• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkadaslar bebislere biseyler almaya basladiniz mi? 21 haftalik olduk dün ilk esyalarini aldım. Ins hayirli bir şekilde giydirmek nasip olur.

canım valla ben de anlamadım hiç enfeksiyon nerden çıktı
bide hiç bi yan etkisini görmedim yanma gibi falan :KK43:
sadece kasıklarım ağrıyo acaba ondan mıdır diye düşünmeye başladım
bol da su içiyorum ama :KK43:
sen ne kadar içiyorsun suyu ??

Valla belli bir kotam yok ama günde en az 7-8bardak içiyorum. Ve ağzım kuruyor vücudum istiyor sanırım.Yani illede şukadar içmeliyim diye kendimi zorlamıyorum. Enf daha önce yaşamıştım ben.Yanma falan olmadığına göre çok ileri değil demekki...Bol su iç ama.çok faydası olur.

Arkadaslar bebislere biseyler almaya basladiniz mi? 21 haftalik olduk dün ilk esyalarini aldım. Ins hayirli bir şekilde giydirmek nasip olur.

ben zıbın, hastane çıkışı vs. ufaktan almaya başladım. Ama ne kadar almalıyım tahmin edemiyorum doğrusu.. Yatak olarakta oyun parkı almayı düşünüyorum.Taşıması kolay olması açısından iyi olacağını düşünüyorum.Biraz büyüyünce oda yapmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse inşallah.Siz yatak konusunda ne düşünüyorsunuz.Birde ne zaman almayı düşünüyorsunuz?

dr larin yaklasimi degisiyor.dogallik guzel tabi.ama ben beslenme konusunda cok iddiali degilim. süt ve etle aram pek yok.Zorluyorum kendimi ama bir yere kadar. :KK43: Demir,magnezyum,multivitamin ve D vitamini kullanıyorum.Hayırlısı olsun bakalım..

Maşallah seninkiler daha tombişlermiş. Seker yüklemeninde iyi çıkmasına çok sevindim.İdrar enf. zor ama atlatabileceğin bir durum merak etme, üzülme..Hayırlısı olsun
Aynen canm her doktor farklı süt içyrm yogurt et de yiroum magnezyumda hergün mutlaka bü şişe içiyrm içmedğim zaman hemen o gece kramp giriyor ztn maden suyunda boş öagnezyum ve kalsiyum var içindekilerde de yazıyo

ben zıbın, hastane çıkışı vs. ufaktan almaya başladım. Ama ne kadar almalıyım tahmin edemiyorum doğrusu.. Yatak olarakta oyun parkı almayı düşünüyorum.Taşıması kolay olması açısından iyi olacağını düşünüyorum.Biraz büyüyünce oda yapmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse inşallah.Siz yatak konusunda ne düşünüyorsunuz.Birde ne zaman almayı düşünüyorsunuz?
Ben oda yapacagim o yuzden mobilya alacagim. Ilk aylar icin de tiny love ana kucagi almayi düşünüyorum. Gece besik gibi kullanacagim. Icine ince silte gibi yatak koyunca rahat oluyormus. Ana kucaklarini yakinda almayi düşünüyorum. Her seyi bi anda almak cok zor oluyor. Bir de cabuk yorulmaya basladim. Yavas yavas alalim diyorum.

Mrhb. 14 haftlik ikiz annesiyim. Iki tarama yapildimi size. Dr bana gerek duymadi.ultrason takibi yapiliyor.kasiklarimda agrilar oluyor.iyi aksamlar

canım nasılsın?
umarım herşey yolundadır...
Sağol canım iyi olmak için çabalıyorum sen nasılsın herşey gönlünce güzeldir umarım
Ne yazık ki bizim pek yolunda gitmedi moral bozmamak için burada da paylaşmadım 1 ay kadar önce kanamam oldu hastaneye yattım yetmezmiş gibi birde akciğer embolisi geçirdim amniyon sıvısı ciğerime kaçmış beni kurtarmak için bebekleri aldılar birini kaybettik diğeri küvezde henüz çok küçük bazı sorunlar yaşıyoruz çok zor Allah kimseye böyle sıkıntılar dertler yaşatmasın yüreğimiz ağzımızda dua ediyoruz sürekli

Slm kızlar bizimde inş iki oğlumz olcak henüz hiçbişey almadık ne alacagimizida bilmiyoz fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

14 haftalik ikiz anneseiyim.dr ikili taramanin bir anlami yok dedi yapilmadi.sizlerde nasil ilerliyor.
mrb oncelikle hayirli olsun.benimde ikili , uclu test yapilmadi.degerlerin yuksek oldugu icin test sonucunda yuksek cikacaktir.bunun icin anlamsiz olacagini soylemistir dr un.ozetle buna ragmen yaptiran drlar var ama benimde yapilmadi.

Sağol canım iyi olmak için çabalıyorum sen nasılsın herşey gönlünce güzeldir umarım
Ne yazık ki bizim pek yolunda gitmedi moral bozmamak için burada da paylaşmadım 1 ay kadar önce kanamam oldu hastaneye yattım yetmezmiş gibi birde akciğer embolisi geçirdim amniyon sıvısı ciğerime kaçmış beni kurtarmak için bebekleri aldılar birini kaybettik diğeri küvezde henüz çok küçük bazı sorunlar yaşıyoruz çok zor Allah kimseye böyle sıkıntılar dertler yaşatmasın yüreğimiz ağzımızda dua ediyoruz sürekli
Canım geçmşolsun allah beterinden saklasın bişy sorcam bu akcigerlerine olan etkiyi nası farkettiniz yani bi belirtisi falan varmı benimde 24 haftam bitti

Mrhb. 14 haftlik ikiz annesiyim. Iki tarama yapildimi size. Dr bana gerek duymadi.ultrason takibi yapiliyor.kasiklarimda agrilar oluyor.iyi aksamlar
Hayirli olsun:) benim doktorum ikili tarama yapti. Her sey yolunda cikti. Üçlü tarama istemedi. Daha sonra ayrintili ultrason yapti.

Cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun. Dualarimiz bebeginizle. Ins sagsalim kucaginiza alacaksiniz. Kac haftalik dogdu

Sidelyacım benm doktorum yaptrmayacakmş ayrıntılya girdik hersey normal şükür bebekler baş asagı duruyo ikiside seninkiler nası duruyo bende 7 aylık görünüyormşm toplamda 7 kilo aldım 22 haftam bitti bende agırlaştm otuzları görseydim bi buarafa cinsiyetleri ne?
Canım üstteki baş aşağı alttaki ters duruyo ikiside erkek seninkilerin cinsiyetleri ne ? Birde alttakinin plesantası ön tarafta dedi doktor o an çok önemsemedim bunu bilmediğim için ama biraz araştırdım tehlikeli bişeymiş bu kontrolümde sorucam doktora bide zaten alttakinin hareketlerini üstteki kadar yüzeysel hissedemiyorum belki sebebi plesentasının önde olmasıdır. Şeker yükleme yaptırmayı ben hiç istemedim ama doktorum yaptırmam konusunda ısrarcı davrandı.

Canım üstteki baş aşağı alttaki ters duruyo ikiside erkek seninkilerin cinsiyetleri ne ? Birde alttakinin plesantası ön tarafta dedi doktor o an çok önemsemedim bunu bilmediğim için ama biraz araştırdım tehlikeli bişeymiş bu kontrolümde sorucam doktora bide zaten alttakinin hareketlerini üstteki kadar yüzeysel hissedemiyorum belki sebebi plesentasının önde olmasıdır. Şeker yükleme yaptırmayı ben hiç istemedim ama doktorum yaptırmam konusunda ısrarcı davrandı.
İki erkek harika benmde iki kız saglıkla gelsinler tam zamanlarında inşallah evet dedğin gibi olabilir bende bi doktruma sorayım soldaki için plesanta önde mi diye

Kızlar 30. haftadan sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyo musunuz. Ben doğum sonrası kullanmak istiyorum izni ama dayanabilir miyim o kadar kestiremiyorum. Doğum sonrası 8 haftalık yasal izin çok az iki tane bebeği nasıl bırakırımda işe başlarım bilmiyorum. Bu konu beni çok üzüyor.

Kızlar 30. haftadan sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyo musunuz. Ben doğum sonrası kullanmak istiyorum izni ama dayanabilir miyim o kadar kestiremiyorum. Doğum sonrası 8 haftalık yasal izin çok az iki tane bebeği nasıl bırakırımda işe başlarım bilmiyorum. Bu konu beni çok üzüyor.
canım masa başı işte mi çalışıyorsun ???

merhabalar 10 haftalık bebişlerimizi bekliyoruz. Masa başı işte çalışmak ileri ki zamanda sorun çıkarır mı acaba?

Back