2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim igne batar gibi agrirdi. Kipirdayamazdim. Urolojiye bile gittim, tas felan mi diye. Sonradan birkac kez daha oldu, agladim hatta agrisindan. Magnezyum eksikliğindendi sanirim. Duzenli kullaninca fazla olmadi. Belki senin de oyledir

Benim igne batar gibi agrirdi. Kipirdayamazdim. Urolojiye bile gittim, tas felan mi diye. Sonradan birkac kez daha oldu, agladim hatta agrisindan. Magnezyum eksikliğindendi sanirim. Duzenli kullaninca fazla olmadi. Belki senin de oyledir
bende düşündüm böbreklerden mi diye.Magnezyum günde 1 adet kullanıyorum belkide miktarı yeterli değil
pazartesi sorayım doktora

Kaçıncı haftadan beri böylesin canım ben ilk 10 hafta böyleydim normale döndüm biraz ama tabi ki yorgunum yine de..
inş.tekrar başlamaz bi de evdeyseniz resmen uyuşuluyo işte unutuluyo biraz..

Çalışıyorum ama sanırım bir ay daha ancak çalışabilirim.12 haftadan sonra geçmişti bunlar 18 den beri yine başladı.

Kizlar bebekleriniz ilk 28 haftadan sonra doguma kadar yada geldiginiz haftaya kadar kac kilo aldi? ve 28 haftaya kadar kac kilo aldilar?

Kızlar bacaklarim agriyor geceleri.ama kadiklatim degil.tüm gün yatiyorum ondan mi acaba? Yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum
nasıl bir ağrı ki canım kasılma falan var mı yoksa belli bir bölgede mi ağrı?
çok yatıyorsan ondan da oluyordur tabi. doktor mu sürekli yat dedi? arada kalkıp biraz yürüsen ya da ev içinde yürüme halinde olsan en azından??

ay o uykuda gerinirsem kramp bana da giriyor. çok kötü gecenin bir yarısı çığlık atasım geliyor. ama magnezyuma başladığımdan beri azaldı baya. tamamen geçmiş olmasa da...

tokluk sekerim yüksek cıktı kızlar gene.şeker yuklemesi yapılmadı daha ama aclık tokluk kanı verdim aclık normal tokluk yuksek varmı baktıran
oyle olunca diyet veriyorlarmi? yoksa her ikiside yukseksemi diyet yapiliyor?

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah meleklerinle saglikla evine cikmissindir.Ayetel kursi okudum senin için. Sen ne yaptin rahatmisin su an ? Bilgi verirsen sevinirim

Kasıklarim la diz arası agriyor..bi bacağımdan son ra diğerine geçiyor ağrı.serklaj oldum WC dışında kalkmiyorum.soluma yatmaktan akşamları az da belim agriyor sanki.sağa yatinca geçiyor. Dr u görene kadar stres yaptım sanırım.yatmaktan görülüyor vücudum..

anladım canım o zaman tabi yatman gerek en azından yakınlarından iste de bacaklarına bol bol masaj yapsınlar sen doktoru görene kadar... belki doktor bir şey önerir...

Canım hayırlı olsun çok sevindim! Çifte mutluluk olmuş :)
Allah tamamına erdirsin. Biz de çok şükür keseyi gördük. O günden sonra da karın ağrılarım tamamen geçti o sebeple biraz endişeliyim. Sen kendini nasıl hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…