canımn haCnn merhaba bende 7 haftalık ikizlere hamileyim, aynen suan düşük ihtimalim var ve yine aynen aşırı iştah kesikliği var,cnm hiç bir şey istemiyor, kusma yok ama bulantı var ve henüz kalp atışları yok,dr ultrasonda 6 haftalık gorunduklerini söyledi. Sen neler yaşadın başka yardımcı olur musun?
Cnn merhaba bende 7 haftalık ikizlere hamileyim, aynen suan düşük ihtimalim var ve yine aynen aşırı iştah kesikliği var,cnm hiç bir şey istemiyor, kusma yok ama bulantı var ve henüz kalp atışları yok,dr ultrasonda 6 haftalık gorunduklerini söyledi. Sen neler yaşadın başka yardımcı olur musun?
canım hayırlı olsun bebişlerin ben uzun zamandır forumu takip edemiyordum. ğ Benim hamileliğimin başında kanamam olmuştu doktorb beta hgc değerin düşük adete çevirebilir demişti. Ama 4 gün sonra testi tekrarladığımızda baya yüksek çıkmıştı. Progesterobulantılarımn kullandım istirahat ettim bol bol o dönemi kazasız atlattık. Sonrasında da mide bulantılarım başladı. 16. haftaya kadar sürdü malesef baya zor dönemlerdi Allah sana da kolaylık versin.
Ben sürekli uyuyodum kendimi çok yorgun hissediyordum.