batma gibi agrilar oluyor mu, bebekler hareket ederken canin aciyor mu, bugun epey canimi yakiyor bebisler sanki geriyorlar karnimi.gibi...
Mrb cnm ben idare ediyorum çok agirlastim zor yürüyorum. 1 hafta daha dayanirlar umarım.ssenin sezeryan mi olcak günün belli mi.ben de dediğin şekilde ağrı olmuyor. Adet olacakmış gibi ir ağrı var.bbazen sancı çıkıyor nst de bazen çıkmıyor ben de anlamadım bu işi. Bacaklarım evde yatmaktan hamlamis ya da ödem den yürümek çok zor.bebekler hareket ederken ağrı olmuyor şu an. Ama her an hersey gelişebilir beklemedeyim.

Merhaba arkadaslar.
Hayirli olsun canim gozun aydin sende kurtuldun darisi basimiza :) bebislerin kilolari cok iyiymis gercekten masallah tosuncuklara :)

Merhaba arkadaslar.

Çok çok geçmiş olsun.sağlıkla büyüsüne inş yavrulariniz.dogum biraz sancılı olabiliyormuş.herşeye hazırlanıyor insan.darısı boyle güzel haftalarda bizlere i nş

Uzmemeye gayret et kendini.saglicakla doğdular kucağına da alicaksin Allah un izni ile..Rabbim güler yüzle bebislerinle olmayı nasip etsin inş

Bende 8. Hafta öğrenmiştim. Hayırlı olsun. Tek yumurta çift yumurta olduğuda bu haftalarda daha kolay tespit ediliyor.

Evt tek yumurta mi çift mi doktor una sor.biz şaşkınlıklan sormadik sonra da 19.19.haftada gittik.artik anlayamayiz tek kabul ediyorum dedi o da riskli bir durum.

Arkadaşlar şimdi kafama takıldı bu konu. Ben iki ayrı kesede olunca çift yumurta diye düşünmüştüm. Ayrı keselerde tek yumurta olabilir mi? Doktor da çok acele baktı. Bir sonraki randevum 9+2'de olacak. O zaman da anlaşılabilir mi?

Back