Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim..damak tadim degisti koku hassasiyetim degisti, daha 5. Haftada boyleyse sonrasindan korkuyorumAyy cnm inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin benim çok çok ağır geçti günde 10 kez cikariyorum suyu dahi ilk başlarda kokular dokunuyo sonrada istifralar başlıyor ben 15.haftamdan sonra rahatladım saglikları yerinde olsunda minnaklarımızın varsın hiç geçmesin
Hosgeldin canim, Allah bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin..merhaba arkadaşlar ben de 8 haftalık ikizlere hamileyim.bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu. geçen çarşamba kontrole gittik doktor 1 hafta geri olduklarını söyledi.sizin böyle bir durumunuz oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
amin inşallah cümlemizinkiniHosgeldin canim, Allah bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin..
teşekkür ederim ama benimkiler transferde aynıydı 1 tanesinin kalbi sonradan oluştu doktor ikisininde 1 hafta geri olduğunu söyledi.Merhabalar
ben de geldim. 8. Haftamdayim bende
suan iki tane nohudum var benim deRabbim nasib ederse nisan sonu kuacagima alacagim ins. Onlari
sayfalarin hepsini okumadim ama faydali bir yer olacagina inaniyorum. Tesekkur ederim acana
hanifee hanim benim de tup bebek hatta buz bebekbenim de bir tanesinin gelisimi 4 -5 gun geriden geliyormus. Zaten koyarken de biri daha kucuktu embriyolarin. sizi anliyorum ama Hayirlisi kafaniza takmayin
Ilk yorumu yazarkrn tum sayfalari okumamistim. Ondan sonra dondum sayfalarainan cok kisi var oyle. Bir bak istersen eski sayfalara. Anladigim kadariyla dr.lara gore de normal bi durumteşekkür ederim ama benimkiler transferde aynıydı 1 tanesinin kalbi sonradan oluştu doktor ikisininde 1 hafta geri olduğunu söyledi.
Masallah bu yediklerinize hangi haftalarda basladiniz. Ben suan 8. haftanin icindeyim. Ksrnimi doyuracak kadar yesem sukrediyorum. Cok kotu bi durum yiyemiyorumben günde 1 lt yakın süt içiyorum 1 kase yoğurt yiyorum bol meyva yiyorum.haftada 2 kere balık diğer günler et yiyorum.benimde aralarında ilk başta 6 gün vardı sonra küçüğü de gelişti arayı kapattı şimdi ikiside 1 hafta ileriden gidiyor
Canim ben daha cok basindayim, gece bulantisi basladi daha, umarim ilk ve son bulanti olur, bulantiyi da mandalina ile bastiriyorum. Et vs kokuyor bana ama kiymali kabak vs yiyebiliyorum. Eskiden tatliya deli olurdum, simdi agzima suremiyorum(( kasar yerine yiyebilirsen eski kasar ya da bergama tulum tercih et, kasar yag orani yuksek ama besleyiciligi dusuk bir peynir..
Aynen bende tatli icin ruhumu teslim edecek durumda olan ben simdi gormeye bile dayanamiyorum. Hep eksi seyler mayhos tadlar ya da daha salatalik gibi filan nötürr yakin tadlar yiyrbiliyorum. Dusun muz bile sekerli grliyor. Cok ilginc bir durum benim icinCanim ben daha cok basindayim, gece bulantisi basladi daha, umarim ilk ve son bulanti olur, bulantiyi da mandalina ile bastiriyorum. Et vs kokuyor bana ama kiymali kabak vs yiyebiliyorum. Eskiden tatliya deli olurdum, simdi agzima suremiyorum(( kasar yerine yiyebilirsen eski kasar ya da bergama tulum tercih et, kasar yag orani yuksek ama besleyiciligi dusuk bir peynir..
Slm canm.bende 2 gundur kendimi agir hissediyorum.karnm o kadar buyumedi daha.26. Haftaya girdim 6 aylik duruyo karnm.merhaba kızlar ben uzun zamandır forumu takip edemiyorum nasıl gidiyor hamilelik ben baya ağırlaştım artık her gören doğum yakın galiba diyor moralimi bozuyorbu arada şeker yüklemesi yaptırıcam bayramdan sonra aranızda yaptıran var mı nasıl oluyor?
merhaba arkadaşlar ben de 8 haftalık ikizlere hamileyim.bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu. geçen çarşamba kontrole gittik doktor 1 hafta geri olduklarını söyledi.sizin böyle bir durumunuz oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
şükürler olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Hayirli olsun cnm.benm bebisler 11.haftaya kadar 10 gun geri gorunuyodu.simdi 1 hafta ilerdeler şukur.
İlk haftadan beri böyle besleniyorumm.ilk 3 ay hergün cevizde yedim şimdi aklıma geldikçe yiyorum.benim pek bulantım olmadı kimse hamileliğimede inanmadı dr yanlış görmüştür filan diyorlardı.inş sende benim gibi rahat geçirirsinMasallah bu yediklerinize hangi haftalarda basladiniz. Ben suan 8. haftanin icindeyim. Ksrnimi doyuracak kadar yesem sukrediyorum. Cok kotu bi durum yiyemiyorum
Ne guzel masallah hatta subhanallahİlk haftadan beri böyle besleniyorumm.ilk 3 ay hergün cevizde yedim şimdi aklıma geldikçe yiyorum.benim pek bulantım olmadı kimse hamileliğimede inanmadı dr yanlış görmüştür filan diyorlardı.inş sende benim gibi rahat geçirirsin
Amiin insallah gelecek bayrami minnaklarimizla karsilariz.. hepimizin bayrami mubarek olsun, bu mubarek gunlerde ettigimjz dualarimiz kabul olsun, hepimizin minnoslari vakti zamani gelinca saglikla kucagimizda olsun..Bu arada hayirli bayramlat herkese. Allahin izniyle bir sonraki bayrami kalabalik ailr olarak geciririz. Iki kisiden dorde cikmak cok guzel olacak ins.
Canım ben suan22 haftalğım başlarda bnmde öyleydi doktr hiç takma sen bu lara dedi bi sorın yok diyosa dontruna güven okadar örnmli bişy değil omerhaba arkadaşlar ben de 8 haftalık ikizlere hamileyim.bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu. geçen çarşamba kontrole gittik doktor 1 hafta geri olduklarını söyledi.sizin böyle bir durumunuz oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yani bebeğin gelişiminin geri oldgnu galan göstermez tabi arad dört hafta geriden falan gelmesi gibi büyük bi fark yoksa genelde bi baftayı falan kapatıyolar minnaklarmerhaba arkadaşlar ben de 8 haftalık ikizlere hamileyim.bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu. geçen çarşamba kontrole gittik doktor 1 hafta geri olduklarını söyledi.sizin böyle bir durumunuz oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?