Ben 8 haftada ogrendim. 6 haftada belli degildi. Surpriz olduArkadaşlar merhaba, ikiz gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz acaba ? :)
Aynen cnm saglikları yerinde olsunda rabbim noksansız nasip etsin insallah bide bizim 8 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle oldu çok zor günlerden geçtik cinsiyetlerine takilmiyorum bi sitede tutturmuşlar kız solda olur filan diye buna nazaran sana sordumhayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da kız erkek ne farkeder dimi
Ben 8 haftada ogrendim. 6 haftada belli degildi. Surpriz oldu
merhaba canım yazdıklarınızı okudum da bende cevap vermek istedim 22 haftalığım bende biri kız biri erkek.. biz 11 haftalıkken öğrenmiştik cinsiyetlerini kız sağdaydı erkek solda. ama sonra yer değiştirdiler ve o günden beri kızım solda oğlum sağda.. çok takılma bunlara yaniMerhaba cnm rabbim sağ salim kucağımıza almamız nasip etsin inşallah bende 18 haftalık hamileyim drum sağdaki kız soldaki erkek dedi dün muayenemiz vardı soldaki tam belli değil göbek kordonu olabilir dedi benim merak ettiğim seni kızın ve oğlun hangi tarafta duruyor kız solda olur diuolar
canım biz 2. muayenemizde 8 haftalıkken öğrendik.Arkadaşlar merhaba, ikiz gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz acaba ? :)
Yok cnm takilmiyorum rabbimin mucizesi bu melekler bizlere kız şurda olur oglan burda bana saçma geliyor tek temenlimiz 2015te bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almakmerhaba canım yazdıklarınızı okudum da bende cevap vermek istedim 22 haftalığım bende biri kız biri erkek.. biz 11 haftalıkken öğrenmiştik cinsiyetlerini kız sağdaydı erkek solda. ama sonra yer değiştirdiler ve o günden beri kızım solda oğlum sağda.. çok takılma bunlara yani
Cnm bende netten baktım anne karnında bebeği kilo aldiran yiyecekler diye süt kaşar balık et tavuk yazıyordu benimde dundu kontrolüm benimkilerin arasindada 2gun var kafana takma beslenmene dikkat et ilerleyen haftalrda aralarındaki fark kapanır inşallahMerhaba arkadaşlar ben de ikiz bekliyorum. Su an 19+4teyiz. Biri kiz biri erkek. Ayrintili ultrasona girdim iki gün önce. Aralarinda 6 gün fark var. Gün olarak cok büyük fark yok dedi dr. Ama gelişim bakımından kizim erkeğe göre kucukmus. Organ gelisimlerinde de sorun yok ama aralarindaki gelisim farki ilerde sorun olabilir dedi. Korkuyorum bu sekilde bi sorun yasayan oldu mu aranızda? Ayrica kizimi nasıl gelistirebilirim fikri olan var mi?
ben günde 1 lt yakın süt içiyorum 1 kase yoğurt yiyorum bol meyva yiyorum.haftada 2 kere balık diğer günler et yiyorum.benimde aralarında ilk başta 6 gün vardı sonra küçüğü de gelişti arayı kapattı şimdi ikiside 1 hafta ileriden gidiyorMerhaba arkadaşlar ben de ikiz bekliyorum. Su an 19+4teyiz. Biri kiz biri erkek. Ayrintili ultrasona girdim iki gün önce. Aralarinda 6 gün fark var. Gün olarak cok büyük fark yok dedi dr. Ama gelişim bakımından kizim erkeğe göre kucukmus. Organ gelisimlerinde de sorun yok ama aralarindaki gelisim farki ilerde sorun olabilir dedi. Korkuyorum bu sekilde bi sorun yasayan oldu mu aranızda? Ayrica kizimi nasıl gelistirebilirim fikri olan var mi?
Mrb canım kız bebekler biraz daha küçük oluyor benimde kızım oglumdan hep 5.6 gün kucuktu ilerleyen zamanda sorun olmadı bunları kafana takma benim bebislerim şuanda 5.5 aylık oğlum kızım dan 1 kilo daha ağır doguncada o fark aynen devam ediyor.ben hamileligimde hergün muz ve bir avuç ceviz yemiştim bebeğe güzel kilo aldırıyor ayrıca et ve yumurta da bol ye.saglikli hamilelikler. ..Merhaba arkadaşlar ben de ikiz bekliyorum. Su an 19+4teyiz. Biri kiz biri erkek. Ayrintili ultrasona girdim iki gün önce. Aralarinda 6 gün fark var. Gün olarak cok büyük fark yok dedi dr. Ama gelişim bakımından kizim erkeğe göre kucukmus. Organ gelisimlerinde de sorun yok ama aralarindaki gelisim farki ilerde sorun olabilir dedi. Korkuyorum bu sekilde bi sorun yasayan oldu mu aranızda? Ayrica kizimi nasıl gelistirebilirim fikri olan var mi?
Tesekkur ederim, heyecandan gunler aylar karisti evet 14 ekimdi artik 16 ekim oldu..gecmiyor gunler..tebrikler canım.heralde 14 ekimdir değil mi o.14 kasım uzak bi tarih çünkü.
güzel haberler alırsın inş.
Merhaba, adetimin gecikmesinin 3.gununde ultrasonda cift kese gorulmesiyle ogrendim. 4 hafta 3 gun yani..Arkadaşlar merhaba, ikiz gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz acaba ? :)
Cok tsk ederim cevabin icin umarim esitlenirler.Cnm bende netten baktım anne karnında bebeği kilo aldiran yiyecekler diye süt kaşar balık et tavuk yazıyordu benimde dundu kontrolüm benimkilerin arasindada 2gun var kafana takma beslenmene dikkat et ilerleyen haftalrda aralarındaki fark kapanır inşallah
1 kilo büyük bir fark ama saglikli olmalari önemli olan. Ins biz de saglikla kucagimiza aliriz. Cok tsk ederim cevabin icin.Mrb canım kız bebekler biraz daha küçük oluyor benimde kızım oglumdan hep 5.6 gün kucuktu ilerleyen zamanda sorun olmadı bunları kafana takma benim bebislerim şuanda 5.5 aylık oğlum kızım dan 1 kilo daha ağır doguncada o fark aynen devam ediyor.ben hamileligimde hergün muz ve bir avuç ceviz yemiştim bebeğe güzel kilo aldırıyor ayrıca et ve yumurta da bol ye.saglikli hamilelikler. ..
Masallah:) darisi başıma ben de sıkı bi beslenme duzenine girmeliyim demek ki. 1 kupa süt içiyorum ama yetmiyor sanırımben günde 1 lt yakın süt içiyorum 1 kase yoğurt yiyorum bol meyva yiyorum.haftada 2 kere balık diğer günler et yiyorum.benimde aralarında ilk başta 6 gün vardı sonra küçüğü de gelişti arayı kapattı şimdi ikiside 1 hafta ileriden gidiyor
Cnm zaten günde 1 bardak süt yeterli bebeklere fazlası anneye kiloMasallah:) darisi başıma ben de sıkı bi beslenme duzenine girmeliyim demek ki. 1 kupa süt içiyorum ama yetmiyor sanırım
Benim dr um gunde 1 bardak sut 1 kase yogurt kis hamileligi oldugu icin de 1 bardak kefir verdi.haftada 2 defa da balik onerdi..Cnm zaten günde 1 bardak süt yeterli bebeklere fazlası anneye kilo
Cnm benim ilk 3ayım ağır geçti hala et balık tavuk yiyemiyorum drumda sebze ağırlıklı beslen hem daha sağlıklı diyor peynir kaşar yogurta pek yemem ama her akşam yatmadan sütümü içerimBenim dr um gunde 1 bardak sut 1 kase yogurt kis hamileligi oldugu icin de 1 bardak kefir verdi.haftada 2 defa da balik onerdi..
Canim ben daha cok basindayim, gece bulantisi basladi daha, umarim ilk ve son bulanti olur, bulantiyi da mandalina ile bastiriyorum. Et vs kokuyor bana ama kiymali kabak vs yiyebiliyorum. Eskiden tatliya deli olurdum, simdi agzima suremiyorumCnm benim ilk 3ayım ağır geçti hala et balık tavuk yiyemiyorum drumda sebze ağırlıklı beslen hem daha sağlıklı diyor peynir kaşar yogurta pek yemem ama her akşam yatmadan sütümü içerim
Ayy cnm inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin benim çok çok ağır geçti günde 10 kez cikariyorum suyu dahi ilk başlarda kokular dokunuyo sonrada istifralar başlıyor ben 15.haftamdan sonra rahatladım saglikları yerinde olsunda minnaklarımızın varsın hiç geçmesinCanim ben daha cok basindayim, gece bulantisi basladi daha, umarim ilk ve son bulanti olur, bulantiyi da mandalina ile bastiriyorum. Et vs kokuyor bana ama kiymali kabak vs yiyebiliyorum. Eskiden tatliya deli olurdum, simdi agzima suremiyorum(( kasar yerine yiyebilirsen eski kasar ya da bergama tulum tercih et, kasar yag orani yuksek ama besleyiciligi dusuk bir peynir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?