2015 de ikiz annesi olacaklar!!

merhaba arkadaşlar ben de 8 haftalık ikizlere hamileyim.bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu. geçen çarşamba kontrole gittik doktor 1 hafta geri olduklarını söyledi.sizin böyle bir durumunuz oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar
ben de geldim. 8. Haftamdayim bende
suan iki tane nohudum var benim de Rabbim nasib ederse nisan sonu kuacagima alacagim ins. Onlari
sayfalarin hepsini okumadim ama faydali bir yer olacagina inaniyorum. Tesekkur ederim acana
hanifee hanim benim de tup bebek hatta buz bebek benim de bir tanesinin gelisimi 4 -5 gun geriden geliyormus. Zaten koyarken de biri daha kucuktu embriyolarin. sizi anliyorum ama Hayirlisi kafaniza takmayin

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim..damak tadim degisti koku hassasiyetim degisti, daha 5. Haftada boyleyse sonrasindan korkuyorum dr um ikiz gebelik oldugu icin normal gebelik etkilerinden daha yogun hissedecegimi hazirli olmami belirtmisti

Hosgeldin canim, Allah bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin..

teşekkür ederim ama benimkiler transferde aynıydı 1 tanesinin kalbi sonradan oluştu doktor ikisininde 1 hafta geri olduğunu söyledi.

teşekkür ederim ama benimkiler transferde aynıydı 1 tanesinin kalbi sonradan oluştu doktor ikisininde 1 hafta geri olduğunu söyledi.
Ilk yorumu yazarkrn tum sayfalari okumamistim. Ondan sonra dondum sayfalarainan cok kisi var oyle. Bir bak istersen eski sayfalara. Anladigim kadariyla dr.lara gore de normal bi durum

Masallah bu yediklerinize hangi haftalarda basladiniz. Ben suan 8. haftanin icindeyim. Ksrnimi doyuracak kadar yesem sukrediyorum. Cok kotu bi durum yiyemiyorum

Aynen bende tatli icin ruhumu teslim edecek durumda olan ben simdi gormeye bile dayanamiyorum. Hep eksi seyler mayhos tadlar ya da daha salatalik gibi filan nötürr yakin tadlar yiyrbiliyorum. Dusun muz bile sekerli grliyor. Cok ilginc bir durum benim icin

Slm canm.bende 2 gundur kendimi agir hissediyorum.karnm o kadar buyumedi daha.26. Haftaya girdim 6 aylik duruyo karnm.
seker yukleme yaptirmiyorum ben.

Hayirli olsun cnm.benm bebisler 11.haftaya kadar 10 gun geri gorunuyodu.simdi 1 hafta ilerdeler şukur.

Masallah bu yediklerinize hangi haftalarda basladiniz. Ben suan 8. haftanin icindeyim. Ksrnimi doyuracak kadar yesem sukrediyorum. Cok kotu bi durum yiyemiyorum
İlk haftadan beri böyle besleniyorumm.ilk 3 ay hergün cevizde yedim şimdi aklıma geldikçe yiyorum.benim pek bulantım olmadı kimse hamileliğimede inanmadı dr yanlış görmüştür filan diyorlardı.inş sende benim gibi rahat geçirirsin

Ne guzel masallah hatta subhanallah
Simdilik idare ediyorum ama saglikli beslrnebilmeyi cok isterim sut yogurtla arasi pek olmayan ben zorlada olsa icecem ins.

Bu arada hayirli bayramlat herkese. Allahin izniyle bir sonraki bayrami kalabalik ailr olarak geciririz. Iki kisiden dorde cikmak cok guzel olacak ins.

Bu arada hayirli bayramlat herkese. Allahin izniyle bir sonraki bayrami kalabalik ailr olarak geciririz. Iki kisiden dorde cikmak cok guzel olacak ins.
Amiin insallah gelecek bayrami minnaklarimizla karsilariz.. hepimizin bayrami mubarek olsun, bu mubarek gunlerde ettigimjz dualarimiz kabul olsun, hepimizin minnoslari vakti zamani gelinca saglikla kucagimizda olsun..

Canım ben suan22 haftalğım başlarda bnmde öyleydi doktr hiç takma sen bu lara dedi bi sorın yok diyosa dontruna güven okadar örnmli bişy değil o

Yani bebeğin gelişiminin geri oldgnu galan göstermez tabi arad dört hafta geriden falan gelmesi gibi büyük bi fark yoksa genelde bi baftayı falan kapatıyolar minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…