2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Epidural daha yaygın cnm ağrısız olduğundan,ben normal istiyorum gerçi daha erken ama ikiz sonuçta büyük ihtimal sezeryan olur o yüzden epidural yaptırırım
Pozitif düşün, ilk dünden sezeryan olur büyük ihtimal moduna girme, psikoloji çok önemli ve çok etkili inan bana. Ben normal doğumu çok istiyorum bişi olmazsa inşallah normal yapıcam de sürekli kim bilir belki olur :)

İnşallah canım,herşeyin hayırlısı olsun...

teşekkür ederim canım sürekli uzanmak biraz sıkıcı arada bi oturuyorum geziyorum filan perşembe yine çağırdı aslında dr da biraz aceleci riske atmak istemiyor ama en azından 36 yı hedefliyor bence ben de istiyorum ki ya nişan gelsin ya suyum öyle gideyim doğum kendi başlasın yani bakalım hayırlısı.bütün sancıları hissedemiyorum ben çünkü nst de sancı çıtığı zaman ben çocuk kafasını dayadı zannettim öyle bi gerilmeydi sadece meğer sancıymış ama çok da rahatsız etmedi yani adet ağrısı gibi bana da oluyor sen de dikkat et daha zamanı var bence bizimkilerin

canım geçmiş olsun.ya bende bu hafta dr a gidip nst ye girsem iyi olacak galiba çünkü benimde sürekli sağ tarafımda yumurta gibi bir sertlik olusuyor o olunca idrar torbamada akı oluyor nefesimede elimimi koyuyorum bildiğin bebğin kafası gibi yusyuvarlak birşey anlamadım gitti günde en azında 5 kere aşıyorum dün gece iki defa yaşadık 40 sn sürüyor ben ayağa kalkıyorum sonra geçiyo

kızlar karnımın alt kısmında bende de sertleşme oluyor bu sancı mı demek bir panik oldum iki gündür
çarşamba doktora gideceğim onunla da konuşacağım da bir umarım tehlikeli bir durum yoktur

sagol canim zahmet edip olcmussun :) yalniz bisey diycem .sen dun uzunluguna kormizi cizgi seklinde degilde tirnak izi gibi kirmizilik yazmissin onlar ince kilcal damarlar olabilir cunku benim bacaklarimin ustundede var senelerdir ayni durur ne cogalir ne beyazlasir :) ama sen catlak olduguna eminsen o bolge ve bebegin diklestirip sertlestirdigi bolgelere sur hemen catlak kremini esnetsin o bolgeyi..boylece cogalmamis olur...bu arada bebisler kac kiloymus? :)

Hamilelikte yesil çay zararlı olabilir bitki çaylarını cok dikkatli kullanmak lazım.
Birde günde 15 hurma seker acısından zararlı olabilir yuksek şekerde zararlı..

Karninin capi kac canim merak ettim? Belli bir kilodan sonra degilde belli hir capa gelince catliyor sanirim...birde

Sen bu capi soruyorsun hep ama bu bir gösterge olamaz çünkü kimimiz 60 cm belle hamile kaldık kimimiz 80 cm belle..
Birde iç karin geniş gibi birsey var kimi 5 kilo alıyor hemen karnı çıkıyor kimi 10 kilo alıyor daha belli olmuyor..
Ciltte cok farklı ..

kızlar karnımın alt kısmında bende de sertleşme oluyor bu sancı mı demek bir panik oldum iki gündür
çarşamba doktora gideceğim onunla da konuşacağım da bir umarım tehlikeli bir durum yoktur

Bu bende de oluyor ben bebekler kafasını poposunu dayandı diye düşünüyorum ama sanırım öyledir bazen kasıklarımda oluyor bazen göbeğime yakın bazen bir yanda degisik yerlerde o sertleşme oluyor elimi üstüne koyuyorum sonra oradan kaçıyor sanki ağrı kasilma değildir bu heralde

Bugün nst gittim yine sancı çıktı. Adet ağrısı gibi bi agrim var ama rahatsız edici değil. Bıçak gibi saplanma fln yyok . bebeklerde hiç kilo almamis.aacaba zamanı geldiği için mi kilo almıyorlar. Bu sancı daha dayanır mi acaba 36 bulsak iyiydi herseyin hayırlısı.

benimkisi pek kafası gibi değil bazen baya yoğun oluyor aşağı doğru bir gerilme de oluyor. bir arkadaş da o sancı belirtisi falan yazmış. tedirgin oldum. bir doktora soracağım...

Dogum belirtisi nişan gelmesi ne demek?

Kızlar panik yapmayın ama Dr.durumu söyleyin.kasılmalar ağrı yapmaya bilmiyormuş.bunu öğrendim avuç içinize sigiyor ve o bölge bi dağ gibi sivriliyorsa yada tüm karin taş gibi olursa kasılma ymis.Rabbim sağlıkla hayırlı doğumlar vakıflı dogumlar nasip etsin hepimize..

Sabahın 6 sinda nasıl bir bel ağrısıyla uyandım.lav.gittim,sirima yastık doldur dum yok.odaya geçip sırtını koltuğa verdim yok..adetlerin sancılı olur benim onun gibi.ve kasıklarim ağrımaya başladı.sanki adet olucam.. Dr aradım idrarda yanma yada kasılmaların var mi dedi.göbeğin pogca gibiydi.yanmada yok.idrar tahlili istedi.o temiz çıktı ama 2 güne idrar kültürü çıkacak.

Bel ağrısı da erken doğum yaşatır diye korkudan oluyorum.. Bunca yatıp dinlenmeme rağmen..

*""* boyle şiddetli bel ağrısı yasayan oldu mu???

Allah im hepimize sağlık versin,sağlıkla yavrularimiz kucaklamayi nasip etsin inş

inşallah senn dediğin gibi kılcal damardır onlar.ayna da gördüm elimle yokladığım zaman bir çukurluk hissetmedim ama ben çatlak başlangıcına yordum.sabah akşam sürüyorum yağ.ilk sadece yağlanıyordum şimdi sabah krem akşam yağ sürüyorum. bu kadar ilgiye de çatlayacaksa tüü ona :)

çok geçmiş olsun canım kaç kilolar bebekler kendini kurtarmış mı bu sancı sürekli mi yoksa gidip geliyor mu 36 ya az kaldı ben gelişimlerini tamamladıklarına inanmıyorum onun süresi boş yere 40 hafta değil erken doğumu bize empoze etmeye çalşıyorlar bence bak gülsümada hala tık yok diyor kendiliğinden erken gelirse eyvallah ama durduk yerde de alınmasına karşıyım ben Allah bize dayanacak güç ve bebeklerimize de sağlık versin inşallah.

evet canım çarşamba konuşacağım doktorla. bakalım o bir şey diyecek mi...

ben zaman zaman çok ağır kaburga ağrısı yaşıyorum bel ağrım o kadar kötü olmuyor ama kaburgalardan aynı şekilde uyuyamadığım gece çok. zaten gecede 4-5 kere tuvalete kalkıyorum.
senin inşallah testlerin temiz çıkar da geçici bir ağrıdır umarım...

Sağol canim..inş bisry çıkmazda biz elimizden geleni yapalım.bende çok sık kalkmaya başladım. İnş temiz çıkar,bu ağrı nereden çıktı bilemedim

Kızlar bu bel ağrısı sancı belirtisi olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…