Canım bulantilarin geçmeden yiyemezsin bunları ama acele etme stres olma boşuna. Ben 7. Haftadan 13. Haftaya kadar hep kustum. Salatalık ve çubuk kraker dışında hicbisey yiyemedim. Doktoruma ağlayarak gittim bebeklerim aç kalıyor diye. Olurmu öyle şey dedi. Senin depolarından besleniyorlar 16. Haftadan sonra hala devam ederse o zaman ilaç kullanırız korkma boşuna onlar aç kalmaz dedi. Şükürler olsun birden geçiyor şikayetlerin. Herşeyi yiyebilir duruma geliyorsun o zaman bol bol yersin bunları merak etmeMasallah bu yediklerinize hangi haftalarda basladiniz. Ben suan 8. haftanin icindeyim. Ksrnimi doyuracak kadar yesem sukrediyorum. Cok kotu bi durum yiyemiyorum
Canım erken döllenme olmuş olabilir,ikizde olabilir. Değerin yüksek gerçekten. Ama 5. Günü tekrar etmeni tavsiye ederim. Mutlaka doktorla görüş o da aynı şeyi isteyecektir. İnşallah gönlüne göre olurMerhaba arkadaslar rabbim hayirlisiyla saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin size bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim adetim 3 gun gecince kan tahlili yaptirdim 1900 cikti ve baya sasirdim ikiz olma sansi varmi acaba simdiden tesekkurler
Ins canim ya aynen cok kotuyum. Bir de reflu de mahfediyo beniCanım bulantilarin geçmeden yiyemezsin bunları ama acele etme stres olma boşuna. Ben 7. Haftadan 13. Haftaya kadar hep kustum. Salatalık ve çubuk kraker dışında hicbisey yiyemedim. Doktoruma ağlayarak gittim bebeklerim aç kalıyor diye. Olurmu öyle şey dedi. Senin depolarından besleniyorlar 16. Haftadan sonra hala devam ederse o zaman ilaç kullanırız korkma boşuna onlar aç kalmaz dedi. Şükürler olsun birden geçiyor şikayetlerin. Herşeyi yiyebilir duruma geliyorsun o zaman bol bol yersin bunları merak etme
Benim de tüp bebek ben kullandim. Net hatirlamiyorum ama 15 gün kullandim sanırım. Progestani 10.haftaya kadar kullandim. Merkez ne derse bence onu yap. 6. Haftada alttan kalp atışı aldik. Hayırlısi olsun. Sağlıkla ins alırsın kucagina.bide kızlar benimki tüp bebek burdaki doktorum estroferi kullanmana gerek yok dedi kese göründükten sonra artık gerekli değil dedi. tüp bebek merkezini aradı hemşire kullanmaya devam edeceksin dedi 15 gün sonra da tekrar muayne ol dedi bu ilacın yan etkisi falan varmı ikilemde kaldım kullansam bi zararı olurmu zararı olsa doktor kullandırır mı o da ayrı bişey
amin canım bende 6. haftadayım doktor alttan kalp atışı duyulur dedi ama ben bekleyeceğim jel kullanıyorum bi hayli hassas oldum korktum inşallah haftaya cuma duyarız..Benim de tüp bebek ben kullandim. Net hatirlamiyorum ama 15 gün kullandim sanırım. Progestani 10.haftaya kadar kullandim. Merkez ne derse bence onu yap. 6. Haftada alttan kalp atışı aldik. Hayırlısi olsun. Sağlıkla ins alırsın kucagina.
canım seninle haftalarımız aynı
bende dün yaptırdım şeker yüklemesini
dediğin gibi kafam çok karışıktı ama dktorum istediği için yaptırdım
inş dogru bi karar vermişimdir
canım bebeklerin kilosu nasıl peki ???
Büyümüşler maşallah benmkiler ne kadar oldular acaba merakedyrm 3 kasımda randevumkızlarımın biri 675 gr biri 645 gr. Büyük olan haftalarıyla tam uyumlu,küçükolan birkaç gün geriden geliyor.Doktor sıkıntı değil. Herşey normal dedi.Seninkiler ne durumda?
Kacinci haftadasiniz acaba? Ben de seker yüklemesi yaptiracagim da haftayi atlamayayim. Masallah bebelerin kilosu da cok güzel ins benim bebisler de kilo almislardir.kızlarımın biri 675 gr biri 645 gr. Büyük olan haftalarıyla tam uyumlu,küçükolan birkaç gün geriden geliyor.Doktor sıkıntı değil. Herşey normal dedi.Seninkiler ne durumda?
Canımben24. Haftamdayım ama doktorum benden şeker yüklemesi istemedi hatta kullandgm tek ilaç var decavit doktrm doğallıktan yana allahtan beslenebilyrmKacinci haftadasiniz acaba? Ben de seker yüklemesi yaptiracagim da haftayi atlamayayim. Masallah bebelerin kilosu da cok güzel ins benim bebisler de kilo almislardir.
Kacinci haftadasiniz acaba? Ben de seker yüklemesi yaptiracagim da haftayi atlamayayim. Masallah bebelerin kilosu da cok güzel ins benim bebisler de kilo almislardir.
canım maşallah diyelim kiloları çok güzelkızlarımın biri 675 gr biri 645 gr. Büyük olan haftalarıyla tam uyumlu,küçükolan birkaç gün geriden geliyor.Doktor sıkıntı değil. Herşey normal dedi.Seninkiler ne durumda?
canım bende 25. haftadayımCanımben24. Haftamdayım ama doktorum benden şeker yüklemesi istemedi hatta kullandgm tek ilaç var decavit doktrm doğallıktan yana allahtan beslenebilyrm
dr larin yaklasimi degisiyor.dogallik guzel tabi.ama ben beslenme konusunda cok iddiali degilim. süt ve etle aram pek yok.Zorluyorum kendimi ama bir yere kadar.Canımben24. Haftamdayım ama doktorum benden şeker yüklemesi istemedi hatta kullandgm tek ilaç var decavit doktrm doğallıktan yana allahtan beslenebilyrm
canım maşallah diyelim kiloları çok güzel
benim de oğlum 810 gr. kızım ise 798 gr.
kızım küçük bi haftaya yakın geriden geliyo ama doktor sorun yok dedi inş öledir
şeker testim güzel çktı şükür ama idrar da enfeksiyon görüldü çok üzüldüm(
pazartesi tekrar gel dedi doktor
bakalım ne olacak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?