• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yiyorum canım valla, dün aldırdım eşime başucumda duruyor, gidiyorum geliyorum gece uyanıyorum yiyorum sürekli, belli miktarı var mı yemek için, sen günde kaçar tane yiyordun?
Ya ben kafama gore yerdim. Bi sayim yoktu. Senin gibi yapiyordum. Ama simdi yemiyorum. Ne olur ne olmaz diye

Haftaya 35 haftanin içinde olacağım hayırlısıyla 34+5 gibi doktor çocukları alalım diyor sonraki 4-5 gün şehir dışında olcakmis acil bişey olsa olamam diyor. Ben yine streslerdeyim. Şu an bi problemim yok ama haftaya neler olur bilbilmiyorum.haftaya hersey iyi giderse ne yapmaliyim.
canım bebeklerin kiloları nasıl?

arkadaşlar mrb, ben çok fazla horluyormuşum. benim gibi olanlar varmı? bir tehlikesi var mı anlamadım

Ben varim canim.hatta esim bugun sabah dalga gecti.uyuyamiyorum horlamandan yatagi ayirabilirim dedi.ben 2 yildir cekiyorum adam 2 gun dayanamadi.gece burnum tamamen tikaniyor agzim aciliyor.bazen bogazima gicik gelerek uyaniyorum.simdide horlama cikti.

Cok kilo aldım aslında 8 oldu bile. asıl bundan sonra 8 daha alırım herhalde:( Yediklerime dikkat ediyorum karbonhidratı azalttım aslında ama hareketsiz kaldım, yuruyuse cıkamıyorum hıc. Hemem karnım sertlesiyor, kasıklarma bır agri giriyor, korkuyorum eve donuyorum. boyle olunca cıkmaz oldum. Karnımın capını ne sen sor ne ben soyliyim sizlerinki 95lerde benimki 105 oldu:) Yoo cocuklarda normal en son gecen hafta 750 gr civarındalardı, sularıda normalmiş. Kilomu neredeyse her sabah takip ediyorum, ornegin bir hafta hic kilo almıyorum, ama gecen 4 gunde 1,2 kilo birden aldım sisliktir su toplamısımdır, iner dedim ama yok aynen duruyor, valla bende cozemedim kendimi:) Yaglara devam!! soyle birsey yaptım yagı surdum ustune strecth film yaptım. Cunku yagı surup karnımı kapatamıyorum ve is yerinde suremıyordum, simdi en yarım saatlik strech film tutucam, bir sıkıntı olur mu sence nedersin?
cok sikmazsan olmaz sanirim ama bunaltmazmi?? birde canim benim karnim seninkinden kucuk cunku bebislerimde 1 ay kucuk :) benimkiler en son 10 gun once 280 gr di mesela...kilo alimimiza dikkat etmemiz lazim evet...aslinda catlaklarin bir nedenide ani kilo artisiymis..hep duzenli gitmeli yani...bende 1 hafta almiyorum sonra hir bakiyorum 1 kilo birden almisim mesela...ben 1 martta 66 kiloydum bugun sok oldum 67.5 ama bu hafta cok tatli ve qbur cunur yedim ona bagliyorum..sacmaladim yani baya...bunlari.kesip karbonhidrati azaltmam lazim benimde...

LetsDance LetsDance bu arada bio oil i yazacaktim unutmusum..bende ilk bu hamileligimde aldim deneyelim bakalim bisey kaybetmeyiz..ama cok etkili diyorlar ikizlere hamile bir arkadas kullanmisti 38 haftalik dogum yapti hic catlagi olmamis..banada o onermisti bende burda yazmistim...sanada yazayim dedim melina yazmis :) ama al mutlaka o kadarla kalsin bari catlaklar..onlarda sogumdan sonra beyazlasip incelir gorunmez sanirim...

Haftaya 35 haftanin içinde olacağım hayırlısıyla 34+5 gibi doktor çocukları alalım diyor sonraki 4-5 gün şehir dışında olcakmis acil bişey olsa olamam diyor. Ben yine streslerdeyim. Şu an bi problemim yok ama haftaya neler olur bilbilmiyorum.haftaya hersey iyi giderse ne yapmaliyim.
Canim zor bir karar. Benim de normalde bugun olacakti, benim doktorum da persembe yurt disina gidiyor. Sali gelecek. Bir hafta daha beklesek mi diye istisare yaptik. Ben duracaklarini dusunuyorum dedim, hic sancim yok. Hersey yolunda. Dayanirim dedim. Erteledik. Ama senin sancilarin oluyor, senin biraz daha riskli sanirim. Benim sayet bu hafta dolmadan gelirse, hastanenin diger doktoruna gidecegim. O da iyi. Hatta sezeryanda daha iyi. Hakkında hayirlisi olsun canim

canım sen bilirsin tabi de doktoruna güveniyorsan dinleyebilirsin bence. bir de belli bir haftadan sonra zaten çok gelişme olmuyorya çoğunlukla ikizlerde ona istinaden de öyle demiş olabilir doktorun iyi durumda gördüyse bebekleri...

Canim zor bir karar. Benim de normalde bugun olacakti, benim doktorum da persembe yurt disina gidiyor. Sali gelecek. Bir hafta daha beklesek mi diye istisare yaptik. Ben duracaklarini dusunuyorum dedim, hic sancim yok. Hersey yolunda. Dayanirim dedim. Erteledik. Ama senin sancilarin oluyor, senin biraz daha riskli sanirim. Benim sayet bu hafta dolmadan gelirse, hastanenin diger doktoruna gidecegim. O da iyi. Hatta sezeryanda daha iyi. Hakkında hayirlisi olsun canim
Haftaya bi olsun bakalım düşünmekten bunaldim bu doktor beni mahvetti. Moral vereceğine sürekli bi stres. Allah tan hayırlısı artık. Nasip kısmet. haftaya sancim olmazsa beklerim olursa işler değişir. Zaten yarın ne olacağı belli değil saol cnm teşekkürler

LetsDance LetsDance bu arada bio oil i yazacaktim unutmusum..bende ilk bu hamileligimde aldim deneyelim bakalim bisey kaybetmeyiz..ama cok etkili diyorlar ikizlere hamile bir arkadas kullanmisti 38 haftalik dogum yapti hic catlagi olmamis..banada o onermisti bende burda yazmistim...sanada yazayim dedim melina yazmis :) ama al mutlaka o kadarla kalsin bari catlaklar..onlarda sogumdan sonra beyazlasip incelir gorunmez sanirim...
cevaplarınız ıcın tesekkur ederım bıo oılı alıcam hemen. Strech filmi gevsek sekilde koydum ve cok uzun tutmadım kar kardır dedım yoksa cildim emmeden atlet butun yagı emiyor. Insallah dogumdan sonra beyazlasır fazla belli olmazlar.

senin olduğun haftalarda bende de göbekte pul pul dökülme oluyordu ama benim cildim aşırı kurudur. şimdi o kadar çok yağ sürüyorum ki. öyle azıcık bir iki damla değil avuç avuç sürüyorum elimi bol alıştırdım hep :KK70:
ben şöyle yapıyorum; sabah kalkınca ve akşam yatmadan yağlanıyorum o ayrı. evdeysem sürekli yağ sürüyorum yani sana şöyle diyeyim iki saatte bir falan özellikle karnıma sürüyorum. bütün vücut bacaklar ve basene ancak banyo sonrası ve günde bir sürebiliyorum bütün vücuda sürekli sürmem mümkün olmadığından. sürdüğüm bölgeler de ağırlıklı çatlayacağını düşündüğüm yerler. göbek deliği çevresi karnın alt kısmı falan ama her yerine sürüyorum karnın sırf o bölgeyle kalmıyorum. dışarıdaysam da çantamda uygun bir nemlendirici taşıyorum mutlaka orada yağ süremeyeceğimden krem veya balm tarzı ürünlerle takviye yapmaya çalışıyorum. sen de işyerindeysen en azından lavaboya gittiğinde karın bölgene sürebilirsin. ama bol bol sür biraz da bırak fazlasını deri zamanla emsin. kıyafetinle ara kata uzunca atlet giyersen kıyafetlerine de bulaşmaz.

bebe yağları genelde kaşındırıyor ama benim kullandığım deneyimlediklerim arasında en iyi bebe yağı oriflame in. hiç kaşındırmıyor. yapısı çok güzel. bu ay da indirimde yakınınızda varsa üye biri alın beş on kutu :)

bu kadar çaba gösteriyorum ha yine olabilir çatlama artık ona da canımı sıkamayacağım ben elimden geleni yaptığımı biliyorum. cilt yani neticede ne yaparsan yap olabilir ama günde iki kere ya da üç kere bir ürünü kullanmak yeterli değil onu hissedebiliyorum kendi gerilmelerimden de... geçen bir arkadaş da yazmıştı doğum yapmış ikizler. sürebiliyorsanız her saat başı sürün çünkü cilt çok hırpalanıyor demişti...

Uygun nemlendirici derken hangi markayı önerirsin? 1 nisana kadar ise gidecegim, işyerinde sürebileceğim ne olabilir? lieracı yanımda goturup bir kere suruyordum ama sonuc malum.

canım sen bilirsin tabi de doktoruna güveniyorsan dinleyebilirsin bence. bir de belli bir haftadan sonra zaten çok gelişme olmuyorya çoğunlukla ikizlerde ona istinaden de öyle demiş olabilir doktorun iyi durumda gördüyse bebekleri...
Kendisi yoktu bugünkü kontrolü başka doktor yaptı heralde konuşmuştuR. Suları ii mi dedi önemli olan oymus ben de bana bişe söylemedi bakan doktor dedim en son sonuç gösterirken. Allah a emanet iz bakalım nolacak hayırlısı.

Kendisi yoktu bugünkü kontrolü başka doktor yaptı heralde konuşmuştuR. Suları ii mi dedi önemli olan oymus ben de bana bişe söylemedi bakan doktor dedim en son sonuç gösterirken. Allah a emanet iz bakalım nolacak hayırlısı.

hakkımızda hayırlısı inşallah ama sen doğurunca ben de doğuracam gibi geliyor nolur beklesin kuzularımız benim kontrol bu cuma bakalım dr bi korkutuyor bi iyi diyor ben 38 olacam inş diyorum dr bi 36 yı bulalım diyor karnın çok sert diyor anlamadım gitti...

hakkımızda hayırlısı inşallah ama sen doğurunca ben de doğuracam gibi geliyor nolur beklesin kuzularımız benim kontrol bu cuma bakalım dr bi korkutuyor bi iyi diyor ben 38 olacam inş diyorum dr bi 36 yı bulalım diyor karnın çok sert diyor anlamadım gitti...
sadece sertlikten dolayı mı böyle söylüyor ki dr.un?
nst de sancı filan var mı peki?
haftalar ilerledikçe artık tek korkumuz erken doğurmak oluyor tabi haliyle.
ben de aynı endişeleri yaşamaya başladım az az.
sertlik sadece bir tarafta mı oluyor?
sık aralıklarla bir tarafta sertleşme kasılma olurla dr. um hemen beni arıyosun dedi.
inş. sen de beklersin biraz daha.ne kadar durularsa o kadar iyi tabi başkaca sağlık sorunu çıkmadığı sürece.

Ben de karnimi sert sanıyordum ikiz karnı böyle olur sorun değil dedi ritmik de deil se düşunme. doktora gitmice m diorum moralimi bozuo die 2 hafta sonra bi ara ugrarim dogurup gelirim diorum eşime.

Uygun nemlendirici derken hangi markayı önerirsin? 1 nisana kadar ise gidecegim, işyerinde sürebileceğim ne olabilir? lieracı yanımda goturup bir kere suruyordum ama sonuc malum.
çatlak kremi olarak dersen mustela var. ama pahalı tabi. seba med in de var yine aynı tür. ben daha çok aşırı kuru ciltler için olan krem ve balmlardan alıyorum hani büyük boy silindir kapta olanlardan. body shopta da var zeytinlisi ve kakao yağlısı. gratiste ve watsonsta da var yine benzer ürünler. ben şu anda oriflameden aldığım bir kremi kullanıyorum extra dry skin yani aşırı kuru ciltler için. yapısı mustelaya benziyor aynı. özellikle çok kuru ciltler için alıyorum ki fazla nemlendirsin ve cilde elastikiyet versin diye. yani hangi marka alırsan al bu özellikleri ara bir de sık sık sür bir iki saatte bir. cildin kurumaya nemsizleşmeye geçecek vakti olmasın :KK45:

ya evet o haftalar hep heyecan. herhalde çantaları hazırlayıp her an olabilir diye bekliyorsunuz değil mi?

kanın sert olmasının anlamı neymiş ki?

ya evet o haftalar hep heyecan. herhalde çantaları hazırlayıp her an olabilir diye bekliyorsunuz değil mi?
Benim çanta hazır burda ark.lar yazmış liste olarak.onlari koydum bişe lazim olursada alınır hemen. Bebekler e de hastane çıkışı bez ıslak mendil fln.sadece burayı okuyorum fazla da nete bakmamaya çalışıyorum moralim düzgün olsun diye.

kızlar çatlak kremı kullanmaya kaçıncı haftada başladınız banada bio-oil önerdiler bende onu almayı dusunuyorum..

Back