• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben de horl
Arkadaşlar çok özel olmazsa birşey soracağım, gittiğiniz hastanede girdiğiniz nst için ne kadar ödüyorsunuz, muayne hariç sadece nst ücretini soruyorum...
Benim devlet hastanesi olduğu için ücret odemi yorum. Özel de alıyorlar mi bilmiyordum.

Kızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ve elinde ilaçları kalan var mı? Ya da çevresinde elinde ilaçları kalan? 6 kutu Gonal f,16 kutu Merional gerekiyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

arkadaslar malesef az once göbek deliğimin çevresinde kırmızı 3-4 mm uzunlugunda iki tane catlak oluşumu gördüm, daha önce beyaz sekilde biraz catlagım olmustu onlar ancak ısıkta parlarsa belli oluyordu ama bu kırmızılar sanırım iyice catladım anlamına geliyor, bunlar boyuna dogru uzayacaklar mı acaba?birde de hep kırmızı mı kalacaklar? Bir fikriniz varmı?
sabah aksam lierac gün icinde badem ve kako yagı suruyordum ama iki gundur is yerinde yağları surmemistim. ondan mı oldu acaba. Daha da en az 11 haftam var insallah. Cok cnm sıkıldı bu duruma. netten baktım e ve c vitamini cok ise yarıyormus, cildine e vitamini süren var mı acaba?

Arkadaşlar çok özel olmazsa birşey soracağım, gittiğiniz hastanede girdiğiniz nst için ne kadar ödüyorsunuz, muayne hariç sadece nst ücretini soruyorum...
Merhaba gülsümada
Normal doğum yapacak olmandan seni takipteyim.ben de normale niyetliyim 36. Haftadayım.
Ben medical p. 'a gidiyorum.nst içine ayrıca ücret ödemiyorum.sadece muayene ve tahlil için ödeme yapıyorum.

ben de özele gidiyorum ama hiç duymadım nst için ayrı ücret ödendiğini ben ödemedim yani.

Ben varım canım..şükürler olsun Rabbine..

Haftanizi bilmiyorum ama maşallah bebislere..kilolarına iyi.bebisler kilo aldıkça hareketlerini daha mi az hissediyorsunuz? Rabbim hepimize sağlıkla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin inş
36 hafta bitti bugun. Kilolari normaldi. Birbirine yakin gidiyordu ama bu hafta biri hic almamis kilo. Bebekler buyudukce hareket alani daraldigindan rahat hareket edemiyor, ama yine de yogun hissediyorsun canim.
Amin canim, Rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Ma

Maşallah sana da bebeklere de. Artık 36 olmuş sanırım 37 yi gecirmiolar ikizlerde 37 de olmazsa sezeryan.bbenim ilki sezeryan di çok kolaydı agrim fln da oolmadi.ole olursa da korkma yani. Senin ve bebeklerin için hayırlısı neyse o olsun.sonucta bu haftaya gelmişsin. Ben de 2 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun. 3 güne bir nst deyim.
Evet canim 36 bitti. Bir hafta dayanmaliyim cunku doktorum da yok, seminere gitti. Insallah seninkiler de dayanir. Yat devamli, kalkma ayaga felan. Biraz daha sabret canim ya. Hurma felan yeme. Sancilarini artirir.

arkadaslar malesef az once göbek deliğimin çevresinde kırmızı 3-4 mm uzunlugunda iki tane catlak oluşumu gördüm, daha önce beyaz sekilde biraz catlagım olmustu onlar ancak ısıkta parlarsa belli oluyordu ama bu kırmızılar sanırım iyice catladım anlamına geliyor, bunlar boyuna dogru uzayacaklar mı acaba?birde de hep kırmızı mı kalacaklar? Bir fikriniz varmı?
sabah aksam lierac gün icinde badem ve kako yagı suruyordum ama iki gundur is yerinde yağları surmemistim. ondan mı oldu acaba. Daha da en az 11 haftam var insallah. Cok cnm sıkıldı bu duruma. netten baktım e ve c vitamini cok ise yarıyormus, cildine e vitamini süren var mı acaba?
Bepantol krem var ya onda e vitamini var sanırım. Bi ark.im Bepantol ve badem yagini karıştırıp bir kapta sürmüş hiç catlagim olmadi demişti. Ben de bebe yağı sürüyorum onda da e vitamini var diye biliyorum.

Canım eğer çatlayacaksan yağlar yavaşlatıyormuş ama yinede engel olmuyormuş.İnşaAllah daha fazla çatlamaz :(

Merhaba gülsümada
Normal doğum yapacak olmandan seni takipteyim.ben de normale niyetliyim 36. Haftadayım.
Ben medical p. 'a gidiyorum.nst içine ayrıca ücret ödemiyorum.sadece muayene ve tahlil için ödeme yapıyorum.
Canım benim hayırlısıyla bi doğursam herşeyi paylaşacağım sizlerle ama yok, kızların gelmeye niyeti yok, bizim doktor işi iyice vergi dairesi memuruna bağladı, şimdilik bi belirti yok haftaya tekrar gel... Çok tuhaf, bi tek benim gittiğim hastane heralde nst ücreti alıyor...

bir de nst ye ayrı ücret mi ödeyeceğiz yaw?peki nekdar ödüyorsunuz

Malesef biz ödüyoruz ve her seferin de 318 lira veriyoruz... :KK43:
Nasil yani, oyle sey mi olur. Bas edilmez onunla yaa. Nasil bir hastanedir oyle. Her hafta 1kere girsen ayda 1000 tlyi gecer. Bu hastanenin muayene ucreti, dogum ucreti de pahalidir. Valla bana bile sinir basti, bu ucreti duyunca. Somuruyorlar resmen

Kızçeler çoğalıyor desene:)) benimde netleşti kız oldukları bugün ayrıntılı da,pek fazla değişmiyor sonradan zaten sağlıklı olsunlar da gerisi boş...
benimde ayrıntılı ultrasonda kesinleşti ikiside kız:KK46:Hersey yolunda görünüyor sadece ultrason ile son adet tarihi arasında 6 gun fark var 1 haftaya kadar fark olması normal dıye bılıyorum senin nasıl

Back