Merhaba arkadaşlar...
Bugün 39. Hafta kontrolüme gittim ve bugün ilk defa alttan ultrason ile muayne etti doktorum. Kendisi bile belki 2 cm açıklık görürüz diye bi umutla baktı amaaaa hala hiç birşey yok. Nst kasılmalarım 20 lerin üzerine çıkmadı. Vee tabi ki yine beklemeye devam dedik :) doktorumu çok seviyorum çünkü gittiğim hastanenin en çok normal doğum yaptıran doktoru o. Elbette bana alternatif olarak görevi icabı soruyor, eğer istiyorsan sezeryanle alabilirim, ama bana sorarsan herşey bu kadar yolunda giderken sezeryan gereksiz diyor. Suları yeterli miktarda, bebekler çok sağlıklı kalp atışları olması gerektiği gibi, kıpır kıpır hareketliler, böbrekleri iyi çalışıyor sürekli çiş yapıyorlarmış
Şu an 39+1 im, haftaya yine kontrole çağırdı, doğum programı yapmadık yani :) gittiğimde 40+1 olacağım, ee heralde o zaman bi doğum programı yaparız artık diye ümidim var :) benimde belirgin olarak hissettiğim belirtilerim yok henüz, kasılmalarım iki gün sık sık oluyor, sonra üç gün olmuyor, arada bir adet sancısı gibi sancı geliyor çok sürmeden gidiyor, karnım hala düşmedi, nişan gelmesi veya koyu renk akıntı vs. hiç olmadı. Ne zaman gelecek kızlarım çok merak ediyorum
Bunu okuyan tüm hamişlerinde sağlıkla bu haftaları görmelerini dilerim...