• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Cnn merhaba bende 7 haftalık ikizlere hamileyim, aynen suan düşük ihtimalim var ve yine aynen aşırı iştah kesikliği var,cnm hiç bir şey istemiyor, kusma yok ama bulantı var ve henüz kalp atışları yok,dr ultrasonda 6 haftalık gorunduklerini söyledi. Sen neler yaşadın başka yardımcı olur musun?
canımn ha
Cnn merhaba bende 7 haftalık ikizlere hamileyim, aynen suan düşük ihtimalim var ve yine aynen aşırı iştah kesikliği var,cnm hiç bir şey istemiyor, kusma yok ama bulantı var ve henüz kalp atışları yok,dr ultrasonda 6 haftalık gorunduklerini söyledi. Sen neler yaşadın başka yardımcı olur musun?

canım hayırlı olsun bebişlerin ben uzun zamandır forumu takip edemiyordum. ğ Benim hamileliğimin başında kanamam olmuştu doktorb beta hgc değerin düşük adete çevirebilir demişti. Ama 4 gün sonra testi tekrarladığımızda baya yüksek çıkmıştı. Progesterobulantılarımn kullandım istirahat ettim bol bol o dönemi kazasız atlattık. Sonrasında da mide bulantılarım başladı. 16. haftaya kadar sürdü malesef baya zor dönemlerdi Allah sana da kolaylık versin.
Ben sürekli uyuyodum kendimi çok yorgun hissediyordum.

merhaba kızlar ben uzun zamandır forumu takip edemiyorum nasıl gidiyor hamilelik ben baya ağırlaştım artık her gören doğum yakın galiba diyor moralimi bozuyor :( bu arada şeker yüklemesi yaptırıcam bayramdan sonra aranızda yaptıran var mı nasıl oluyor?

canımn ha

canım hayırlı olsun bebişlerin ben uzun zamandır forumu takip edemiyordum. ğ Benim hamileliğimin başında kanamam olmuştu doktorb beta hgc değerin düşük adete çevirebilir demişti. Ama 4 gün sonra testi tekrarladığımızda baya yüksek çıkmıştı. Progesterobulantılarımn kullandım istirahat ettim bol bol o dönemi kazasız atlattık. Sonrasında da mide bulantılarım başladı. 16. haftaya kadar sürdü malesef baya zor dönemlerdi Allah sana da kolaylık versin.
Ben sürekli uyuyodum kendimi çok yorgun hissediyordum.
Sağol Cnm Allahim seninde bebeklerini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Bir şey daha sormak istiyorum sana kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz, 8. Hafta icindeyim hala yok kalp atışlarimiz :(

Sağol Cnm Allahim seninde bebeklerini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Bir şey daha sormak istiyorum sana kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz, 8. Hafta icindeyim hala yok kalp atışlarimiz :KK43:
canım 8 haftada duymuştuk biz belki geç döllenme diyolar ya öle bişi olmuştur.

Kızlar merhaba, ben de 4 + 6 dayım, iki bebiş bekliyorum.. Doğal çift yumurta ikizi.. Cuma günü keseleri gördük.. 14 Kasımda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz.. Heyecanla bekliyoruz.. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

merhaba kızlar ben uzun zamandır forumu takip edemiyorum nasıl gidiyor hamilelik ben baya ağırlaştım artık her gören doğum yakın galiba diyor moralimi bozuyor :KK43: bu arada şeker yüklemesi yaptırıcam bayramdan sonra aranızda yaptıran var mı nasıl oluyor?
Sidelyacım benm doktorum yaptrmayacakmş ayrıntılya girdik hersey normal şükür bebekler baş asagı duruyo ikiside seninkiler nası duruyo bende 7 aylık görünüyormşm toplamda 7 kilo aldım 22 haftam bitti bende agırlaştm otuzları görseydim bi buarafa cinsiyetleri ne?

Merhaba arkadaşlar. 25. Haftadayım. Bir kızım bir de oğlum olacak inşallah. Hayırlısıyla bebeklerimizi vaktinde kucağımıza alırız inşallah. Çok heyecanlıyım.

Kızlar merhaba, ben de 4 + 6 dayım, iki bebiş bekliyorum.. Doğal çift yumurta ikizi.. Cuma günü keseleri gördük.. 14 Kasımda da kalp atışlarını duymaya gideceğiz.. Heyecanla bekliyoruz.. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
tebrikler canım.heralde 14 ekimdir değil mi o.14 kasım uzak bi tarih çünkü.
güzel haberler alırsın inş.

Merhaba arkadaşlar. 25. Haftadayım. Bir kızım bir de oğlum olacak inşallah. Hayırlısıyla bebeklerimizi vaktinde kucağımıza alırız inşallah. Çok heyecanlıyım.
selam canım.ne güzel bir kız bir oğlan.maşallah.hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.

dün ben de kalp atışlarını duydum.çok muhteşem bir duygu.
gerçi ikinci hamileliğim ama bunlar ikiz olunca bütün duygularım karıştı benim.
aranızda daha önceden çocuğu olan var mı arkadaşlar?

Merhaba cnm rabbim sağ salim kucağımıza almamız nasip etsin inşallah bende 18 haftalık hamileyim drum sağdaki kız soldaki erkek dedi dün muayenemiz vardı soldaki tam belli değil göbek kordonu olabilir dedi benim merak ettiğim seni kızın ve oğlun hangi tarafta duruyor kız solda olur diuolar

Merhaba cnm rabbim sağ salim kucağımıza almamız nasip etsin inşallah bende 18 haftalık hamileyim drum sağdaki kız soldaki erkek dedi dün muayenemiz vardı soldaki tam belli değil göbek kordonu olabilir dedi benim merak ettiğim seni kızın ve oğlun hangi tarafta duruyor kız solda olur diuolar
canım öncelikle hayırlı olsun..
benim kızım da sağda oğluşum solda

benim ikiz gebeliğim sekizinci haftada anlaşıldı.sekizinci haftaya kadar tek kese tek kalp atışı vardı sekizinci hafta gittim bir kese ve birkalp atışı daha vardı çok şaşırdık

Ohhh ne süper, bir ihtimal daha var demek ki benim için :)) Seni de tebrik ederim canım :) İkisini de sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

selam canım .
ikiz gebelik olduğu ilk ultrason muayenesinde anlaşılır.yani keseleri görür dr.sen 6. haftandaymışssın.dr. ahenüz gitmedin mi.

Selam canım, iki mi desem üç mü desem ? :) Çok kez gittim valla. Hatta suan da oradan geliyorum. Geç döllenmeden dolayı şuan 4 haftalık civarı görünüyor dedi doktor. ben de ondan sebep gebelik takvimimi değiştirmek zorunda kaldım :( 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Ve duruma bakacağız gelişme var mı yok mu diye.. 10 gün önceki usg'ye göre gayet normal ilerlemiş ama biraz geriden geliyor tabi dedi. Bakalım artık.. :)

Back