- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
tüp bebek konusu altında onunla ilgili başlık vardı bir bak istersen canımKızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ve elinde ilaçları kalan var mı? Ya da çevresinde elinde ilaçları kalan? 6 kutu Gonal f,16 kutu Merional gerekiyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
canım kırmızılar beyaza dönüyor zamanla.arkadaslar malesef az once göbek deliğimin çevresinde kırmızı 3-4 mm uzunlugunda iki tane catlak oluşumu gördüm, daha önce beyaz sekilde biraz catlagım olmustu onlar ancak ısıkta parlarsa belli oluyordu ama bu kırmızılar sanırım iyice catladım anlamına geliyor, bunlar boyuna dogru uzayacaklar mı acaba?birde de hep kırmızı mı kalacaklar? Bir fikriniz varmı?
sabah aksam lierac gün icinde badem ve kako yagı suruyordum ama iki gundur is yerinde yağları surmemistim. ondan mı oldu acaba. Daha da en az 11 haftam var insallah. Cok cnm sıkıldı bu duruma. netten baktım e ve c vitamini cok ise yarıyormus, cildine e vitamini süren var mı acaba?
Kaç haftalıksın bebeklerin cinsiyeti belimi problem yaşıyormusun kusura bakma çok sordum kendime arkadaş arıyorum
Ben 26 haftalık hamileyim,benimde 15.haftamda kanamam oldu Progestan ve cirinone jel kullandım 1ay boyunca şimdi ilaçları bıraktım bendede bulantı hiç olmadı. Benim bebeklerimin cinsiyeti 18. Haftada söylediler biri kız biri erkek bu arada bana isim bulmakda yardım edersen sevinirimolurmu canım neden kusura bakayım hepimiz bişeyler soruyoruz bırbırımıze destek arıyoruz suanda 12. haftadayım canım cinsiyet henüz belli değil bulantı kusma gıbı hiç bir problemım olmadı sımdıye kadar sadece kanamam oldu ve düşük tehlıkesı gecırdım 1 ay kadar yattım hala ilaçlarımı kullanıp dikkat etmeye calısıyorum onun harıcınde bi sorunum yok canım sen ne durumdasın..
canım kırmızılar beyaza dönüyor zamanla.
benden sana tavsiye sabah akşam bio oil sür. gün içerisinde de her tuvalete gittiğinde (işyerindeyken falan) nemlendirici özelliği yüksek bir krem sür. lierac biraz jel özellikli onlardan kullanacaksan mustela olabilir. ya da body shoptan falan yoğun balmlardan alabilirsin. olanlara bir şey yapamazsın ama bundan sonra olmaması için elinden geleni yapabilirsin. gerçi benim bio oil kullanan bir arkadaşım oluşan çatlaklarının bile azaldığını söylemişti.
Ne güzel:)) Evet benimde arlarında 1 hafta fark var, önemli değil dedi doktor sağlıklılar Allahıma çok şükürbenimde ayrıntılı ultrasonda kesinleşti ikiside kızHersey yolunda görünüyor sadece ultrason ile son adet tarihi arasında 6 gun fark var 1 haftaya kadar fark olması normal dıye bılıyorum senin nasıl
Aynen öyle, hadi muayne ücreti veya doğum ücreti neyse beklenen şeyler, ama dediğiniz gibi nst her hafta hatta bazen haftada iki kere, ben diğer hastanelerde daha azdır diye düşünüyordum ama hiç alınmayacağını hiç düşünmemiştim. Öğrenince daha bi sinir oldum, neyse ki sonuna geldim, hepi topu bir ya da iki kere daha girerim sonra da doğururum inşallah...Nasil yani, oyle sey mi olur. Bas edilmez onunla yaa. Nasil bir hastanedir oyle. Her hafta 1kere girsen ayda 1000 tlyi gecer. Bu hastanenin muayene ucreti, dogum ucreti de pahalidir. Valla bana bile sinir basti, bu ucreti duyunca. Somuruyorlar resmen
Hah onu doğru söylediniz işte, kızların gelmemesi hastaneye yaradı, memorial e gidiyorum...aaaa hakkatten çokmuş ya 100 değil 200 değil hem de her seferinde .kızların gelmemesi hastaneye yaramış valla hangi hastane acaba
Arkadasim hurma yiyormusun. Ben ilkinde son haftalarda bol bol hurma yemistim, sancimcoktu, gerci yine de 40 hafta dolunca geldi ama acilma felan iyiydi. Hurma yeAynen öyle, hadi muayne ücreti veya doğum ücreti neyse beklenen şeyler, ama dediğiniz gibi nst her hafta hatta bazen haftada iki kere, ben diğer hastanelerde daha azdır diye düşünüyordum ama hiç alınmayacağını hiç düşünmemiştim. Öğrenince daha bi sinir oldum, neyse ki sonuna geldim, hepi topu bir ya da iki kere daha girerim sonra da doğururum inşallah...
senin olduğun haftalarda bende de göbekte pul pul dökülme oluyordu ama benim cildim aşırı kurudur. şimdi o kadar çok yağ sürüyorum ki. öyle azıcık bir iki damla değil avuç avuç sürüyorum elimi bol alıştırdım hepHem nemlendirici hem yağ sürüyorum sık sık ama yine de banyodan çıkınca pul pul karnım..
Bu kadar cok sürünme de acaba hücre yenilenmesi hızlanıyor ve cilt kendini yeniliyor sürekli dökülüyor mü eski deri?
Yoksa minik minik çatlak mı catlayan derimi dökülüyor çözemedim.
İlk doğumda cok kilo almıştım ama karnımda hiç çatlak yoktu karnıma hep sürmüştüm ama bacaklarıma ve yanlara sürmek aklıma gelmemişti ve kocaman karnımdan üst bacaklarımı hiç göremedim sanırım üst bacagimdaki çatlakları dogum sonrası farkettim. Şimdi o çatlaklar yeniden açılıyor hafif kırmızı oluyor beyazdi onlar aslında..
Bu çatlak cilt yapısıyla ilgili galiba birde kızlarda yanlara genişliyor galiba gobek kızımda yanlar çatlamıştı şimdi bunlarda tamamen onde göbeğim gobek cevrem pul pul soyuluyor dökülüyor..
canim e vitamini iceren yaglar surmen lazim ..gerci kullaniyormussun ama bu konuda en iyisi kakao yagi ve badem yagi...yani kakao yagi e vitamini iceriyor ve catlak olusumunu yuksek duzeyde engelliyor...onlara agirlik ver bence...benim oglumda suyum coktu karnim kocamandi ama hic catlak olmadi ben bunlari kullanmistim..lierac mis mustelaymis hic pahali urunlere para vermedim..insallah bundada olmaz...catlaklar hicbir zaman kirmizi kalmaz bir sure sonra sedef rengi ve beyaza doner..arkadaslar malesef az once göbek deliğimin çevresinde kırmızı 3-4 mm uzunlugunda iki tane catlak oluşumu gördüm, daha önce beyaz sekilde biraz catlagım olmustu onlar ancak ısıkta parlarsa belli oluyordu ama bu kırmızılar sanırım iyice catladım anlamına geliyor, bunlar boyuna dogru uzayacaklar mı acaba?birde de hep kırmızı mı kalacaklar? Bir fikriniz varmı?
sabah aksam lierac gün icinde badem ve kako yagı suruyordum ama iki gundur is yerinde yağları surmemistim. ondan mı oldu acaba. Daha da en az 11 haftam var insallah. Cok cnm sıkıldı bu duruma. netten baktım e ve c vitamini cok ise yarıyormus, cildine e vitamini süren var mı acaba?
Yiyorum canım valla, dün aldırdım eşime başucumda duruyor, gidiyorum geliyorum gece uyanıyorum yiyorum sürekli, belli miktarı var mı yemek için, sen günde kaçar tane yiyordun?Arkadasim hurma yiyormusun. Ben ilkinde son haftalarda bol bol hurma yemistim, sancimcoktu, gerci yine de 40 hafta dolunca geldi ama acilma felan iyiydi. Hurma ye
canım kırmızılar beyaza dönüyor zamanla.
benden sana tavsiye sabah akşam bio oil sür. gün içerisinde de her tuvalete gittiğinde (işyerindeyken falan) nemlendirici özelliği yüksek bir krem sür. lierac biraz jel özellikli onlardan kullanacaksan mustela olabilir. ya da body shoptan falan yoğun balmlardan alabilirsin. olanlara bir şey yapamazsın ama bundan sonra olmaması için elinden geleni yapabilirsin. gerçi benim bio oil kullanan bir arkadaşım oluşan çatlaklarının bile azaldığını söylemişti.
canim e vitamini iceren yaglar surmen lazim ..gerci kullaniyormussun ama bu konuda en iyisi kakao yagi ve badem yagi...yani kakao yagi e vitamini iceriyor ve catlak olusumunu yuksek duzeyde engelliyor...onlara agirlik ver bence...benim oglumda suyum coktu karnim kocamandi ama hic catlak olmadi ben bunlari kullanmistim..lierac mis mustelaymis hic pahali urunlere para vermedim..insallah bundada olmaz...catlaklar hicbir zaman kirmizi kalmaz bir sure sonra sedef rengi ve beyaza doner..
sen kac kilo aldin canim birde karninin capi kac cm olcermisin?cok erken catlamis gibi geldi bana acaba bebeklerin kilolari cok iyi oldugundan karnin cok mu buyudu?
yukarıya da yazdım canım günlük yağ ve kremlenme rutinimi. hiç boş bırakmamak gerek cildi fırsatı ganimet biliyor hainTesekkur ederım cevabın ıcın bio oil i bir deniyim o zaman. İlk gebeliğimde lierac kullanmıstım son donemde de gerilince bebeyağı sürüyordum, kocamandı karnım ama böyle kırmızı catlak olmadı dogum sonrası göbek deliğinin sol tarafında iki cm caplı bır bolgede ısık vurunca farkedilir minik catlaklar oldugunu farketmiştim. Bu sefer ikiz oldugu ıcın karnım cok cabuk buyudu sanırım bu hızlı buyumeye cildim dayanamadı. Sanki kasıyınca tırnak kanatmıs gibi iki minik yer belirdi. Dünden beri 100 kere baktım gitmiyorlarInsallah dediğin gibi ilerlemez ve beyaza donusurler. Netteki catlak resimleri hep kırmızı oldugu ıcın ben de oyle kalacagını dusundum. Olmasın diye ugrasıyordum aslında ama yetersiz kaldı sanırım
canım o dediğin streçlemeyi genelde zayıflama ve selülit tedavisinde yapıyorlar. tabi yine sen bilirsin ama zaten hassas bir dönemdeyiz kırk tane şey sürüyoruz cilt bu sefer tepki göstermesin isilik vs olabilir. bir de sen sürdüğün ürünün üzerine streçi kaptınca vücut onu emmeye çalışırken bir de terleme yapacak su kaybedeceksin. bilemiyorum bana pek uygun gibi gelmedi. sen yine o yukarıda uzun uzun yazdığım gibi yapmaya çalış çalışanlar için de en mantıklısı o aslında. yağlanamasan da kremlenebşlşrsşn işte de...Cok kilo aldım aslında 8 oldu bile. asıl bundan sonra 8 daha alırım herhaldeYediklerime dikkat ediyorum karbonhidratı azalttım aslında ama hareketsiz kaldım, yuruyuse cıkamıyorum hıc. Hemem karnım sertlesiyor, kasıklarma bır agri giriyor, korkuyorum eve donuyorum. boyle olunca cıkmaz oldum. Karnımın capını ne sen sor ne ben soyliyim sizlerinki 95lerde benimki 105 oldu:) Yoo cocuklarda normal en son gecen hafta 750 gr civarındalardı, sularıda normalmiş. Kilomu neredeyse her sabah takip ediyorum, ornegin bir hafta hic kilo almıyorum, ama gecen 4 gunde 1,2 kilo birden aldım sisliktir su toplamısımdır, iner dedim ama yok aynen duruyor, valla bende cozemedim kendimi:) Yaglara devam!! soyle birsey yaptım yagı surdum ustune strecth film yaptım. Cunku yagı surup karnımı kapatamıyorum ve is yerinde suremıyordum, simdi en yarım saatlik strech film tutucam, bir sıkıntı olur mu sence nedersin?
Tamam canım çok teşekkür ederim :)tüp bebek konusu altında onunla ilgili başlık vardı bir bak istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?